master_of_germs Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Джераче Малка частица от Гърция на Апенинския полуостров... На тия снимки трябва да се вижда и Йонийско море. Ама не се. Цял ден почти пътуваме покрай морето, виждаме и чуваме разбиващи се вълни като за сърфисти. Тюркоаз няма. Всичко,море и небе, са нюанси на сивото. Преди понече от седмица над Сицилия и Калабрия е имало прашна буря, носеща сахарски пясък. И понеже не е валяло, прахолякът си седи и видимостта е ужасна и колкото по на юг, толкова по-зле... Има шанс тая нощ и утре да вали. Дано! Че да утаи тоя прахоляк. 30
Madonna Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Прекрасни плажове тип Шабла-Дуранкулак в Ко Самуи. Не искам да си мисля даже защо всички се бутат на ЧАВЕНГ БИЙЧ. Този плаж е Бонг По . 33
bibi Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Сан Марино вчера беше нещо средно между Мордор и земите на елфите: 37
zon Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април I have found the perfect museum! Katten Kabinet, Amsterdam 😻 29 1
master_of_germs Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Между Сцила и Харибда... Отсреща трябва да се вижда Сицилия. Но поради преминалата преди дни пясъчна буря виждаме само силиция. 😄 Реджо Калабрия 39 2
master_of_germs Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Из рубриката "пореден брутален офроуд вдън гори тилилейски: шофираме ние, за да не ви се налага на вас" представяме национален парк Аспромонте в Калабрия... или поне частично. Беше планирано да правим пешеходен преход от езерото Мента до водопада Амендолеа... Но не било писано да се доберем до стартовата точка. За да не сме капо, все пак снимки от Драконовата скала rocca del drago и от напълно изоставеното "призрачно" село Рогуди (или Рихуди,че все пак сме в гръцката част на Италия). 37 1
master_of_germs Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Пентедаттило И то е изоставено село, ама направено така, че да се изсипват туристи. И има защо. Засега единственото място в Калабрия, където срещнахме други чужденци освен нас. А в този сезон е приказно. Толкова много диви цветя никъде не съм виждал. 43 1 3
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 15 април Популярно мнение Публикувано: 15 април Острови Уитсъндей, прочутите Hill Inlet и Whitehaven beach, тур с лодка 48 11
jorocontrola Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 8 часа, master_of_germs каза: А в този сезон е приказно. Толкова много диви цветя никъде не съм виждал. Ами това е, защото не ходите в Гърция особено на пролет 😉 4 3 1
ven62 Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 9 часа, master_of_germs каза: Пентедаттило И то е изоставено село, ама направено така, че да се изсипват туристи. И има защо. Засега единственото място в Калабрия, където срещнахме други чужденци освен нас. А в този сезон е приказно. Толкова много диви цветя никъде не съм виждал. Мастер, би ли слагал GPS координати на селцата или поне името им на латиница. Имам трудности с google maps - не може да ги намери на картата. 7
traveler Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април преди 9 часа, master_of_germs каза: За да не сме капо, все пак снимки от Драконовата скала rocca del drago и от напълно изоставеното "призрачно" село Рогуди (или Рихуди,че все пак сме в гръцката част на Италия). Между другото такова село или град Roghudi има и на брега и си е съвсем населено. Твоето го намерих с помощта на скалата. 2
master_of_germs Публикувано: 15 април Публикувано: 15 април Преди 1 час, jorocontrola каза: Ами това е, защото не ходите в Гърция особено на пролет 😉 Напролет е хубаво почти навсякъде в Европа. Но ние сме ограничени с възможностите си за пътуване в такъв сезон. Училищата поне имат великденска ваканция; университетите - не. Обаче, ако трябва да съм честен, с изключение на Пентедатило, останалите места в южната част на Калабрия не ме впечатлиха особено. Сещаш се за причината. "Гръцко е; не се чете", са рекли древните римляни. Северът на Калабрия ми напълни душата на мене. Но пък през нощта валя, така че тази сутрин най-накрая имаме по-ясна гледка. @ven62, ще понапиша из темата за Калабрия, която отвори @Lindt, но да се приберем тая нощ и да мога да си седна на компютъра, че от телефон ми е мъка... 37 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 15 април Популярно мнение Публикувано: 15 април Снощи валя и утаи пясъчния прахоляк над Калабрия. Та наизвадихме бъчвите да съберем тюркоаз... Капо Ватикано Тропеа Кианалеа (в Шила) 51 1 8
epetkov Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април За първи път в Амстердам: После до брега на Северно море: И накрая Алкмаар заради спортно събитие: 41 1
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 17 април Популярно мнение Публикувано: 17 април Големият бариерен риф от въздуха. Няма смисъл да се опитвам дори да опиша емоцията от преживяването. Само ще кажа, дай Боже на всеки магеланец! ❤️💯 Сърцето на рифа 48 2 13
Jenbel Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април Noosa river, Noosa Heads, Sunshine Coast, QLD, Australia Наблюдавахме прекрасния залез в 17:30 от ферито. 36 3
stanislavpp Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Тръгваме от вкъщи за някъде 😉 скоро идва ерата на sea gliders и ще ни липсват гледките от петдесетгодишните чеснички чао на вкъщи за седмица в лаунджа се отдаваме на коктейли биричка лекия ястия и planespotting 30 2
Гост Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април преди 8 часа, stanislavpp каза: Тръгваме от вкъщи за някъде 😉 скоро идва ерата на sea gliders и ще ни липсват гледките от петдесетгодишните чеснички чао на вкъщи за седмица в лаунджа се отдаваме на коктейли биричка лекия ястия и planespotting Композицията на трите самолета, наредени "като аптекарски шишета" е супер 🙂
Jenbel Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Днес в Australia Zoo на Стив Ъруин. Този тук е тасманийския дявол, много труден за снимане, не се спира за секунда 😀 28 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега