Иван Попов Публикувано: 16 септември, 2023 Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 На 13.09.2023 г. в 10:25, master_of_germs каза: В момента си пиля нервите, изпитвайки студенти на поправка, a тоя мой пост си е жив спам, само и само да имам мнение в юбилейната страница номер 1000 от темата "В момента съм". 😄 При мен тази година няма кой да ми пили по нервите ама не се знае идната година как ще е...... 😃 Минаха минала година и нямам ученици, но идната година може и да има, не се знае как ще е 😄 5 Връзка към коментар
Популярно мнение randi Публикувано: 16 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Малко Лисабон. 54 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 16 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Ван,Турция. 🙂 # Стая с гледка: 56 7 Връзка към коментар
Популярно мнение ВениК Публикувано: 16 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Labruge, Португалия 49 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 16 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Все още в Тбилиси. Толкова ни хареса тук, че удължихме с още два дни престоя си. Преди 7-8 години, още когато идвах за пръв път, се влюбих в този град! 52 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 16 септември, 2023 Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 В Борисовата градина, на фестивала Ратха Ятра с колесница. Искаше ми се както при минали издания на фестивала, провеждащ се ежегодно от 1996 г. насам не само наоткрито, да съм тялом в Индия или поне в същинска мултикултурна етно атмосфера, и само тялом - пред откритата сцена в парка. Но този път не се получи. Толкова бледен и безличен никога не съм виждала този инак пъстър, оживен и красив празник. Бедна беше и кулинарната програма (представена единствено от оскъден вегетариански асортимент скъпотийки на Вита Рама), а и търговската. Инак високоговорителите се чуваха отдаллече, музиката не беше завладяваща. За шествието не отидох, сценичната програма не ме привлече, наблюдавайки приготовленията и облеклото на танцьорките и липсата на старания от страна на Ф. Фахрединов като модериращ. За обявеното огнено шоу не останах. Завъртях едно кръгче и отшумях, без да присядам. Колесницата на Бог Джаганнатха, представляваща “храм на колела”. --------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 24 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 16 септември, 2023 Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 Удине - приятна изненада! Много! 46 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 септември, 2023 Сподели Публикувано: 16 септември, 2023 И морето е до.бара... 31 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Малко ретро, малко парад в центъра на София. И хванахме смяна на караула. 41 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Плаж Болата. Отдавна му се каня. Малко бях разочарована от хорската глупост, да не кажа престъпност. 31 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 На 15.09.2023 г. в 23:30, MayaS каза: От снощи в Шриланкийския ресторант със знамето и прекрасна магеланска компания. Ох, добре, че вече съм неканен на тези вечеринки, че хич не понасям азиатска кухня 🙂 2 2 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Преди 1 час, Брани каза: Ох, добре, че вече съм неканен на тези вечеринки, че хич не понасям азиатска кухня 🙂 Че от кога ти трябва покана ... Така ли завземате галактиките? 1 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 преди 5 часа, Otnesen каза: Малко ретро, малко парад в центъра на София. И хванахме смяна на караула. Ех, как все ги изпускам тези ретро-паради 😞 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 На разходка из празнична София в 4 части, включваща: Пешеходно преминаване от Стадиона до Музея "Земята и хората"; Концерт орган и пиана на Мила Наумова, Янко Маринов и др., с участието и на млади и много добри вокалисти от Китай - в Музея; Наглеждане как наужким се "чисти" София за един ден (след като се мърси в продължение на 364 дни...) - в Кучешкия парк, част от Южния, докато изяждахме превъзходен огромен пъпеш с помощта на 3 непознати дами от аудиторията на концерта; Наслаждаване за пореден път този месец на "Кафето на Бенковски" на любимо място, с приносителя на пъпеша. Бях си намислила да мина пеша между Стадиона и Музея, без да зная, че за мнозина в продължение на около 3 часа голяма част от централна София ще е проходима само пешеходно или на две колелета. Разпознах моята София именно такава - тиха и спокойна в почивните дни. Какво ми напомни ли? - Че като пресен шофьор в събота и неделя специално разхождах семейното "Жигули", посещавайки на кафе приятелки в различни квартали - тогава също само светофарите мърдаха по улиците на столицата. А когато имаше 3-4 поредни почивни дни, правих най-добрите си фототурове из родния град преди 10-ина години Концертът се провежда в рамките на "Европейските дни на наследството" и е организирани от Френския институт в България в партньорство с Министерството на културата и Столична община. Много добър подбор и интерпретация на творби от Бах, Лист, Росини, Верди и др. Приветствени думи в началото. Сред публиката имаше млади хора. Бях изненадана, че в залата на музея има орган, а той бил поставен там от 2 години, разбрах по време на кафепиенето. Акустиката никак не е добра, но не дразни прекалено. Изпълненията бяха на органиста на Католическата катедрала Янко Маринов. Сопраното от Китай. Много добро. Пианата и пианистът, респ. органистът и модериращ. Оказа се, че китайският баритон от района на Шанхай е само на 26 години. Преди да ми каже възрастта си след концерта, отбелязах само, че не е корпулентен, респ. дебел, а вади невероятен глас и присъствие.. При "чистенето" се наблягаше единствено на кулинарно-търговската и развлекателна част.. Нямаше как да прозвучи цигулката, ей така, за празничното настроение... И тук беше спокойно. Този път не снимах цигулката на придружителя си, когото великодушно със задружни усилия бяхме освободили от товара на пъпеша. Мястото, където исках да отида още в ден като днешния: - Концертната зала България. Въпреки че и нея съм разглеждала обстойно отвътре, твърде отдавна - когато гимназиалният учител по пеене беше завел класа ни и прослушахме един по един инструментите в симфоничен оркестър при идеалната й акустика. - Ретро парада - на такъв май при никакъв повод още не съм попадала 🤨 --------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 14 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Място, което сякаш никога няма да ми омръзне. "Сините камъни" над Сливен: 42 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 17 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Елафониси, Крит. Реклама на кафе 54 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 17 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Родос, Линдос днес. 50 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 преди 4 часа, Брани каза: Ех, как все ги изпускам тези ретро-паради 😞 За следващия ще те уведомя лично.....обещавам. Връзка към коментар
Популярно мнение ВениК Публикувано: 17 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Между Labruge и Apulia, Португалия. Разярен океан, отвратително време. Дъжд на талази и ураганен вятър местещ ме от пътя ми. После вятър и слънце и отново дъжд. И така в продължение на 20 км. Извървяхме 27 км, оцеляхме, сега си топлим кокалите и се надяваме да не се разболеем. Районът след плажовете покрай океана е силно селскостопански. Зеле, зеле и пак зеле. За разкош марули. Тия хора явно са върли фенове на зелето. Варианти на зеле всякакви. 43 10 Връзка към коментар
zon Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Barbençon & Ragnies https://photos.app.goo.gl/uLMQ2edAkNTRgzwq7 https://photos.app.goo.gl/6UPxvthEdMGifTJj6 46 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Поморие. Пеещ фонтан в морето.Различни теми в цветове. 30 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 В момента съм на работното си място. Макар, че аз си харесвам работата и не се оплаквам! 6 5 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 18 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Казбег: 53 2 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Apulia- Belinho, Португалия. Спокоен ден, отлично време и само 16 км ходене. 39 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 На четвъртия ми Крит най-сетне се добрах до южния бряг и прекрасните празни селца край него... Днес хванахме мелтема, но спокойната атмосфера компенсира. Либийско море при слизане към Сфакия. Франгокастело. Венецианската крепост на плажа. Плажът 🙂 38 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега