Anna Kalinovska Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Топличко и средновековно е тук, в Берат - в потайностите на Стария град (ЮНЕСКО) и с гледките на крепостта и от наблюдателната кула 😎 Обекти от 13-17 в. pan приставка 38 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 В най-известната винарна в тази част на Албания, само двайсетина минути от Берат. Вина с марката Cobo за всички, които искат да си вземат за спомен и приятни часове удома. 24 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Щом съм в Дуръс, за втори път от юни насам на морски бряг с вълни и вятър, къде другаде освен изискан рибен ресторант да избера за завършек на прекрасния ден и пътешествието 😀 Разбира се, най-напред уважих забележителности като античната крепостна стена, римския гладиаторски амфитеатър, открит едва през 1966 г., и Венецианската кула. Разходих се по главната улица и крайбрежната променада. И понеже ви поомръзна от мен може би, обещавам поне три дни да съм никъде.. 32 Връзка към коментар
cck Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 В Истанбул: Наздраве: 34 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Още Испания, Виго- Редондела. Кратък маршрут, много добро време и хубави гледки. 36 6 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Возих днес Императора до Луната да си нагледа бостана там и докато бях в орбита пощраках малко снимки от скука ... 24 5 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 6 минути , Брани каза: Возих днес Императора до Луната да си нагледа бостана там и докато бях в орбита пощраках малко снимки от скука ... До руската или индийската ракета кацнахте ...? 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 9 минути , jorocontrola каза: До руската или индийската ракета кацнахте ...? До последния спускаем апарат на Аполо, че Императорът го е пригодил за барака да си държи декоративните мотички. 1 1 1 6 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 52 минути , Брани каза: Возих днес Императора до Луната да си нагледа бостана там и докато бях в орбита пощраках малко снимки от скука ... На мен пък някак си от Земята ми изглежда да e сниманo. Дано не си навлека гнева Ви. Само предположение. 😟 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 2 часа, traveler каза: На мен пък някак си от Земята ми изглежда да e сниманo. Дано не си навлека гнева Ви. Само предположение. 😟 О не, няма страшно. Много врагове имаме в момента и просто нямаме възможност за гняв. Няма места, така да се каже … 1 3 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Откриване на Kaiser Oktoberfest във Виена. И после ядене и пиене. А на стрелбището ме похвалиха " Sehr gut, maine Dame!" 5 от 5. ( С лошите изстрели в началото проверих накъде бяга пушката😜). Значката ми е наградата. 43 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 5 минути , marycap каза: Откриване на Kaiser Oktoberfest във Виена. И после ядене и пиене. А на стрелбището ме похвалиха " Sehr gut, maine Dame!" 5 от 5. ( С лошите изстрели в началото проверих накъде бяга пушката😜). Значката ми е наградата. Аусгецайхнет! 3 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Да се отчета и с Базел. Казват, че нямало кой знае какво за гледане в него, но на мен ми хареса. Даже днес имаше и някакъв културен фестивал на китайската култура на Мюнстерплац, което много не ми се връзваше с катедралата, но беше интересно 🙂 Наздраве! 41 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 33 минути , iaia_mama каза: Да се отчета и с Базел. Казват, че нямало кой знае какво за гледане в него, но на мен ми хареса. Даже днес имаше и някакъв културен фестивал на китайската култура на Мюнстерплац, което много не ми се връзваше с катедралата, но беше интересно 🙂 Наздраве! И аз си харесвам Базел. И сега съм тук даже! Днес обаче бях извън града. 3 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 И Мюлуз май е пренебрегнат. Днес бях за кратка разходка и ми хареса. 40 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 преди 24 минути , blueriver каза: И аз си харесвам Базел. И сега съм тук даже! Днес обаче бях извън града. 🙂 Утре заминавам за Страсбург. Ти? Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 23 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Есента я започвам чудесно на +35 в Ретимно и Ханя. Знаех си, че след дивия юг на критските комити с простреляните табели (няма ни една без дупки от куршуми) сивилизасионът на север по градовете ще ми е културно-шокиращ, но ще се свиква. Ретимно Ханя Ще ми липсва рахатът, тишината, безвремието и бабите-хазяйки, дето ни изпращат като свои деца с тава топли палачинки с пълнеж и шише ракия (да не гладувате по дългия път до тая Ханя 😊). Тазгодишното ми гръцко лято пак ми надмина очакванията. 🙂 45 5 Връзка към коментар
Популярно мнение wiliko Публикувано: 23 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Остров Ман, почти го обиколих, къде с автобус къде с влакче...част от красотата му...на която очите ми се насладиха 52 7 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Преди 1 час, iaia_mama каза: 🙂 Утре заминавам за Страсбург. Ти? Писах ти на лични. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 23 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Нуук, Гренландия 33 29 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 23 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Sao Miguel 52 7 1 Връзка към коментар
bronco Публикувано: 24 септември, 2023 Сподели Публикувано: 24 септември, 2023 преди 17 часа, Брани каза: Бройката прилича като на организирано от агенция. Водиха ли ви по магазини за сувенири 🙂 15 4 21 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 24 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 септември, 2023 Гренландия много се раздаде. Две нощи подред ни радва със сияния. 37 2 36 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 24 септември, 2023 Сподели Публикувано: 24 септември, 2023 Мазалат 42 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 24 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 септември, 2023 Халки дреме рано сутрин - тенк ю вери мъЦ 🙂 48 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега