stanislavpp Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април В Canmore спираме за обяд ( бизонски ребра ) и бизонски хапки вечерта пристигнахме в иконичният Феърмонт Банф ( основоположника на туризма в Албърта ) 43 1
Популярно мнение zon Публикувано: 18 април Популярно мнение Публикувано: 18 април In my favourite Brugge ❤️ 55 2
Популярно мнение iMari Публикувано: 18 април Популярно мнение Публикувано: 18 април В изпълнение на мисията Ламезия Терме за половин ден.😀 47 2 2 1
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 18 април Популярно мнение Публикувано: 18 април Лудвигсбург На изложението Blühendes Barock. Ако се закупи онлайн билет, освен че е по-евтино, се включва и пътуването с обществен транспорт за района на Щутгарт, а този уикенд има и фестивал на хвърчилата и балоните с горещ въздух. 43 7
Eva eva Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Днес - в Едеса, Гърция. Вечерта - на езерото Керкини и за вечеря - биволско 🙂 41 1
Популярно мнение Argentique Публикувано: 18 април Популярно мнение Публикувано: 18 април Сан Марино. В района е такава чудна пролет...❤️ Полезни и вредни подробности ще се появят в темата за уикенд забежките. 46 8
Гост Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април преди 39 минути , Argentique каза: Сан Марино. В района е такава чудна пролет...❤️ Полезни и вредни подробности ще се появят в темата за уикенд забежките. е то има хора, дето едно и също го пускат в няколко теми за максимален ефект на досада, а ти обратното!
Jenbel Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април От няколко часа сме в Бризбън, последната ни спирка в Австралия за тази ваканция. Градът изглежда много чаровен, в CBD сме, пълно е с туристи, много оживено, дори видяхме демонстрация в подкрепа на Израел и войната в Иран (?!). Докато си чакахме хотелското настаняване в 15ч. отидохме да гласуваме, предварително се бяхме регистрирали, че ще гласуваме тук. Лесно намерихме адреса на секцията, но тя самата в едно забутано вътрешно помещение в някаква бизнес сграда. Портиерът-охранител не знаеше, разбира се, че там има българска избирателна секция, но видял, че група хора са се събрали във вътрешния двор-паркинг и ни насочи натам. Групата симпатяги, повечето живеещи в Бризбън от 30+ години, ни посрещнаха радушно. До 14ч. бяха гласували едва 57 човека от общо към 100 по списък. Единият българин, с когато си говорих каза, че в Бризбън живеят до 1500 българи, но на избори не са имали повече от 97 гласували. Знам, че Външно м-во води към 10 000 българи общо живеещи в цяла Австралия, т.е. много малка диаспора. Та значи портиерът на сградата като ни изведе във вътрешния й двор, там заварихме импровизирана сергия с български пакетирани сладки неща и един багажник пълен с българска бира 😀. Разказаха, че нямат български хранителен магазин, нито български ресторант и си поръчват неща от българин от Мелбърн, който внася продуктите. И понеже днес ще се съберат повечко хора при избирателната секция са си поръчали бира, вафли и други български продукти, та който се отбие да гласува може да си купи. За съжаление лютеницата не пристигнала, а на тях много им се яде лютеница 😀. Ами това е от днес, тук се стъмва рано, защото на 5 април са минали на зимното часово време. Чух, че Бризбън е разкошно осветен вечер и нямам търпения да видя South Bank Parklands. 28 12
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април Из слънчев Кишинев... Малко на пазар... 50
stanimir Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април 20 minutes ago, stanislavpp said: Banff National Park , Alberta Сетих се за мой пост наскоро 🙂 2
Популярно мнение Argentique Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април преди 19 часа, Брани каза: е то има хора, дето едно и също го пускат в няколко теми за максимален ефект на досада, а ти обратното! Хайде тогава още малко досада 🙂 Римини Днес имаше маратон! Съответно някои автобуси ги нямаше. Много ми хареса старият рибарски квартал Сан Джулиано зад канала. Предоволна съм от това пътуване! Благодаря на @Doctor Who за ръчкането. 🙂 51 2
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април Бургас и златния час днес 43 10 1
Гост Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април преди 3 часа, Argentique каза: Хайде тогава още малко досада 🙂 Римини Днес имаше маратон! Съответно някои автобуси ги нямаше. Много ми хареса старият рибарски квартал Сан Джулиано зад канала. Предоволна съм от това пътуване! Благодаря на @Doctor Who за ръчкането. 🙂 Чудесно, след 3 седмици по план и аз съм там 🙂
master_of_germs Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април Еслинген (на Некар) ... Оставаш в сърцето ми ❤️ 45
Дани Магелани Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април Отново във Вилнюс. Любимият ми френски ресторант с още по-любими френски петленца. И любимият ми мол с любими палачинки с прясно сварено сладко от горски плодове. 35
stanislavpp Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април from Fairmont Banff > Fairmont Lake Louise покрай най-снежната зима последните 20-30 години в региона , се радваме на snow tubing все още замръзналото езеро пред хотела 39 2
Роми Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април Отново в Кишинев. Пролетно, но доста работно. А и от утре ни чака лошо студено време. Дъжд вече вали, да чакаме и студа:((( 44
stanislavpp Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април фондю Албърта филе миньон Томахоук шницел , wtf ? lakeview бара във Феърмонт Лейк Луис Johnston canyon trail по пътя към Лейк Луис Феърмонт Лейк Луис уиски дегустация ( отляво надясно : Suntory Toki (Япония), Talisker 10 (Шотландия ), Writer’s Tears (Ирландия) , Untamed (Канада) село Field 36
Jenbel Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април Последен ден в Бризбейн и в Австралия. С голямо неудоволствие ще си тръгна от Австралия, страшно много ми харесва, от втория ден тук си говорим кога и къде да се върнем. Ще си направя темичка и там ще разкажа всичко. Бризбейн няма нищо особено като град, освен може би районът South Bank Parklands, който е превърнат от стари индустриални докове в зелен парк с лагуна и басейни, зони за барбекю, отдих, детски площадки, заведения за хранене и т.н., много чисто и приятно място. Ето го снимано от въздуха (от виенско колело): 39
Гост Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април Това мнение сигурно няма да се хареса, но момента съм в Хасково - много приятен град!
ven62 Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април преди 13 минути , Брани каза: Това мнение сигурно няма да се хареса, ... Я да видим? 3 5 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега