Eva eva Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа Днес - във Вадуц, Лихтенщайн и Брегенц, Австрия 🙂 И една много тесничка сграда 😀😀😀 22 3
Doctor Who Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа 48-ми маратон на Варшава. Слънчево време, празнично настроение и запомнящи се емоции. 19
Иван Попов Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа На 19.09.2026 г. в 18:41, ven62 каза: Айде бе, верно ли! Вярно е, ама никой нищо не ми казва, че е така....... 1
desislavna Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа В Алмати, Казахстан, където видяхме разкошното тюркоазено алматийско езеро. Дървената руска църква Снимах иконата заради надписите на китайски. 19 7
Jenbel Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа В Juan-les-Pins (Антиб) на почивка. Най-хубавото време в годината за плаж и море на Ривиерата е сега . ❤️ 18
Седем Два Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа On 9/26/2026 at 2:14 PM, zon said: Le Domaine de l'Orangeraie Когато преди година и половина минавахме покрай него, се чудех кои гъзари отсядат там. Сега вече знам 😛 3
zon Публикувано: преди 53 минути Публикувано: преди 53 минути Преди 1 час, Седем Два каза: Когато преди година и половина минавахме покрай него, се чудех кои гъзари отсядат там. Сега вече знам Ужасни са ! 😅 Но бармана и сервитьорите на бара на басейна са много любезни. Отскочих да си поръчам един коктейл и веднага ми предложила кой са се погрижи за мен 😂 даже се поккараха помежду си.🙃 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега