Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Арената от снощи - благотворителен концерт на фондация “Лили Иванова” в подкрепа на здравния фонд на българските артисти.

Уж беше подарък за 8 март на мама, но емоцията още ме държи. Звездите на БГ естрада пяха като зверове, а и къде другаде ще чуеш Васил Найденов и …Дими от Сленг да пеят в дует “Мой свят”. 🥲 Направено с мисъл и смисъл!

IMG_8701.jpeg

IMG_8700.jpeg

• Харесвам 38
  • Браво 6
Публикувано:

В момента съм на летището. Не съм в салона, защото предпочитам добрата атмосфера и компания …

IMG_9103.jpeg

И да използвам случая да Искам да де похваля: това ми е Полет номер 100.

(Само на тази планета, разбира се …)

Публикувано:
преди 44 минути , Брани каза:

Красотата на Римини

Имаш око за детайла :)))

Спойлер

Преди години фламандската ми свекърва (имах и бивша габровска) ми беше дошла на гости, разбира се по покана, тук само така става идването на гости, включително и за свекърва.  Беше леко подранила и аз още чистех. Тя реши да ми 'помогне' и провери с пръст над рамките на някои от вратите и ми каза: "zon има прах върху тях, трябва да ги изчистиш"😅

А аз ѝ разказах следния виц: 

"Отишла една свекърва на гости на сина и снаха си и решила да провери колко е чисто . Проверява всекидневна, спални бани, кухненски плотове и нищо не намира, всичко е чисто. Решила да провери с пръст отгоре на вратите на кухненските шкафове и доволно обявила: ''Намерих прах!

Снахата ѝ отговорила: 'Свинята където и да ходи, все гледа да се завре в мръсотията'". Тя се посмя и ме разбра. 

Фламандската ми свекърва много ме харсева откакто ме е видяла и не ми се е месила за нищо и все така продължава да ме харесва, а тя не харесва лесно някого. Бившата си фламандска снаха, въобще не я е харесвала.

@Брани  сега ми кажи, че искрено ме мразиш 🖤💣 

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Манастирът на дебатиращите монаси Сера. Изключително атрактивно е да ги наблюдваш как учителят пита, зпочва да право танцови движения, докато чака отговора, и се приготвя да каже да, докосвайки двете длани, или не, докосвайки длан и опакото на дланта.

IMG_20260510_230804.jpg

• Харесвам 36
  • Браво 3
Публикувано:
преди 13 часа, zon каза:

Имаш око за детайла :)))

Покажи

Преди години фламандската ми свекърва (имах и бивша габровска) ми беше дошла на гости, разбира се по покана, тук само така става идването на гости, включително и за свекърва.  Беше леко подранила и аз още чистех. Тя реши да ми 'помогне' и провери с пръст над рамките на някои от вратите и ми каза: "zon има прах върху тях, трябва да ги изчистиш"😅

А аз ѝ разказах следния виц: 

"Отишла една свекърва на гости на сина и снаха си и решила да провери колко е чисто . Проверява всекидневна, спални бани, кухненски плотове и нищо не намира, всичко е чисто. Решила да провери с пръст отгоре на вратите на кухненските шкафове и доволно обявила: ''Намерих прах!

Снахата ѝ отговорила: 'Свинята където и да ходи, все гледа да се завре в мръсотията'". Тя се посмя и ме разбра. 

Фламандската ми свекърва много ме харсева откакто ме е видяла и не ми се е месила за нищо и все така продължава да ме харесва, а тя не харесва лесно някого. Бившата си фламандска снаха, въобще не я е харесвала.

@Брани  сега ми кажи, че искрено ме мразиш 🖤💣 

Няма такова нещо.

Иначе да, имам умението да видя изискания (кра)сив детайл в един досадно шарен свят!

🙂 

Публикувано:

От миналата седмица. Почти ден в Сантандер( този път със слънце). После автобус до любимата ми Астуриас за няколко дни и прибиране вчера от Мадрид.

IMG_20260505_092131.jpg

IMG_20260412_142525.jpg

IMG_20260505_091936.jpg

IMG_20260506_153328.jpg

IMG_20260506_151753.jpg

IMG_20260506_171336.jpg

IMG_20260506_152159.jpg

IMG_20260506_153052.jpg

IMG_20260505_193639.jpg

IMG_20260506_140843.jpg

IMG_20260507_141443.jpg

IMG_20260507_165800.jpg

• Харесвам 42
Публикувано:
Преди 1 час, Брани каза:

Магията на Сан Марино …

IMG_5938.jpeg

И що ходиш на такива евтини дестинации при това и с масовост от магеланци? После въобще не се прави на оригинален…

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 23 минути , ДиянаВ каза:

Друго си е моята Италия в 4-5 дни 😃

Много си бърза 😃 🤩

Спойлер

както казват фламандците 'ze is snelle', което означава в пряк смисъл 'тя е бърза'. но има и друго значение в разговорния език за жена, 'тя е хот, привлекателна'. 

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.