Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Виченца, по точно в Altavita Vicentina в едно страхотно хотелче, хем близо до града, хем в планината, но без кола не може.По-късно ще дам линк и снимки.

Пътят между Болоня,Падуа и Виченца е много красив - редуват се църкви в различни стилове, красиви имения с още по - красиви къщи- замъци и всичко е зелено, свежо, всяко късче земя - обработено и засадено.

А пък вината, въобще не отстъпват на Сицилианските, пулпото - също.:))

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Къде е точно това и как стигнахте до там?

Ако питаш за ресторанта стигнахме с кабинка и това е на пистите някъде, хапваш и спускаш. За информация: Доломити супер ски -Италия има 450 ски съоръжения / кабинки и седалки/ и 1200 км писти за всякакви вкусове. Иначе една част сме с кола другите са със самолет , намира се на 140 км от Инсбрук и на около 200 км От Венеция . Това е италиански Тирол.Ние по точно сме в Corvara in Badia

Редактирано от aneliya
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Да се тагна от Бергамо - форумската пицария е в ремонт до 6.02. Билета от летището е 2. 30 Евро . Следва Милано с Тайната вечеря и Болоня с уникалната тратория Валерио. Еми , Миле грацие! !!post-228-0-85801400-1453501486_thumb.jpgpost-228-0-78353600-1453501545_thumb.jpgpost-228-0-15791900-1453501607_thumb.jpgpost-228-0-15441200-1453501656_thumb.jpg

Редактирано от clete
  • Харесвам 30
Връзка към коментар

Home, sweet home ;) След 3 години обиколки из западните покрайнини на Европа и  зимното ни пътешествие по европейските пътища, тази сутрин си пия кафето у дома и се опитвам да се събера около себе си. :)

Редактирано от Lyubina
  • Харесвам 18
Връзка към коментар

Кратък трип репорт от Сием Рип, виждам, че няколко души ще ходят. Определено откъдето мине Анджелина Джоли трева не никне. При юбилейното ми 10 посещение на Та Пром ( томб райдър, ала бала...) мога да кажа, че вече е безвъзвратно съсипан. Към новото доволно количество железа, дървени летви, не пипай тук, не се подпирай там, доживях да видя и натъпкат талашит на някои места. Маркетингът допринася за ново огромно количество туристи, които дори вече са ограничени откъде точно да минават. Ангкор Ват е огромен, може да понесе огромно количество хора и експерименти, но помислете дали да не смените известните малки близки храмчета с все още чаровни по-далечни. Горещо препоръчвам Бенг Малеа, железобетона и тълпите още не са го достигнали в такава степен и напомня на почти изгубения чар на храмовете само допреди няколко години.

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Кратък трип репорт от Сием Рип, виждам, че няколко души ще ходят. Определено откъдето мине Анджелина Джоли трева не никне. При юбилейното ми 10 посещение на Та Пром ( томб райдър, ала бала...) мога да кажа, че вече е безвъзвратно съсипан. Към новото доволно количество железа, дървени летви, не пипай тук, не се подпирай там, доживях да видя и натъпкат талашит на някои места. Маркетингът допринася за ново огромно количество туристи, които дори вече са ограничени откъде точно да минават.

В скоро време ще копнеем за пътешествия в две направления - по света и обратно в миналото (не става дума за човешка младост или старост) :) :)  Страшно съм доволен, че съм пътувал интензивно още от ранните си 20 в началото на 90-те години и съм видял много места в най-красивият им вид, какъвто вече нямат и никога няма да имат... Други пък съм пропуснал...

Редактирано от FlyTraveler
  • Харесвам 15
Връзка към коментар

У домааа ;) след близо едномесечно пътуване из Австралия и Нова Зеландия. Влюбих се в Нова Зеландия, особено южният остров, снимки и разказ скоро ;)

• Харесвам 24
Връзка към коментар

Във влака Венеция - Болоня. Цял ден в един от любимите ми градове с трите ми дъщери- някои мрънкащи, други - добри. :) Прекрасно слънчево време, много хора с маски и костюми. В 17, 30 ч. откриват Карнавала.Много бях изненадана, но беше пълно с народ и карабинерите на моста на Страда Нуова. Попитах китайката в заведението на ъгъла какво ще се случва и тя ме уведоми. Кампанията е затворена до 30.01. И иии Венеция през зимата, моля!

post-228-0-60880700-1453569917_thumb.jpgpost-228-0-12491000-1453570034_thumb.jpgpost-228-0-31971200-1453570106_thumb.jpgpost-228-0-14285100-1453570429_thumb.jpg

Редактирано от clete
  • Харесвам 31
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.