Популярно мнение zon Публикувано: 31 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 декември, 2025 Happy New Yer from Phuket! :))) 49 2 3
ivan69 Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Весело и от мен от плажа Hawana Salalah 43 2 3
blueriver Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Весело посрещане и от мен ! От брега на река Douro ! 42 1
Гост Публикувано: 31 декември, 2025 Публикувано: 31 декември, 2025 Весело празнуване от нас с Бобката! (Чакам дъщерята и зетя, искам да ги изненадам)
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 31 декември, 2025 Популярно мнение Публикувано: 31 декември, 2025 За много години! Нека всички сме способни да навъртаме километраж на собствен ход, без помощни средства. И нека всички имаме уютен дом, в който да се връщаме! 🙂 Поздравът е ексклузивно наживо от БДЖ - оператора, който дава най-много допълнителни минути за същата цена 🙂 33 8 13
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 1 януари Популярно мнение Публикувано: 1 януари За много години! Живи и здрави! Толкова рано са отворени само църквите, но вече приемат евраци 🙂 48 2 1
Популярно мнение muchachote Публикувано: 1 януари Популярно мнение Публикувано: 1 януари За много години и от мен🥂 BUON ANNO da Milano🎉 С пожелания за много сбъднати цели и незабравими пътешествия ❤️ 50 1
Популярно мнение Miladina Публикувано: 1 януари Популярно мнение Публикувано: 1 януари За много пътешествия през 2026! Здраве и наздраве от западния бряг на Сокотра. 45 8
muchachote Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари Първо- януарският студ и гадната мъгла днес не ми попречиха да се разходя насам- натам из Милано. 39
Antigona Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари Честита 2026та, да е пълна с успешни пътешествия заедно с любими хора! Някъде над с. Баня в слънчевия мразовит 1ви януари. 37
Бръмбар Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари В Краков Все още е празнично украсен, което със средновековните сгради и файтоните създава леко приказна атмосфера, 41 1
Популярно мнение Роми Публикувано: 2 януари Популярно мнение Публикувано: 2 януари Много приятно пътуване в Англия ни се получава. Досега съм била доста пъти в Лондон, но никога не бях обикаляла другите части. А сега в разстояние на 2 седмици два пъти пътувахме до Англия без да доближаваме дори Лондон и много ни харесва. Особено Уелс! Красиво и зелено като Ирландия. Е, те са си близки съседи. 51 3
ivan69 Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари На летището в Салалах с една огромна молба. Ако има някой Българин в Салала да се свърже спешно с мен. Загубих си документите в един мол и са ги намерили. За съжаление ми се обадиха когато съм вече на гейта...Ако модераторите сметнат, да сменят темата.... 2 2
Stryper Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари По-добре ги обяви за загубени и ги преиздай. Не се знае дали някой няма да злоупотреби.
Бръмбар Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Солна мина Величка -мината е на над 700 години, някога, когато солта е била смятана за бялото злато, е била и източник на значителни приходи за Краков, с които са разширявани кралския дворец Вавел и университета. Сега е обект на ЮНЕСКО и предполагам също носи значителни приходи с над милион посетели на година Параклиса на Св. Книга, където всичко е издълбано от сол, полилеите също 40 2
ich Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари Патра, Пелопонес...чудесно място за януарско бягство 😊☕️🇬🇷 45 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 8 януари Популярно мнение Публикувано: 8 януари Shark Bay, Малдиви. Поиграхме с рибките 🦈 34 10 15 5
Madonna Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 1 минута , Георги Матеев каза: Shark Bay, Малдиви. Поиграхме с рибките 🦈 Това не е истинска снимка!🫣 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега