Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Ха, в Насау на тендър ли бяхте? По принцип там си застават на пристана, ама сигурно е имало навалица от кораби и са оставили по-големите да док-ват... Мили спомени отпреди 19 години... Сигурно сте видяли хотела, по чийто модел е правен дубайския Атлантис. Има и една триъгълна крепост на върха на хълма с хубав изглед. Абе приятно си е мястото. :)

Снимката е от Coco Cay (частния остров на Royal Caribean). В Насау си бяхме на док. Видях и Атлантис-а, то този в Дубай му е доста точно копие :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Голяма разлика в температурата при нас, от 23 градуса вчера, днес 8. Канселираха ни тура за хели хайкинг тази сутрин и най вероятно няма да можем да се полюбуваме на звездното небе при езерото Текапо, тъй като е много облачно. Но пък вчера си направихме много хубава разходка.

post-2133-0-02170100-1452663687_thumb.jpg

Редактирано от Лидия
  • Харесвам 15
Връзка към коментар

В югозападната част на о. Панай, провинция Antique, Филипините. Siraan Hot Spring and Health Resort. Намира се тукТова са горещи минерални извори, които местните ме убеждаваха, че са от вулкана Канлаон, който се намира на съседния остров Negros, намиращ се тукПо план трябваше да изкачвам вулкана, но в последно време се е активизирал и достъпа до там е забранен.

post-737-0-03979900-1452665922_thumb.jpg

Отсреща е О. Ногас. Не взех нищо за снимане, че нямаше къде да го сложа и за това няма снимки на самия остров. Намира се тук

post-737-0-10341600-1452666859_thumb.jpg

• Харесвам 22
Връзка към коментар

Прекарах цял ден в полинезийския културен център. Много добро място, препоръчвам.

Имаше ли Хула-танци?  :)

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

В Маями и по конкретно в една Тесла, браузвам из форума (вчера това) :)attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpeg

Надявам се, че не си забравил да „настроиш“ началната страница на браузъра в теслата ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

В Маями и по конкретно в една Тесла, браузвам из форума (вчера това) :)attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpeg

Аз бях седнала от другата страна и си говорихме за Магеланци, круиза  и хубавата разходка по Lincoln Road. :)  :)

dsc05054_808af_31932798.jpg

Колко е хубаво да си ходим по стъпките...

Редактирано от Bled
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Е, писах, писах, пак се затри цялата ми публикация. :)

Цяла Белгия днес е блокирана, пък аз се шматках в посока Брюксел-Маастрихт и се чудех през цялото време за какъв ... е това задръстване, близо 30 км. Сняг около 3 см на пътя, при това мокър, топящ се, без коловози и проблеми.

12571014_10206655022468055_1082278879_n.jpg

• Харесвам 10
Връзка към коментар

В момента съм в Халкида -Евиа. Чакаме да стане 23ч.,за да вдигнат моста и отплаваме с катамарана "MarGeo". :)

Весело и ... само приятни емоции!

Включвай се, когато можеш! :)

Това е вместо да напиша ... завиждаааам!

Връзка към коментар

Пък ние малко из Белгийско-Германските ширини, на фона на ошашкани белгийски шофьори, снежинки на пътя и Кьолн, Бон, Маастрихт, Маасмехелен и обратно Брюксел. Последно пътешествие по тези ширини. :) за сега.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

На 12 км височина - на борда на полет от Доха до Мале, наслаждавайки се на великодушно отпуснатите от катарците 15 минути безплатен wi-fi :)

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.