Дани Магелани Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 преди 42 минути , ЕмиЖор каза: Master по какво преподаваш, съответно изпитваш? За един приятел питам Следващият въпрос на приятеля какъв ще бъде - мастър какво пиеш?😉 Ех, изтървах юбилейната страница! 1 6 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 преди 32 минути , Дани Магелани каза: Ех, изтървах юбилейната страница! Да се запиша и аз - 1001 е по-добре от гледна точка на разказвача на истории. (от името на Шехерезада се изказвам). 5 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 преди 1 час, ЕмиЖор каза: Master по какво преподаваш, съответно изпитваш? За един приятел питам Бацили, гъбички, бактерии, вируси, ... Все неща, които не можеш да видиш, но можеш да "пипнеш". На 13.09.2023 г. в 12:00, iMari каза: ... Скоро ще тръгна и по пътеките препоръчани от @Anna Kalinovska, а чакам с нетърпение и идеи от @master_of_germs. 👍 Аз пък чинно изчaквах. И тъй, и тъй моето си е спам Та, @iMari, имам няколко идеи за планински пътечки (не се съмняваш, нали), но като не ме тагваш няма да ти ги кажа. Сега, и да се молиш - не! 1 1 11 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 преди 9 минути , ven62 каза: Бацили, гъбички, бактерии, вируси, ... Все неща, които не можеш да видиш, но можеш да "пипнеш". Аз пък чинно изчaквах. И тъй, и тъй моето си е спам Та, @iMari, имам няколко идеи за планински пътечки (не се съмняваш, нали), но като не ме тагваш няма да ти ги кажа. Сега, и да се молиш - не! Защо не каза, че ти е важно. Ще те тагваме вече навсякъде! 2 4 Връзка към коментар
Популярно мнение zhivko7 Публикувано: 14 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Батуми 58 4 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Camping Drepanos, Игуменица. Да съберем малко пясък след Албанските плажове, че колата ни е прекалено чиста 😅 😅 43 Връзка към коментар
Популярно мнение FlyTraveler Публикувано: 14 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Вчера в Кейп Таун - полет с Хюи хеликоптер и лежерен круиз с катамаран в залива. Полетът беше изумително преживяване - с отворени врати, но мен ме сложиха на седалката на стрелеца - най-отзад, леко отделен от останалите и обърнат настрани (навън към бездната) с никакво друго място за мърдане. 🙂 Телефона не успях да го извадя от джоба, както бях при стегнат, а и не исках да рискувам. Фотоапарата ми беше с ремъка през врата и снимах с него. Панорамни кадри от Хюи-то като се прибера в съответната тема. 46 1 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Излитане от Кейп Таун за Истанбул на борда на Turkish A350-900. Приключи най-дългото ми африканско приключение за момента. Почти месец и половина в Малави, Замбия, Зимбабве, Ботсвана, Намибия и Ю. Африка. Не мога да се оплача. В момента си чакам полета за Варна в IGA салона на летището в Истанбул. Вземам си по 2 бири, че много малки. Влизах 2 пъти днес. Сутринта видяха, че имам много часове до полета и ми задържаха бордната карта на рецепцията, като написаха с химикал часът, когато ми свършваха трите часа престой. Предполагам, че ако беше на телефона нямаше да го направят. 37 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 14 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Тбилиси : 58 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 14 септември, 2023 Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Италия - отбелязах се за 11-та поредна година отново. Надявам се да съм била послушна и да повторя докрая на тази година. Градо е това - "края" на Венецианската лагуна. Слабо познато за масовия зрител, но удивително място, което напомня на Нидерландия - удивително много, но носи духа на Италия. Пак ще се върна! Обезателно 36 Връзка към коментар
Популярно мнение maia_sg Публикувано: 14 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 септември, 2023 Вроцлав и джуджетата. 🙂 60 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 15 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 #49евроЦялаГермания На места заради ремонти или други причини влаковете ги заместват с ерзацбусове, което дава възможност да попаднеш в най-неочаквани места. Екернфьорде в провинция Шлезвих-Холщайн веднага заема висока позиция в ранглистата по живописност. Съдейки по публиката по улиците и пазаруващите прясна херинга от рибарските лодки, специализира в грижи за третата възраст. Рибарите са от същата възрастова група. На плажа е паркиран мобилен молитвен дом. А морето не дава признаци на безпокойство. Може би зависи от възрастта Целта всъщност беше да се открие едно викингско ЮНЕСКО край датската граница (до средата на XIX век е било край немската граница). Хадеби (Хейдабю). Проблемът с викингското наследство е, че ... не е просъществувало да бъде наследено, защото не е било от трайни материали и се е рециклирало в природата (ref. Грета Тунберг, Основи на Скандинавската еко-устойчивост, 2023) . Останали са две-три диги, за които се твърди, че са средновековни отбранителни валове, и два-три камъка с рунически надписи, които се пазят в музея, а около техни реплики пасат най-мързеливите субсидирани овце в Европейския съюз. Всичко останало около викингското традиционно село е възстановка според въображението на художниците на детски книжки. За да не ми е съвсем скучно, докато си пиех викингското светло на моравата, в небето форсираше реактивни двигатели изтребител. Може да е било учебен полет. Или опит на Дания да си върне ЮНЕСКО-то. Не разбрах А последната вечер - Хамбург. Толкова с 49-те евро за септември 2023 49 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 15 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 На късметлийската страница 1001 пожелавам сполука за децата ни - малки и пораснали, да са здрави и умни, да ценят и отстояват свободата 🙂 Имаме подарък от @EliDion - вратовръзка - кадем за успешно завършване👍 44 9 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 15 септември, 2023 Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 Още от Градо през деня 34 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 15 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 преди 2 часа, ДиянаВ каза: На късметлийската страница 1001 пожелавам сполука за децата ни - малки и пораснали, да са здрави и умни, да ценят и отстояват свободата На късметлийската 1001... Попътен вятър на децата ни - нека посоките им да са напред и нагоре 48 3 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 15 септември, 2023 Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 В Св. Влас: 32 Връзка към коментар
antea Публикувано: 15 септември, 2023 Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 от вчера в това малко кътче от прекрасния Côte d'Azur - Chateauneuf de Grasse, между Кан и най-вече Антиб, чийто стар град е такава прелест, че ще си го покажа в отделна тема след края 🙂 45 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 15 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 Maistrali restaurant, Игуменица-препоръчвам горещо ако сте в района, един залез за разкош, и честит ми рожден ден 😀 38 2 10 Връзка към коментар
makler Публикувано: 15 септември, 2023 Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 Поздрави от Паланга! Както се казва, само който не е видял нощна Паланга неможе да оцени среднощното участие на @Георги Матеев в програмата WTA! 40 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 15 септември, 2023 Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 преди 53 минути , Ninkata17 каза: честит ми рожден ден 😀 Честит рожден ден! Да си здрава и усмината и да имаш нови вълнуващи дестинации! 🙂 6 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 15 септември, 2023 Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 От снощи в Шриланкийския ресторант със знамето и прекрасна магеланска компания. 37 1 9 Връзка към коментар
Популярно мнение ВениК Публикувано: 15 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 септември, 2023 Порто. Много народ, много нещо. По едно време беше трудно търпимо. Еле, оцеляхме.. Оръсихме де що забележителности бяхме набелязали. Сега релаксираме и утре.. дръжте ни крачета. Стартираме Камино с предстоящи 3 дена дъжд. 39 11 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 септември, 2023 Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 преди 9 часа, MayaS каза: От снощи в Шриланкийския ресторант със знамето и прекрасна магеланска компания. Това брои ли се, че сме били знаменосци в Шри Ланка? 😉 1 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 16 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Крит. Не знам къде съм и не ме интересува. 🙂 30 10 12 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 16 септември, 2023 Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Букурещ отпреди 2 дни. 34 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега