ven62 Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа На 27.09.2026 г. в 19:08, Седем Два каза: Когато преди година и половина минавахме покрай него, се чудех кои гъзари отсядат там. Сега вече знам 😛 Съвсем се изясни: 4
zon Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа преди 7 минути , ven62 каза: Съвсем се изясни: Да, Венчо знаеш ли колко Сейшелски рупии струва? От 5000 Направо е безценно 🤣
Роми Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Ето още една позиция на кокосовото орехче. 1 1
zon Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Имам снимка в цял ръст на плажа по 👙 и обикновен кокос в ръцете, но само на ЛС за тези, които не са ми във френд зоната 😉😅
Роми Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час преди 34 минути , zon каза: Имам снимка в цял ръст на плажа по 👙 и обикновен кокос в ръцете, но само на ЛС за тези, които не са ми във френд зоната 😉😅 Коко де мер си е голям и дори и тежащи на мястото си жени, като мен, покрива ;))) 1
zon Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час преди 7 минути , Роми каза: Коко де мер си е голям и дори и тежащи на мястото си жени, като мен, покрива ;))) Точно така е :)) ама моята снимка по bikini 👙 e с обикновен кокос и ме е страх да не си разваля приятелството с някой заради един кокос 🥥 🙃😉🤣
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега