ДиянаВ Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 6 минути , zon каза: Много си бърза 😃 🤩 Скрий както казват фламандците 'ze is snelle', което означава в пряк смисъл 'тя е бърза'. но има и друго значение в разговорния език за жена, 'тя е хот, привлекателна'. Даже ядохме 😋 и катерихме 😓 Благодаря от все сърце на бързата и хот-шофьорка @EliDion😘 за чудесното преживяване не само в колата 🤪 28 8
zon Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 3 минути , ДиянаВ каза: Даже ядохме 😋 Е то (в движение) жените правим по няколко неща 😎 3 2
Гост Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май преди 11 часа, ДиянаВ каза: И що ходиш на такива евтини дестинации при това и с масовост от магеланци? После въобще не се прави на оригинален… Понякога дори и аз изпадам в слабост и започва да ме влече халтурата .. макар и за малко.
Илиана Публикувано: 13 май Публикувано: 13 май На 11.05.2026 г. в 22:34, ДиянаВ каза: Ужас - от две места, четири снимки😄, разхищение на магеланско пространство 😉🤪 Друго си е моята Италия в 4-5 дни 😃 Пиза Лука На път към Поджибонси - из Тоскана 1 Сан Джиминяно Монтериджони Сиена нейде из Тоскана 2 Волтера Петте земи с: Риомаджоре Манарола Корнилия Вернаца Монтеросо Генуа 😍 и символично Италия в един кадър 😉 Мигам на парцали и два пъти скролнах да прочета посетените места и утре ще покажа на моите приятелки - пътешественички, които ми казват ,че аз търча. 😄 Прекрасни местенца 🍀✈️🌸 3 3
ДиянаВ Публикувано: 13 май Публикувано: 13 май преди 13 минути , Илиана каза: Мигам на парцали и два пъти скролнах да прочета посетените места и утре ще покажа на моите приятелки - пътешественички, които ми казват ,че аз търча. 😄 Прекрасни местенца 🍀✈️🌸 😃Даже забравих още едно попътно, изцяло туристическо, кокетно и скъпо място - Кастелфалфи. Намира се по един от пътищата от Пиза към Сан Джиминяно и посещението му за 30-40 мин. си струва безплатните гледки, т.е. не сме изхарчили и едно евро в това иначе ориентирано към богатите хора място (паркингът също е свободен) Все пак цялото “търчане” щеше да е невъзможно без Синята риба 😉 За баланс в Чинкуе теретата италианското БДЖ ни изигра лоша шега и ни забави с час и половина-два аварии и разместване на влаковете по трасето, та спестихме от планирания сладолед с почивка в Монтеросо 🙃 23 1
aleksandrina Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май преди 7 часа, Илиана каза: Мигам на парцали и два пъти скролнах да прочета посетените места и утре ще покажа на моите приятелки - пътешественички, които ми казват ,че аз търча. 😄 Прекрасни местенца 🍀✈️🌸 Вие и двете сте от РусИ. Нещо има във въздуха явно там. 😂 Маркова, ти тези ще ги минеш за 2-3 дни. ДиянаВ се е мотала даже. 😀 1 7
Marisha Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май След доста напрегнато Комодо, вечв малко релакс във виличка само за нас в Семиняк. 42 1
Mamas Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май На 6.05.2026 г. в 7:48, Дани Магелани каза: Посетихте ли селото на октоподите Santa Luzia? Близо е. Само селото в ден вторник. За съжаление всички заведения, с изкльчения на едно, в което нямаше места, почиваха във вторник. Пак ще се ходи. 3
Популярно мнение Asenster Публикувано: 14 май Популярно мнение Публикувано: 14 май 🇰🇬 24 часа в Бишкек, Киргизстан Бишкек е зелен, спокоен и много приятен град. Столицата на Киргизстан се намира в подножието на планината Тяншан с население около 1.2 милиона души. Самата държава е една от най-планинските в света - над 90% от територията ѝ е покрита от планини, а природата е впечатляваща. Разходка в Дъбовия парк, покрай красивата Опера, фонтанът „25 чаши“ и нулевия километър. Символът на Бишкек е площад Ала Тоо с огромното киргизко знаме и гледка към планините в далечината. Еркендик булевард е приятна улица за разходка: широк, зелен и пълен с местни хора. Посетих също Националния исторически музей с артефакти от номадската история на киргизите, съветския период и древните цивилизации в региона. Сред най-впечатляващите експонати беше златната погребална маска. По улиците често се срещат щандове с традиционни напитки: Чалап – солена млечна напитка, подобна на айрян; Максым – ферментирала напитка от зърнени култури с кисел вкус; Квас – популярна напитка от ферментирал хляб. Тези напитки са част от ежедневната култура на региона. Кулинарната част беше интересна: стекове и наденички от як с плътен вкус, местни крафт бири. Бишкек има много повече характер и атмосфера, отколкото очаквах. 46 7
Asenster Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май Алмати. Град, който ме изненада приятно. Зелен, чист и с невероятен фон от планини накъдето и да погледнеш. Има спокойно и приятно усещане, а в същото време е модерен и пълен с живот. Посетих Big Almaty Lake – едно от най-красивите места, които съм виждал. Тюркоазена вода, сняг по върховете и природа като от картичка. С удоволствие наблюдавах и цяла колония мармоти. Успях да посетя и балет в Kazakh National Opera and Ballet Theatre, много красив театър, чудесна атмосфера и наистина приятно преживяване. Посетих и красивата дървена Ascension Cathedral Качих се и с лифта до Kok Tobe, откъдето гледките към Алмати и планините са невероятни. А ресторантите и кафенетата тук са на много високо ниво и с отлична храна. 41 1 3
Популярно мнение iMari Публикувано: 16 май Популярно мнение Публикувано: 16 май Белоградчишки скали преди и по време на дъжда. Вълшебно е!😍 42 1 12
ДиянаВ Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май преди 5 часа, iMari каза: Белоградчишки скали преди и по време на дъжда. Вълшебно е!😍 Много мразя някъде да ме вали дъжд🤪 Но след това такива спомени създава, драматично е 😂 1
Argentique Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май Двама произволни италиански пенсионери в събота вечер... 😉 Най-накрая заради такива ме досрамя да се излагам с дънки и прочее неугледни немачкаемости в раницата и се прежалих с ленен панталон и чанта, сходна с тази на предния субект. Нема се излагаме, я! 🙂 Останалата хубост - по-натам ще я сервирам 🙃 15 1 2 15
Gentleman Basta Публикувано: 17 май Публикувано: 17 май Дойдоха ми на крака хора от Англия, за да им покажа дъждовник. Реших да не ги разочаровам! На Витоша 22 8 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега