Marisha Публикувано: 13 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2023 преди 40 минути , Миланка каза: Шарм Ел Шейх И ние в момента сме с Шарм, в кой хотел сте? 1 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 13 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 ноември, 2023 Salamanca 57 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 14 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 Планината Ахагар, с най-високият и връх- Тахат, Южен Алжир 51 1 14 Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 преди 22 часа, DaBo каза: Ще минавате ли през КЛ? Обадете се да се видим! 🤗 С удоволствие. Минаваме,да,за съжаление много транзит. На 20 - ти вечерта кацаме и на 21 -ви сутринта излитаме към България. Ще ти пиша на лично, да видим дали ще успеем да напаснем програмите някак. 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 преди 4 минути , Roberto Baggio каза: С удоволствие. Минаваме,да,за съжаление много транзит. На 20 - ти вечерта кацаме и на 21 -ви сутринта излитаме към България. Ще ти пиша на лично, да видим дали ще успеем да напаснем програмите някак. Пиши ми! Аз ще съм сама тогава, ще дойда, където кажеш! 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 последни щрихи от Амстердам : 47 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 16 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Спонтанно реших, че ми се е дояла хубава пица и вчера вечерта се озовах в Пиза. До пица там не стигнах, но пък кулата още е наклонена, а по тъмно няма почти никакви хора и е много фотогенично 🙂 Днес от ранни зори обикалям Флоренция и освен прекрасна пица за обяд се наслаждавам на чудесни гледки и добро време. След малко отивам към интерактивния музей на Да Винчи. Поздрави от вечно красивата и вкусна Италия 😊 74 17 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 преди 54 минути , Георги Матеев каза: Спонтанно реших, че ми се е дояла хубава пица и вчера вечерта се озовах в Пиза. До пица там не стигнах, но пък кулата още е наклонена, а по тъмно няма почти никакви хора и е много фотогенично 🙂 Днес от ранни зори обикалям Флоренция и освен прекрасна пица за обяд се наслаждавам на чудесни гледки и добро време. След малко отивам към интерактивния музей на Да Винчи. Поздрави от вечно красивата и вкусна Италия 😊 Как ме дразниш - След Карибите Флоренция... Частично се успокоявам от снимката с пицата. Пица с артишок!!! Моля те следващия път да си поръчаш и една с ананас. Тогава ще съм истински щастлив. 3 1 1 18 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Бях сам в Централния Балкан уикенда на разходка 🤣. Ден 1: гр. Карлово - х. Равнец - Петолъчката - Башмандрата - х. Рай - Тарзановата пътека - връх Ботев - заслон Ботев 22 км 2487 м D+ 7:18 ч Ден 2: Заслон Ботев - Траверса през вр. Жълтец, вр. Купена до вр. Амбарица - спускане на пряко без официална пътека до Залъмско Кладенче - пътеката до Карлово 22 км 933 м D+ 7:12 ч Красавецът (Балкана)🏔 и звяра (Аз) 😈🤣 Приятно гледане ! 🎞📽... 21 9 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Докладваха ни за дъга над София Моментално я спряхме. 12 5 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 преди 41 минути , Tonyco каза: Бях сам в Централния Балкан уикенда на разходка 🤣. Ден 1: гр. Карлово - х. Равнец - Петолъчката - Башмандрата - х. Рай - Тарзановата пътека - връх Ботев - заслон Ботев 22 км 2487 м D+ 7:18 ч Ден 2: Заслон Ботев - Траверса през вр. Жълтец, вр. Купена до вр. Амбарица - спускане на пряко без официална пътека до Залъмско Кладенче - пътеката до Карлово 22 км 933 м D+ 7:12 ч Красавецът (Балкана)🏔 и звяра (Аз) 😈🤣 Приятно гледане ! 🎞📽... Адмирации, че ти стиска да го правиш соло... И гледам, гледам и не вярвам на очите си - то, ясно, че си щур, ама Човек, по чехли ли се катериш из Балкана??? п.п. Или си с някакви специални заблуждаващи обуща? 2 1 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 преди 42 минути , iaia_mama каза: Адмирации, че ти стиска да го правиш соло... И гледам, гледам и не вярвам на очите си - то, ясно, че си щур, ама Човек, по чехли ли се катериш из Балкана??? п.п. Или си с някакви специални заблуждаващи обуща? Хаха, значи траверса съм го минавал по сандалите ми бързоходки с планински грайфер по време на Ком-Еминето 2019 г... ама тука съм си с траялките, какви чехли ! 😆 Това са ми маратонките за планинско бягане, по-добро сцепление и омекотяване няма с каква друга обувка да получиш, а и като подтичваш от време на време това е решението. От този модел, тези са ми втори чифт, като първия го пенсионирах на 900 км, и все още е в цветущо здраве, но с по-малко грайфер. Иначе имам и други модели за планинско бягане дето съм пенсионитал, единия на 1100 км близо беше. 🤣 Най-странното е, че първия ден в събота срещнах точно 0 човека за целия ден и не можах да повярвам. Даже на х. Рай и по Тарзана никой ... за сметка на това имаше доста сърни и диви кози, като голямо стадо от последните срещнах под върха, като няма хора и се показват, не се страхуват. Втория ден по траверса пак никой, и чак от западната страна на Купена срещнах хора от към Добрила тръгнали само за върха и то 4 човека, по Карловската пътека докато не слязох почти долу, пак никой. 🤷♂️ 4 5 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Евролига: Барселона - Валенсия 28 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 На 16.11.2023 г. в 15:57, ven62 каза: Частично се успокоявам от снимката с пицата. Пица с артишок!!! Моля те следващия път да си поръчаш и една с ананас. Тогава ще съм истински щастлив. Така става ли? 😛 1 1 9 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Аз бях на концерт на Шаная Туейн преди няколко дена (първият концерт в живота ми 🤭). Бяхме на стадиона, където се играят хокейните мачове на Канъкс. Имаше страхотно излъчване и енергия тази жена! Ванкувър беше последният концерт от турнето ѝ тази година. (Не мога да кача видеотата, за това само снимки.) 26 7 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 На 16.11.2023 г. в 15:57, ven62 каза: Как ме дразниш - След Карибите Флоренция... Частично се успокоявам от снимката с пицата. Пица с артишок!!! Моля те следващия път да си поръчаш и една с ананас. Тогава ще съм истински щастлив. За разлика от пицата с ананас, тази с артишок си е италианско произведение. 5 Връзка към коментар
Популярно мнение dunaika Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Любима Португалия 54 5 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Честит първи сняг! Навън е снежна виелица. Вътре - топла вода, гореща сауна, задушна парна баня.....басейн само за нас 33 1 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Приветствам Ви от храма "Свети Георги" в Нигрита, Гърция. Храмът има около 500-годишна история. Издигнат е в края на 15 век и в него има стенописи от средата на 17 век с много красива изработка, както и стенописи от 19 век. Най-ценното наследство, което се съхранява в храма, освен иконите от 14 век, са и светите мощи (част от десницата) на Свети великомъченик Георги Победоносец. 45 4 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 18 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 По меандрите на р. Арда 45 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Roberto Baggio Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Днес имахме късмет да сме първата лодка за деня, aкостирала на Maya Bay После едно семейство агресивни маймуни ни държаха в плен в бунгалото ни. Не ги гледайте, че са миловидни - бяха много свирепи 🙂 48 5 4 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 В Кайро. Изненадващо ми хареса. Явно обичам Ориента. 54 7 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Събота вечер в Южна Африка Хипопотамите отиват в любимия си бар на кьошето срещу бакалията и бензостанцията 21 8 1 25 Връзка към коментар
Популярно мнение Pantelej Putnik Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Случва ми се нещо. Дойдоха изневиделица. Когато я видях, предусетих какво ни очаква. Приготвих се да правя клип. Когато обаче запя "Излял е Дельо хайдутин", сълзите ми текнаха и нямах ръце да ги спра. Не стана видео. И друг път съм слушал на живо родопски песни. Това обаче ТОТАЛНО ме разгроми. Разпиля ме на молекули. Изпълни с вълнение всяка моя клетка. Огромен поклон пред тези творци. Ето това е България. П.П. Първата солистка на Ансамбъл "Филип Кутев" - Вълкана Стоянова беше сестра на дядо ми. 52 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Diana Doncheva Публикувано: 18 ноември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 ноември, 2023 Прясно завърнала се от Виетнам. 48 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега