bibi Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април На разпети петък в една от любимите ми църкви - Св.Димитър във Видин и на лятната резиденция на свекърите: 41
muchachote Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Великденски празници във Велико Търново, най- красивият български град.❤️ 41
Нелчо Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април На 17.04.2025 г. в 12:18, Дани Магелани каза: Мисля, че не бедрото, а вишната е във фокуса и. Ноо, всеки вижда каквото иска.😉 То и фокуса не е въобще на ниво 😆. В Бургас, близо до гарата. Има по-голямо близо до него, но беше по-малко разцъфтяло. 3
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 18 април Популярно мнение Публикувано: 18 април Във Венеция. От хотела ни ъпгрейднаха безплатно стаята със супериорна и с гледка към канала. Как да не ги обичаш италианците:) 54 1
Captain45 Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април Видяхме, че времето в Гърция по празниците ще е много хубаво и не ми трябваше много време, за да натоваря каяците и да потеглим. Тъкмо акостирахме на брега и след малко сме в таверната. 36 4
Anna Kalinovska Публикувано: 18 април Публикувано: 18 април В православната църква на Асуан по време на разходка с фиакр и бързо пешеходно преминаване през пазар в Луксор Вече в Луксор 36
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 18 април Популярно мнение Публикувано: 18 април ...По работа в Тирана... Шашави попътни гледки... Бърза разходка из Круя Качихме се до Сари Салтик уж за високи гледки към града, но преобладаваше мъглата. Малко по-ниско все пак се порадвахме на залез 🙂 58 3
Брани Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април София в празничните дни е прекрасна и празна. Направо нов свят - например Титан, Ганимед или Енцелад … 7 1 13
muchachote Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април На Велика Събота 🪺, зареждаща разходка до Дряновския манастир, Дряновския водопад и каньона на река Андъка. 44
jungfraujoch Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април Преди 1 час, muchachote каза: На Светла Събота Малка редакция-днес е Велика събота,другата събота е светла.🙂 https://bg-patriarshia.bg/calendar/2025-4 5 1
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април Релаксирам във Венеция и се радвам на хубавото време. Градът се пука по шевовете от туристи, повечето от които са дошли с дневен тур. 50 3
Фил Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април На 18.04.2025 г. в 17:31, bibi каза: На разпети петък в една от любимите ми църкви - Св.Димитър във Видин и на лятната резиденция на свекърите: Има феновете на RyanAir? 19
Популярно мнение Яничка Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април Макар да не харесвам особено пътуванията с кола от България, ни се получава много хубава Черна гора. Гледка към Котор от Vrmac. Мястото е популярно, но на най-хубавото view изненадващо бяхме само двамата: На Vrmac местните бяха опънали тенти и си правеха пикник на слънчевото време. А само на метри от тях се беше разплул глиган и шумът от човека не му пречеше 😉 Круизните кораби неизменно влизат в кадъра: А късния следобяд посветихме на басейна пред хотела, аз довършвайки интересна книжка от @master_of_germs :) Светли празници, магеланци! 49 14
Популярно мнение Argentique Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април Тихите селца при мен останаха в миналото и тепърва нещата ще ескалират 🙂 Град Кос на едноименния остров От покрива на хотела Асклепион Скарите са готови 😜 Беж да бягаме! 54 1 2
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април В Рила - екопътека Бели Искър 🙂 55 1
Брани Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април Преди 1 час, Eva eva каза: В Рила - екопътека Бели Искър 🙂 Ама не е ли скучно човек да е в България по празници? Защо не сте в чужбина? Какви пътуватели сте … 1 5
ДиянаВ Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април преди 2 часа, Argentique каза: Тихите селца при мен останаха в миналото и тепърва нещата ще ескалират Я не се излагай, има още хляб в теб😄 @Radnev е обещал на феновете на Мадейра предпенсионна Ибиса🪩🥳 Записала съм се😄 6
Eva eva Публикувано: 19 април Публикувано: 19 април Преди 1 час, Брани каза: Ама не е ли скучно човек да е в България по празници? Ами не 🙂 7 2
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 19 април Популярно мнение Публикувано: 19 април Христос воскресе! Макар при нас в изцяло православното албанско село Дърми (Dhërmi) още да не е, но сме подготвени и вече вървим към една от множеството църкви в селото. По-рано през деня: Манастир Арденица Проходът Логара Утре ще се катерим нагоре по тия камъняци 🙂 (Г)Джипе - последното останало райско местенце в брутално презастроеното и тепърва още по-презастрояващо се албанско крайбрежие. 57 4
Anna Kalinovska Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април Светло Възкресение! На 20 часа от Египет. 25
Иван Попов Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април От Киото до Аомори – 1300 километра към магията на Севера! 😊 След тишината и естетиката на Киото, поех на истинско приключение с шинкансен – бързо, плавно, почти като телепортация!🚅 Сам – но с очи, широко отворени към нов свят.... 🌌 И ето ме в Аомори, където морският въздух среща северната душа на Япония. Продължих към Хиросаки, където черешовите дървета вече нашепват своята пролетна приказка...⛰️ Сакурата тук е не просто разцъфнала – тя празнува! Фестивалът в парка около замъка Хиросаки е истински спектакъл – 2600 дървета, отражения в рова, хиляди усмивки и пъстри фенери вечер. ⛩️🚅🚅 Ако се чудите къде да усетите Япония отвъд клишетата, северът ще ви шепне с вятъра на планините, ще ви очарова със старата култура и ще ви прегърне с тишината на вишневите цветове на сакурата. Хората са много любезни и гостоприемни. Просто Япония е някаква приказка...... 40 1 5
Argentique Публикувано: 20 април Публикувано: 20 април @Argentique след 2,5-годишно прекъсване отново е в област Mugla! Ще има ли материал за буркани? 😜 Какво ми хареса? Почти всички къщи в Бодрум - стари, нови, средни - са решени в бяло-синята гама. По тротоарите не дебнат препятствия във вид на дупки, храсти и паркирани коли, както се случваше последните дни. Боклук няма, трънки също. Туристи още няма! Затова по чаршията хем те закачат, хем не си дават много зор. Ако щеш! Който се вълнува от камъни, има! Херодот е местна знаменитост. Едно от Седемте чудеса на света - Мавзолеят на Халикарнас. Зачетох се в табелите, никога няма да познаете къде са изнесени по-ценните и запазени артефакти 😉 Има много лодки! Повече от Мармарис и Фетие в десетки пъти. За плаж си става. За къпане - не. Но някои се пробват. В Турция е забранено да се пие алкохол по улиците извън заведения. Това е вторият град след Измир, където не го спазват. Някои дядовци все пак от кумова срама криеха бутилките в черни торби. 🙂 Видях само 5-6 жени с покрити коси. По заведенията няма места, младо и старо от обяд пие бири. Има почти навсякъде и във всеки хранителен магазин. По кръчмите Ефес е 5-7 лв. Такова биропиене не бях виждала в тази страна. 38 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега