Бръмбар Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април На 27.04.2026 г. в 23:17, ven62 каза: Kos. Докато чакаме ферито за Калимнос: Имаше и за тялото: И за душата: @ven62, ако имаш време и желание, може ли да поразкажеш малко повече за Калимнос (може би в темата за Гърция), за хора, които не се катерят:-) 6
Argentique Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април преди 3 часа, Бръмбар каза: @ven62, ако имаш време и желание, може ли да поразкажеш малко повече за Калимнос (може би в темата за Гърция), за хора, които не се катерят:-) И аз искам разказ, пък и имам сериозен план да ходя там наесен. По всичко личи, че няма да се катеря. 3 3 1
ESK Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април Малко от слънчевите, но днес и ветровити Сплит и Трогир, Хърватия. Трогир ❤️ 44
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 1 май Популярно мнение Публикувано: 1 май Заедно с @bronco сме в Либия и днес посетихме един от най-големите и запазени римски градове Лептис Магна. Утре отиваме към пустинята на югозапад 46 1 17
Otnesen Публикувано: 1 май Публикувано: 1 май Pesaro. Italy. Оказа се интересно градче на половин час път от Римини. За съжаление не успяхме да видим доста интересни места - днес беше почивен ден. Има доста обекти включени в ЮНЕСКО. 47
Популярно мнение ven62 Публикувано: 1 май Популярно мнение Публикувано: 1 май Калимнос - далеч от гръцките стандарти, но с подходящата компания - супер: Миг невнимание и синът ми ги отвлече да се катерят: 43 1 12
muchachote Публикувано: 1 май Публикувано: 1 май Охрид, Перлата на Балканите, както го наричат македонците, продължава да е толкова очарователен, колкото го видях и преди 10 години. 43 1
Популярно мнение nitsavan Публикувано: 1 май Популярно мнение Публикувано: 1 май Фарьорските острови с облаци и с малко облаци 😊 48 2
Популярно мнение Цвете Публикувано: 2 май Популярно мнение Публикувано: 2 май В Москва, след необичайната снежна буря два дни преди пристигането ни, започва да се затопля. За жалост Червеният площад е затворен заради 9 май, но пък имахме късметът в най- хладният първи ден да посетим Кремъл, Оръжейната палата и Диамантеният фонд. Още имам блясък в очите🙂 Отдавна не ме е впечатлявал толкова град! 43 7 1
Популярно мнение bronco Публикувано: 2 май Популярно мнение Публикувано: 2 май (редактирано) Град Налут на път за Гадамес, Либия заедно с @Stanislav Dimitrov Каср ал Хадж преди Налут Редактирано 2 май от bronco Дублирана снимка 51 12
muchachote Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май Тази сутрин разходка в светинята на македонската Православна Църква, манастирът Свети Наум. 32
Asya Assenova Публикувано: 2 май Публикувано: 2 май В Истанбул. Времето е ту има, ту нЕма слънце, същата работа и с дъжда. Цените са драстично нагоре, добрата новина е, че храната е все така вкусна. За инфо: едно пътуване с трамвай е 42 турски лири, с автобус - 46, с корабче и то не до Принцовите острови - еротичните 69, тоалетна - 10 турски лири. Ибопруфен 400 mg 20 таблетки с търговско име Suprafen е малко над 2 лири. 36 3
Популярно мнение desislavna Публикувано: 2 май Популярно мнение Публикувано: 2 май В Лихтенщайн - изключително приятна изненада за мен. Спокойно, зелено и красиво с мили хора. А времето лятно. 48 3
ESK Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май Вчера ... 35мин. чудесен полет с хърватите Сплит-Загреб. И ден първи в Загреб. Открихме си чудесна кръчма. 🙂 https://maps.app.goo.gl/DP8gHn4H1f9mxPjf9 8 32
Популярно мнение Mary Публикувано: 3 май Популярно мнение Публикувано: 3 май В Алжир - Константин и околности, заедно с @Ивайла 45 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега