Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Днеска мъж ми - по важни държавни дела, а пък аз - свободен електрон във Виченца.

Bella Italia - навсякъде е белла, толкова е красиво навсякъде, толкова спокойно.

Попаднах в един парк - дето гъски, патенце, петли и огрооомно количество зайци - великани си подскачат заедно, без да ги е страх от хора и кучове:))

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Къде е това , Nati ?  Блу от Рио беше ли там :)

може да се видят в Ring Mall в София до 2 февруари. Имаше всякакви папагали, които си стоят кротко и чакат някой да ги снима, да се снима с тях или да ги погали. Не са в клетки. Момчетата, които ги гледаха бяха дружелюбни и показваха какво могат да правят или кажат папагалите. А този синият папагал от Рио бил многооо голям, на филмчето изглеждаше по-малък :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Май съм за темата с оплакванията....На летището в Болоня, лежа на един шезлонг и чакам мнооого закъсняващия ни полет. Още не е ли на от София. Дадоха ни още от сега ваучер и за храна. Много ме е яд, че не купих гаранцията за пристигане. Пфууу

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Май съм за темата с оплакванията....На летището в Болоня, лежа на един шезлонг и чакам мнооого закъсняващия ни полет. Още не е ли на от София. Дадоха ни още от сега ваучер и за храна. Много ме е яд, че не купих гаранцията за пристигане. Пфууу

Не разбрах - закъснява обратният полет до София ли?

Ние ще летим в сряда, дано всичко да е наред.: )

Отръшкахме орото но фиера виченца и утре е ще сме цял ден във Венеция. :)

За пръв път с кола.Дайте съвет, кой е най - удобният паркинг? Моля, моля!

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Полетът от София не е тръгнал още, за да ни отведе после обратно.До колкото разбрах, имало закъснение на изпълнявания от същия самолет полет от Айдховен.

Паркинга е на влизане, ама не знам от къде се подхожда, само съм го виждала.

Връзка към коментар

Полетът от София не е тръгнал още, за да ни отведе после обратно.До колкото разбрах, имало закъснение на изпълнявания от същия самолет полет от Айдховен.

Паркинга е на влизане, ама не знам от къде се подхожда, само съм го виждала.

Изглежда,че закъснението може да е от преди това:

24/01/2016 01:55 W64402     от Мадрид/Бургас    T1    Wizz Air    Пренасочен    Полетът е кацнал на летище Бъргас 01:09 ч.

24/01/2016 02:15 W64302     от Лондон Лутън/Бургас    T1    Wizz Air    Пренасочен    Полетът е кацнал на летище Бъргас 01:22 ч.

24/01/2016    12:55        W64325     за Айндховен    T1    Wizz Air    Излетял 16:42

24/01/2016    18:55        W64326     от Айндховен    T1    Wizz Air    Кацнал 22:18    

24/01/2016    19:25        W64363     за Болоня    T1    Wizz Air    Излетял 23:03

24/01/2016    23:35        W64364     от Болоня    T1    Wizz Air    Кацнал 03:21

Редактирано от VladimirK
Връзка към коментар

Матеев, някой ден трябва да посетиш и България, има какво да се види тук-там.

Извинявай, но забележката ти е неуместна. Китната ни родина съм я обиколил надлъж и нашир още преди години, като практически почти няма населено място или забележителност, които да не съм посетил поне по 2 пъти. Имаше моменти, в които навъртах с колата по над 100.000 км годишно из страната.

И тъй като човек има нужда от развитие, предпочитам да разглеждам нови неща. Свят широк и голям, само дето замених колата със самолети :)

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Извинявай, но забележката ти е неуместна. Китната ни родина съм я обиколил надлъж и нашир още преди години, като практически почти няма населено място или забележителност, които да не съм посетил поне по 2 пъти. Имаше моменти, в които навъртах с колата по над 100.000 км годишно из страната.

И тъй като човек има нужда от развитие, предпочитам да разглеждам нови неща. Свят широк и голям, само дето замених колата със самолети :)

Не е забележка, а майтап B)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Матеев, някой ден трябва да посетиш и България, има какво да се види тук-там.

Ако си видял нейде излюпване на костенурчета речИ, че ми е интересно, без да се бъхтя до другия край на света. :))

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ох , тези италиански църкви! Не мога да им се наситя! И хич не ми пука, че тийна мрънка. Стои и ме чака отвън, ако не иска да влиза. Тази неделя направих " голям шлем" - мести в три различни църкви - включително и в домениканска. Чувствах се благословена.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Сао Паоло.....от тук ги подкарваме...Парати,Илха Гранде,Рио,Буенос Айрес,Колония де Сакраменто,Монтевидео и за десерт...Водопадите Игуасу

post-2195-0-31644900-1454025868_thumb.jpg

Редактирано от strelec72
  • Харесвам 43
Връзка към коментар

Вчера в Galle / Шри Ланка посетих ферма за развъждане на костенурки и случайно станах свидетел на зараждането на нов живот.

Ако имаш време отиди да видиш и някоя плантация/градина за подправки. Ние извадихме късмет и обрахме едно дръвче/храст кока. :)

И малко по-сериозно - ако се качиш на по-височко ще имаш възможността да видиш и чаените полета. Доста красиви спомени са останали в мен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.