ven62 Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 6 минути , ДиянаВ каза: Е не🙂, сега ще се съсредоточа върху календара😄 Имам приятелка, която развеждаше немски туристи. Мога да поискам думичките й, ако са на български😄 Хмм, не съм особено щастлив: 1. Ще участваш в календарите - един конкурент в повече. 2. Няма да пишеш за Русе. Стига само този Пловдив ни се навира в мониторите (впрочем не без основание) Приемам при едно условие. Като ти мине "напрежението" с календарите да отвориш една тема за красотите на Русе. ОК? --- И ме тагни в темата, първо, защото много обичам да ме тагват ( @Брани ) и второ, защото изцяло ще съм погълнат в избора на снимки за календарите и мога да пропусна темата. 11 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Ами миналата година имаше много малко участници в календара. Според мен това не е добре за никой. Харесва ми да гледам повече снимки от различни места и се надявам да стимулирам към пряко участие и други начинаещи като мен. Стига само сме зяпали и коментирали отстрани🙂 4 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 11 часа, Костов каза: Естествено, че се запознах и с неповторимата, с магеланската гордост на Русе, жената която така добре описа родния си град - @ДиянаВ. Изключително щастлив съм, че се запознах с Дияна. И аз там се запознах с @ДиянаВ. 🙂 Прекрасен град е Русе, с прекрасни хора! Нали @Илиана ? 😉 2 2 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 25 минути , ven62 каза: Няма да пишеш за Русе @ДиянаВДияна с нейните "чувалчени" турове запали много любопитни погледи на там. Друго си е когато някой ти разказва за любими места, предава емоция и това е много, много ценно. А и ти, явно имаш какво да ни разкажеш за Русе Давай смело, от нас аплаузите А календарите са друга тема 5 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Аз пък съм обиден и пренебрегнат и тъжен.😭😭😭😭 Може би защото не го прехвалвам чак толкова милия роден Русе. Западнал, мръсен и разкопан. Прекрасните сгради с архитектурна стойност изглеждат като след бомбардировка, с олющени фасади и лошо поддържани. Но за политика няма да говорим. Историята на града е наистина интересна, като перлата на реката в отдавна отминали години и си заслужава да се събере и разкаже в отделна тема. 8 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Всеки град в България, който не е милионен и мръсен, е супер 🙂 3 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 1 час, Брани каза: секи град в България, който не е милионен и мръсен, е супер 🙂 Цял Разлог и Полски Тръмбеш те аплодират 🤣 9 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 59 минути , Pantelej Putnik каза: Цял Разлог и Полски Тръмбеш те аплодират 🤣 Нормално. Аз съм от елита на Галактиката и същевременно съм народен човек! 2 6 Връзка към коментар
Популярно мнение VASILEV Публикувано: 21 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Как сте Магеланци? Мълчалив съм от месеци, но нямам време дори и да ви чета🙂. При мен стана почти като по времето на “соца” една почивка в годината и за това бързам да я споделя и да се похваля😂 Занте и Кефалония 55 9 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Ризе, Турция. Изключително колоритно градче. Дядовците на седенки по цял ден по центъра, невероятна храна и Ердоган гледа от всеки ъгъл. 37 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 В лаунджа на летището в София...да оползотворя последните безплатни входове на Diners Че май и самолета ще окъснее и ще си осигуря още едно безплатно влизане тук... 24 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Копенхаген На лов за слонове! Ама къде ли са се скрили? С @bronco и @desislavna 43 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 20 минути , домосед каза: Копенхаген На лов за слонове! Ама къде ли са се скрили? Да не пропуснете тук :)) 19 1 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Ден шести, вече сме в Baiona, Испания. Много красиви гледки, 29 км изминати днес, а във всеки момент океана е различен. Валя ни къде слаб, къде много силен дъжд поне 15 пъти. Храната е великолепна. Днес неудържимо исках да отида и помоля собствениците на тази къща на колела да ми я покажат отвътре, ама се възпрях. Досрамя ме, сега съжалявам. 37 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 22 минути , zon каза: Да не пропуснете тук 🙂 Точно там са! Браво 4 1 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 50 минути , домосед каза: Копенхаген На лов за слонове! Ама къде ли са се скрили? С @bronco и @desislavna И аз намерих един. 17 1 12 Връзка към коментар
zon Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 10 минути , bronco каза: И аз намерих един. При мен са розови :))) 18 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Малмьо. Приятен град. 45 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 И пак Сицилия!И пак с любов... Ното, Сиракуза... 46 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 21 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Днес минах през Цюрих прелетях по залез над Малмьо и пообиколих Копенхаген по тъмно 44 8 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 За кратко в Ларнака. Топло море и вкусна храна. И кипърско вино. 34 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Меерсбург 47 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 22 септември, 2023 Сподели Публикувано: 22 септември, 2023 В Круя, на приятен разговор с тази млада дама в стария град, след като купих от семейния магазин магнити, а тя ме уреди с интернет. Накрая се споразумяхме да отскочи за седмица до София. 26 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 22 септември, 2023 Сподели Публикувано: 22 септември, 2023 Риболов с гледка Всяка хваната риба връщам в езерото. Имам един принцип - ако искаш утре пак да хванеш, пусни я днес. 30 7 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 септември, 2023 Сподели Публикувано: 22 септември, 2023 Истанбул 34 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега