cck Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Ха, в Насау на тендър ли бяхте? По принцип там си застават на пристана, ама сигурно е имало навалица от кораби и са оставили по-големите да док-ват... Мили спомени отпреди 19 години... Сигурно сте видяли хотела, по чийто модел е правен дубайския Атлантис. Има и една триъгълна крепост на върха на хълма с хубав изглед. Абе приятно си е мястото. Снимката е от Coco Cay (частния остров на Royal Caribean). В Насау си бяхме на док. Видях и Атлантис-а, то този в Дубай му е доста точно копие 3 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 (редактирано) Голяма разлика в температурата при нас, от 23 градуса вчера, днес 8. Канселираха ни тура за хели хайкинг тази сутрин и най вероятно няма да можем да се полюбуваме на звездното небе при езерото Текапо, тъй като е много облачно. Но пък вчера си направихме много хубава разходка. Редактирано 13 януари, 2016 от Лидия 15 Връзка към коментар
Shlosera Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 В югозападната част на о. Панай, провинция Antique, Филипините. Siraan Hot Spring and Health Resort. Намира се тук. Това са горещи минерални извори, които местните ме убеждаваха, че са от вулкана Канлаон, който се намира на съседния остров Negros, намиращ се тук. По план трябваше да изкачвам вулкана, но в последно време се е активизирал и достъпа до там е забранен. Отсреща е О. Ногас. Не взех нищо за снимане, че нямаше къде да го сложа и за това няма снимки на самия остров. Намира се тук 22 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Амиииии и днес беше забавно Прекарах цял ден в полинезийския културен център. Много добро място, препоръчвам. 37 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 (редактирано) Прекарах цял ден в полинезийския културен център. Много добро място, препоръчвам. Имаше ли Хула-танци? Редактирано 13 януари, 2016 от Фичо Връзка към коментар
Популярно мнение eloena Публикувано: 13 януари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Кубааа, прекрасната Куба! 61 Връзка към коментар
Популярно мнение cck Публикувано: 13 януари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 В Маями и по конкретно в една Тесла, браузвам из форума (вчера това) 51 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 В Маями и по конкретно в една Тесла, браузвам из форума (вчера това) image.jpeg image.jpeg image.jpeg Надявам се, че не си забравил да „настроиш“ началната страница на браузъра в теслата 4 Връзка към коментар
Bled Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 (редактирано) В Маями и по конкретно в една Тесла, браузвам из форума (вчера това) image.jpeg image.jpeg image.jpeg Аз бях седнала от другата страна и си говорихме за Магеланци, круиза и хубавата разходка по Lincoln Road. Колко е хубаво да си ходим по стъпките... Редактирано 13 януари, 2016 от Bled 21 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 (редактирано) Хаха, това не е реално, браво Редактирано 13 януари, 2016 от edbloom 3 Връзка към коментар
Nik Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Ех, че интересно. Магеланци на всеки километър, че и по двама Връзка към коментар
Branko Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 В момента съм в Халкида -Евиа. Чакаме да стане 23ч.,за да вдигнат моста и отплаваме с катамарана "MarGeo". 29 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Е, писах, писах, пак се затри цялата ми публикация. Цяла Белгия днес е блокирана, пък аз се шматках в посока Брюксел-Маастрихт и се чудех през цялото време за какъв ... е това задръстване, близо 30 км. Сняг около 3 см на пътя, при това мокър, топящ се, без коловози и проблеми. 10 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 В момента съм в Халкида -Евиа. Чакаме да стане 23ч.,за да вдигнат моста и отплаваме с катамарана "MarGeo". Весело и ... само приятни емоции! Включвай се, когато можеш! Това е вместо да напиша ... завиждаааам! Връзка към коментар
Branko Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Има ли нет.,задължително .Благодаря Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 януари, 2016 Сподели Публикувано: 16 януари, 2016 Кратера Caldera de Taburiente, диаметър 8 km, La Palma. 20 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 16 януари, 2016 Сподели Публикувано: 16 януари, 2016 След 17ч.плаване,10 от които бяха в буря с вятър 70км. и вълни 5м,успешно акостирахме в Порто Кофу в очакване бурята да премине 45 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 януари, 2016 Сподели Публикувано: 16 януари, 2016 Пък ние малко из Белгийско-Германските ширини, на фона на ошашкани белгийски шофьори, снежинки на пътя и Кьолн, Бон, Маастрихт, Маасмехелен и обратно Брюксел. Последно пътешествие по тези ширини. за сега. 4 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 17 януари, 2016 Сподели Публикувано: 17 януари, 2016 Страхотна разходка днес в Тонгариро 28 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 17 януари, 2016 Сподели Публикувано: 17 януари, 2016 Страхотна разходка днес в Тонгариро Уникално място. 2 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 17 януари, 2016 Сподели Публикувано: 17 януари, 2016 Топя мазнини, а не сняг. В градината, а не фитнеса. В Борисовата градина, но царската, а не премиерската 21 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Добро утро да ви пожелая от Пуерто дел Кармен, Ланзероте. 47 Връзка към коментар
Популярно мнение Petkan Публикувано: 19 януари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 (редактирано) По разни островчета из Андаманово море: Chicken island... ...с неговите обитатели И такива с една идея повече интелект Лагуна в острова Следващият... Скалички покрай него Абе хубав си в Дъщеря ми си намери коралче Донесе нещичко и за мен Май не съм се справил перфектно... ама завъртете си и вие малко главите де Редактирано 19 януари, 2016 от Petkan 55 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Аааа Petkan, много е яко , супер снимки и наздраве със Singha Тук всичко е 6, не се притеснявай, само 20-30 см сняг 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 януари, 2016 Сподели Публикувано: 20 януари, 2016 На 12 км височина - на борда на полет от Доха до Мале, наслаждавайки се на великодушно отпуснатите от катарците 15 минути безплатен wi-fi 15 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега