Дани Магелани Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 39 минути , Георги Матеев каза: Shark Bay, Малдиви. Поиграхме с рибките 🦈 Явно си смелчага! Но и рифовите акули може да са опасни! Не дърпай дявола за опашката, че ще останем без най-личния магеланец! Кой е ризортът/островът? 2
Eva eva Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари Преди време някой попита как точно решаваме коя дестинация да изберем 🙂 Ей така става - виждаш една снимка и вече знаеш, че един ден ще бъдеш точно там 🙂 14 2
Георги Матеев Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 21 минути , Дани Магелани каза: Явно си смелчага! Но и рифовите акули може да са опасни! Не дърпай дявола за опашката, че ще останем без най-личния магеланец! Кой е ризортът/островът? Така и не разбрах до кой остров се намираше този залив на акулите, но честно казано и не ме интересуваше много. Някъде по средата в нищото след 40-минутно люшкане с бърза лодка 😁 Иначе определено имаше силна тръпка, но то с годините ми трябва все повече адреналин за да се развълнувам, та екстра се получи. @Madonna още една неистинска снимка, специално за теб 😊 19 6 13
Боян Димитров Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 20 минути , Дани Магелани каза: Явно си смелчага! Но и рифовите акули може да са опасни! Не дърпай дявола за опашката, че ще останем без най-личния магеланец! Кой е ризортът/островът? Тези специално са кротки. Ето, друг ракурс на същите акули и моите деца. 17 4 8
master_of_germs Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 1 час, Георги Матеев каза: @Madonna още една неистинска снимка, специално за теб 😊 Как да разпознаем истински от неистински снимки от ШАРК бей. На неистинските Матеев се е разплул вършу розАв дюшек - мида. На истинските е възседнал морски кон ШАРКолия и е погнал акулите с една сабя-дамаскиня 😄 1 22
Фил Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 38 минути , master_of_germs каза: На истинските е възседнал морски кон ШАРКолия и е погнал акулите с една сабя-дамаскиня 😄 ... като между другото отпийва * да не се смята за продуктово позициониране, понеже мисля че напуснаха българския пазар 1 15
Гост Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 2 часа, Георги Матеев каза: Така и не разбрах до кой остров се намираше този залив на акулите, но честно казано и не ме интересуваше много. Някъде по средата в нищото след 40-минутно люшкане с бърза лодка 😁 Иначе определено имаше силна тръпка, но то с годините ми трябва все повече адреналин за да се развълнувам, та екстра се получи. @Madonna още една неистинска снимка, специално за теб 😊 Тук виждам скрито продуктово позициониране на Шел ...
ven62 Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 3 часа, Георги Матеев каза: Shark Bay, Малдиви. Поиграхме с рибките 🦈 Бих предложил две заглавия на тази снимка: - Най-големия бисер от розова мида или - СПА с най-големите гара-руфа (риба-доктор) (гледам, че една ти обработва петата на левия крак) 2 16
Гост Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари Снимката е част от видео, което ще направи някои разкрития ...
Георги Матеев Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 49 минути , Брани каза: Снимката е част от видео, което ще направи някои разкрития ... Че Шел ме спонсорираха за СПА с най-големите гара-руфа на частния космически кораб на Императора? Брани, ще помоля за в бъдеще да не издаваш такива неща от кухнята... 1 1 1 16
Madonna Публикувано: 9 януари Публикувано: 9 януари преди 22 часа, Георги Матеев каза: Така и не разбрах до кой остров се намираше този залив на акулите, но честно казано и не ме интересуваше много. Някъде по средата в нищото след 40-минутно люшкане с бърза лодка 😁 Иначе определено имаше силна тръпка, но то с годините ми трябва все повече адреналин за да се развълнувам, та екстра се получи. @Madonna още една неистинска снимка, специално за теб 😊 Интересно ми е...какво ти даде тази "силна тръпка" ? Да, знам - адреналин. Но какво стои зад това?
ДиянаВ Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари Снощи забравих да взема плика с парите за внасяне в ДСК😄, но това не ме спря да направя разходка сред истинска, снежнобяла зима ❄️ Русе - спи градът в зимен сън 38 2 5
Популярно мнение Mary Публикувано: 11 януари Популярно мнение Публикувано: 11 януари В Кишинев, заедно с @Ивайла, @desislavna и @izida. 49 2
Илиана Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари Прекрасен Париж! Сега разбрах какво е Парижки вятър 🌬🗼🙂 34 2
Anna Kalinovska Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари Ми къде да съм.. Ще познаете от раз, респ. от картинките.. Жокер: затварят в 22.00 ч., ама за други посетители.., сам самичка останах. Чакат сега една тумба приятели от Тел Авив, ама неортодоксални.., та папаракът у мен ще е пас: моят полет е след повече от половин час, още се чака инфо за гейт.. 8 1
Тони Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Седмицата за квалификации и благотворителни мачове преди АО. Тренировка на Род Лейвър арена на Ноле и мачове Паолини- Рибаркина и Музети - Зверев. 33
ВениК Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Първото пътуване извън БГ за тая година. Засега проблемно. В опит да стигнем по- топлите места на планетата забихме на летище Ференц Лист, Будапеща. Полетите са спрени заради леден дъжд и ниски температури. Чакаме, обработват пистите, спря да вали. 4 5 3
neuromancer Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари На 29.12.2025 г. в 10:52, neuromancer каза: Аз затова опитах да избера най-непопулярното време за пътуване, според мен, а именно след НГ. Ще пиша отзиви 🙂 В краен случай ще гледаме всичко отвън. Ми да дам отзиви - не беше прекалено тъпкано с хора, ама имаше... Като че ли беше както си го спомням отпреди 15 години пролетта. Общо взето не беше стриктно необходимо да се купуват билети онлайн предварително, освен за Ватиканските музеи (някои дни затварят Сикстинската капела следобед, а билети за сутрешни часове нямаше). Един - два пъти влизахме не е определения час, а доста по-рано, нямаше голям наплив, но за Ватиканските музеи май следяха стриктно и ти казват дали да се редиш на вървящата опашка или на спрялата за след половин час). Опашки на влизане имаше, в Рим навсякъде се минава на скенер, което много бави и почва да дразни след 2-3 пъти, във Флоренция и Венеция не, само най-най важните забележителности. Бразилци в Италия и Мадрид срещахме наляво и надясно и като туристи (в Бразилия е дълга лятна ваканция и човек може да не пътува баш по Коледа и Нова година) и като обслужващ персонал на по-туристически места. В България още повече се срещаха руснаци (или може би украинци, ама говореха руски). 7 1
neuromancer Публикувано: 14 януари Публикувано: 14 януари ПП на фонтана Треви има опашка за хвърляне на монети и снимки, луди хора.. Преброих точно 6 човека които направляват тълпата, вероятно са цял ден там, така че бъдещата такса ми се вижда оправдана поне да им изкарва заплатите... 2
Популярно мнение ВениК Публикувано: 15 януари Популярно мнение Публикувано: 15 януари Измъкнахме се от ледения капан в Будапеща и със закъснение от 3 часа и половина излетяхме за Фуншал. Вече два дена обикаляме Мадейра. За цветари- градинари- планинари като нас това е раят на земята. 47 3
Тони Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари Pink lake до Damboolla, Victoria , близо до границата с Южна Австралия. 38 4
Дани Магелани Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 18 минути , Тони каза: Pink lake до Damboolla, Victoria , близо до границата с Южна Австралия. Може ли локация? Мерси!
Тони Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари А това е от преди две седмици на lake Tyrrell. Обикновено е доста по-розово, но точно тогава не беше. 29
Дани Магелани Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 27 минути , Тони каза: А това е от преди две седмици на lake Tyrrell. Обикновено е доста по-розово, но точно тогава не беше. До кое летище трябва да се лети?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега