Брани Публикувано: 4 ноември, 2023 Публикувано: 4 ноември, 2023 преди 4 часа, Иван Попов каза: Малко снимки и от мен от Истанбул 😊 Пихме кафе, който е направен на пясък, е разбира се, че се изгорях 😀 Босфора Цялата ни група В раправа 😂 И тримата ръководители, които и двамата са ми преподавали, докато бях учениик, а сега сме колеги 😉 Преди тръгване бяхме и на "The Ayın Biri Church", място на което се сбъдват желанията! Наричан е популярно „Църквата на първия ден от месеца“ поради древен ритуал. На първия ден от всеки месец религиозни поклонници от всички религии посещават тази църква, за да изразят желание. Вярват, че всяко желание е врата, която се отваря с ключ. Посетителите, които желаят и се молят за нещо, получават ключ. Когато желанието се сбъдне, връщат ключа и той се предава на следващия. През 2011 година съм ходил в Турция, но никога не съм знаел за това място, много ми хареса! Емоции, смях и пътуване 😊 с това ще запомня неповторимото ни пътуване в Турция 😊 Ванка, вие сякаш половин България сте завели в Истанбул 🙂 1 1
Популярно мнение Kaloyan89 Публикувано: 5 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 ноември, 2023 И тук да се разпиша - в Порт Вила, Вануату. Последен ден от едноседмична обиколка на островите Санто и Ефате (снимките са от Порт Орли, Еспириту Санто), освен последната - от “в момента”. 73 1 15
Популярно мнение Argentique Публикувано: 5 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 ноември, 2023 За ден в Неапол. За трети път съм в града и все повече ми харесва. 67 4
Брани Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 Аз в момента съм си в избирателната секция пак да гласувам. С надеждата да има все нови и хубави гледки и от нашите си градове, на които да споделяме снимки 🙂 37 5
дядо Пепи Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 преди 2 часа, Брани каза: С надеждата да има все нови и хубави гледки и от нашите си градове, на които да споделяме снимки 🙂 БРАВО!!! Харесвам такова позитивно мислене!!! 5
Брани Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 преди 9 минути , дядо Пепи каза: БРАВО!!! Харесвам такова позитивно мислене!!! А съм от уж негативната Тъмна страна 🙂 2
Яничка Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 преди 3 часа, Брани каза: С надеждата да има все нови и хубави гледки и от нашите си градове, на които да споделяме снимки 🙂 Бърз поглед 4 страници назад в тази тема до сега показва 15 постинга от България. Чукча не читател, чукча писател :) 2 1
jul Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 @Яничка, аз по друг начин разбирам поста му 😉 7 1
Pandurova Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 Малчезине - дъждовно, но пак красиво. Отпреди дни 😃 46
ВениК Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 Белово- Юндола- Якоруда. Не остана време за по- дълго пътуване след гласуването. Прекрасно време и красиви есенни картини. 36 1
Иван Попов Публикувано: 5 ноември, 2023 Публикувано: 5 ноември, 2023 преди 21 часа, Брани каза: Ванка, вие сякаш половин България сте завели в Истанбул 🙂 Ами може и цяла да се каже Само 52-ма бяхме 4 1 4
Популярно мнение домосед Публикувано: 5 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 5 ноември, 2023 На водопад в Мпумаланга, Южна Африка 51 5
дядо Пепи Публикувано: 6 ноември, 2023 Публикувано: 6 ноември, 2023 преди 16 часа, Яничка каза: Бърз поглед 4 страници назад в тази тема до сега показва 15 постинга от България. Чукча не читател, чукча писател 🙂 Благодарим за оценката!!! 1
Брани Публикувано: 6 ноември, 2023 Публикувано: 6 ноември, 2023 преди 17 часа, jul каза: @Яничка, аз по друг начин разбирам поста му 😉 Изобщо не смятам да се занимавам ... 🙂 1
jorocontrola Публикувано: 6 ноември, 2023 Публикувано: 6 ноември, 2023 преди 46 минути , Брани каза: Изобщо не смятам да се занимавам ... 🙂 Постът ти е нестандартно смислен и може би това е подвело част от аудиторията ... 1 1
Брани Публикувано: 6 ноември, 2023 Публикувано: 6 ноември, 2023 преди 36 минути , jorocontrola каза: Постът ти е нестандартно смислен и може би това е подвело част от аудиторията ... Постовете ми винаги са смислени, thank you very much! 🙂 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 6 ноември, 2023 След малко излитам от Мумбай към Абу Даби, където с нетърпение очаквам да разгледам новия терминал А. После продължавам към Лондон / Антигуа и Барбуда. Колко му е, от Азия до Карибите 😊 46 1 21 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 6 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 6 ноември, 2023 Вечерни панорамни снимки на новия терминал А на летището в Абу Даби. Утре ще снимам и отвътре. На пръв поглед изглежда очаквано впечатляващо. 46 6
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 6 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 6 ноември, 2023 Средновековното селце Канале ди Тено, разположено над Гардазее и в приказните Доломити, създадено в началото на 13 век и съхранено и до наши дни 56
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 7 ноември, 2023 Съвсем очаквано чисто новият терминал А на летището в Абу Даби е архитектурен шедьовър, много ми допадна. Свръх модерни технологии (например при автоматизираната проверка на излизане всичко е биометрично, дори не се налага да се сканира паспорт), зеленина и течаща вода тук-там. Най-сетне Доха има достойна 5* конкуренция, а този терминал рязко отвява доста захабеното ретро летище на Дубай и е едни гърди дори пред Истанбул. Важно инфо - приемат се мобилни бордни карти, независимо от съобщението на Уиз по време на чекин. Също така за момента има единствено бизнес салони на Етихад (влиза се само със статус или бизнес клас) и никакви Приорити Пас / Дайнърс опции, но очаквам това скоро да се промени. Много впечатляващ беше също изключително любезният и усмихнат персонал на всяка стъпка. Направо с кеф минавах през проверките, още повече че на скенерите не трябва да се вадят течности и техника. Дружелюбност в такава степен се вижда много рядко на летище. Снимки от landside: 62 3
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 7 ноември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 7 ноември, 2023 И снимки от airside (AUH Terminal A): . Определено този терминал е "гейм чейнджър", колкото и да не харесвам това клише. 55 4
traveler Публикувано: 7 ноември, 2023 Публикувано: 7 ноември, 2023 Кой е архитекта на този терминал? Открих - NY архитектурна фирма KPF. Не знаех нищо за нея, днес ще се запозная. ТУК 5 1
ven62 Публикувано: 7 ноември, 2023 Публикувано: 7 ноември, 2023 преди 33 минути , Георги Матеев каза: И снимки от airside (AUH Terminal A): Определено този терминал е "гейм чейнджър", колкото и да не харесвам това клише. Как те пуснаха без вратовръзка на такова шикозно място. ... Връзкар! 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега