bibi Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май Арената от снощи - благотворителен концерт на фондация “Лили Иванова” в подкрепа на здравния фонд на българските артисти. Уж беше подарък за 8 март на мама, но емоцията още ме държи. Звездите на БГ естрада пяха като зверове, а и къде другаде ще чуеш Васил Найденов и …Дими от Сленг да пеят в дует “Мой свят”. 🥲 Направено с мисъл и смисъл! 38 6
Гост Публикувано: 9 май Публикувано: 9 май В момента съм на летището. Не съм в салона, защото предпочитам добрата атмосфера и компания … И да използвам случая да Искам да де похваля: това ми е Полет номер 100. (Само на тази планета, разбира се …)
Популярно мнение Eti* Публикувано: 9 май Популярно мнение Публикувано: 9 май Получих порив да се включа от Yangshuo. По средата съм на пътешествие в Китай. Минах ме през Beijing, Xi'an, Zhangjiajie. Предстои още 😉 Май малко в повече дойдоха снимките - извинете ме. 55 6
Популярно мнение Цвете Публикувано: 9 май Популярно мнение Публикувано: 9 май Последна вечер в Санкт Петербург. Разгледах всички набелязани възхитителни обекти, обиколих почти всички улици в центъра, днес изгледах вървящите с портретите на близките си, загинали или преживели войната, повече от час се извървяваха колоните. А от Дворцовият мост наблюдавах 10 минутна заря в 22ч , изстреляна от Петропавловската крепост. Беше прекрасно пътуване! 44 17 1
домосед Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май На стената на язовир Огоста @Gentleman Basta препоръчва това! 20 2 1 1
Miladina Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май В очакване на победителя в етапа. Giro d'Italia 2026. 19
Otnesen Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май От преди няколко часа... Страхотна атмосфера и интересно преживяване. 35 1
zon Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май преди 44 минути , Брани каза: Красотата на Римини Имаш око за детайла :))) Спойлер Преди години фламандската ми свекърва (имах и бивша габровска) ми беше дошла на гости, разбира се по покана, тук само така става идването на гости, включително и за свекърва. Беше леко подранила и аз още чистех. Тя реши да ми 'помогне' и провери с пръст над рамките на някои от вратите и ми каза: "zon има прах върху тях, трябва да ги изчистиш"😅 А аз ѝ разказах следния виц: "Отишла една свекърва на гости на сина и снаха си и решила да провери колко е чисто . Проверява всекидневна, спални бани, кухненски плотове и нищо не намира, всичко е чисто. Решила да провери с пръст отгоре на вратите на кухненските шкафове и доволно обявила: ''Намерих прах! Снахата ѝ отговорила: 'Свинята където и да ходи, все гледа да се завре в мръсотията'". Тя се посмя и ме разбра. Фламандската ми свекърва много ме харсева откакто ме е видяла и не ми се е месила за нищо и все така продължава да ме харесва, а тя не харесва лесно някого. Бившата си фламандска снаха, въобще не я е харесвала. @Брани сега ми кажи, че искрено ме мразиш 🖤💣 4 1
Популярно мнение Аzia Публикувано: 10 май Популярно мнение Публикувано: 10 май Ние благополучно се върнахме след злополучния старт в Алжир. Пускам снимки от средиземноморското градче Шершел, което не е показвано в предните прекрасни постове. Музеят и нестандартната джамия. 47 4
Captain45 Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май В момента се наслаждавам на красивите цветове на залеза от задният си двор. 40 3
tany Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май Манастирът на дебатиращите монаси Сера. Изключително атрактивно е да ги наблюдваш как учителят пита, зпочва да право танцови движения, докато чака отговора, и се приготвя да каже да, докосвайки двете длани, или не, докосвайки длан и опакото на дланта. 36 3
Гост Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 13 часа, zon каза: Имаш око за детайла :))) Покажи Преди години фламандската ми свекърва (имах и бивша габровска) ми беше дошла на гости, разбира се по покана, тук само така става идването на гости, включително и за свекърва. Беше леко подранила и аз още чистех. Тя реши да ми 'помогне' и провери с пръст над рамките на някои от вратите и ми каза: "zon има прах върху тях, трябва да ги изчистиш"😅 А аз ѝ разказах следния виц: "Отишла една свекърва на гости на сина и снаха си и решила да провери колко е чисто . Проверява всекидневна, спални бани, кухненски плотове и нищо не намира, всичко е чисто. Решила да провери с пръст отгоре на вратите на кухненските шкафове и доволно обявила: ''Намерих прах! Снахата ѝ отговорила: 'Свинята където и да ходи, все гледа да се завре в мръсотията'". Тя се посмя и ме разбра. Фламандската ми свекърва много ме харсева откакто ме е видяла и не ми се е месила за нищо и все така продължава да ме харесва, а тя не харесва лесно някого. Бившата си фламандска снаха, въобще не я е харесвала. @Брани сега ми кажи, че искрено ме мразиш 🖤💣 Няма такова нещо. Иначе да, имам умението да видя изискания (кра)сив детайл в един досадно шарен свят! 🙂
traveler Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 16 минути , Брани каза: Магията на Сан Марино … 👍
blueriver Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май От миналата седмица. Почти ден в Сантандер( този път със слънце). После автобус до любимата ми Астуриас за няколко дни и прибиране вчера от Мадрид. 42
ДиянаВ Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май Преди 1 час, Брани каза: Магията на Сан Марино … И що ходиш на такива евтини дестинации при това и с масовост от магеланци? После въобще не се прави на оригинален… 3 2
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 11 май Популярно мнение Публикувано: 11 май На 10.05.2026 г. в 20:38, Брани каза: Красотата на Римини Ужас - от две места, четири снимки😄, разхищение на магеланско пространство 😉🤪 Друго си е моята Италия в 4-5 дни 😃 Пиза Лука На път към Поджибонси - из Тоскана 1 Сан Джиминяно Монтериджони Сиена нейде из Тоскана 2 Волтера Петте земи с: Риомаджоре Манарола Корнилия Вернаца Монтеросо Генуа 😍 и символично Италия в един кадър 😉 36 13 1
zon Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 23 минути , ДиянаВ каза: Друго си е моята Италия в 4-5 дни 😃 Много си бърза 😃 🤩 Спойлер както казват фламандците 'ze is snelle', което означава в пряк смисъл 'тя е бърза'. но има и друго значение в разговорния език за жена, 'тя е хот, привлекателна'. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега