Argentique Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 Не съм фен на прохладните дестинации през зимата, но понякога се случват. Zero 0 - Airbus А300 пред летище Конрад Аденауер, ползван за изпитвания на безтегловност. По-късно Бон, коледен базар в центъра на Бад Годесберг. Греяно вино - тествано. С една дума - наздраве! P.S. Може би щях да се похваля, че вчера бях на куиз с разни Магеланци в столицата, но поради липса на визуални доказателства ще си замълча. 😋 38 1 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 32 минути , Argentique каза: P.S. Може би щях да се похваля, че вчера бях на куиз с разни Магеланци в столицата, но поради липса на визуални доказателства ще си замълча. 😋 В чия столица? 😉 Че то и Бон беше столица едно време... 😄 П.П. То беше толкоз напрегнат тоя куиз снощи, че за снимки никой не се сети... 😄 1 10 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 6 декември, 2023 Сподели Публикувано: 6 декември, 2023 преди 2 часа, Лили Пътува каза: Честит ден на св. Никола! Драги именици, банкери и моряци, със здраве си носете имената, с достойнство - професиите. Поздрави от дъждовно Таити - лошо време вече втори ден, но пък е красиво. Изпращам ви две гледки с разлика от два дни: Яхтата катамаран ли е, Лили? Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 7 декември, 2023 Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 Коледен базар в центъра на Бон. Леден вятър и невъобразими тълпи и опашки. Записах се, да идва лятото вече. 🙂 47 1 Връзка към коментар
maia_sg Публикувано: 7 декември, 2023 Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 Прогнозата за проливен дъжд този следобед в Лисабон ни отведе в Immersivus Gallery. Избрахме си Моне и Климт. Беше много хубаво. Ако ще ходите, препоръчвам премиум билета, защото има столчета за сядане, които са в центъра на водохранилището и съответно имаше много по-добра видимост. (Пък и ако като нас предпочитате да се разхоте преди това по баира 😀 ) 44 5 Връзка към коментар
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 7 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 📍Tivoli Gardens 🇩🇰 52 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 7 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 Днес в Местре: 54 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 8 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 La Habana, Cuba 🇨🇺 61 20 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 8 декември, 2023 Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 Бяхме събота на буреносния връх Мургаш. На кратко в 1 мин 🎞📽 ота 28 6 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 8 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 Mikumi National Park, Танзания: Извинявам се за многото снимки, но това е минимума, който мога да си позволя. 60 1 18 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 8 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 В България съм, в България съм :) Bryan Adams на живо за трети път! И всеки път си струва! Не ви чувам. Тука ли стеееее? Надуваема кола на дронове: Тук се появявам..... в последствие: 44 14 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 8 декември, 2023 Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 14 minutes ago, Яничка said: В България съм, в България съм 🙂 Bryan Adams на живо за трети път! И всеки път си струва! Не ви чувам. Тука ли стеееее? Надуваема кола на дронове: Тук се появявам..... в последствие: Summer of 69. Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 9 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Точно преди една година посрещнах първия си изгрев на Мадейра. Днес дойде време за нов вълнуващ изгрев. Канделария, Тенерифе. Прогнозата за днес е +27. @ДиянаВ, тук те чакат. 🙂 53 1 8 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 преди 7 минути , Argentique каза: Точно преди една година посрещнах първия си изгрев на Мадейра. Днес дойде време за нов вълнуващ изгрев. Канделария, Тенерифе. Прогнозата за днес е +27. @ДиянаВ, тук те чакат. 🙂 И аз имах едно зимно Тенерифе. Малко духаше вятър, но за идеята се попекохме на един южен плаж. 7 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 преди 26 минути , Argentique каза: Точно преди една година посрещнах първия си изгрев на Мадейра. Днес дойде време за нов вълнуващ изгрев. Канделария, Тенерифе. Прогнозата за днес е +27. @ДиянаВ, тук те чакат. 🙂 Къде си дяна дрехите от немско😄 Ето кой с желание ще ми дава идеи и вдъхновение за Тенерифе🙂. При това със стил! Времето ти ще е прекрасно, оползотвори го на макс🤗 Поздрави я тази Канделария и от мен😉 8 Връзка към коментар
tany Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Да споделя - страхотно приятно е в Кавала, 12 градуса, октоподи, портокали в шоколад и вълни! 45 2 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 9 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 ...в София от 2:00 часА сутринта. Качвам няколко туристически и празнични снимки от Венеция и Болоня с пожелания за весела Коледа! 50 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 9 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Зимен преход до връх Исполин в Стара планина. Тръгваме по южния маршрут и ни трябват почти три часа, за да достигнем снежния пояс. Някъде назад, ясно се вижда масива на Триглав. Над облаците сме. В Северна България явно е доста мрачно. 46 13 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 9 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 На 8.12.2023 г. в 14:36, Tonyco каза: Бяхме събота на буреносния връх Мургаш. На кратко в 1 мин 🎞📽 ота Преди 1 час, Radnev каза: Зимен преход до връх Исполин в Стара планина. Тръгваме по южния маршрут и ни трябват почти три часа, за да достигнем снежния пояс. Някъде назад, ясно се вижда масива на Триглав. Над облаците сме. В Северна България явно е доста мрачно. Момчета, да предложа малко топлина във вечерните часове ☀️🌞: 41 1 1 7 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 В момента в Бергамо 47 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 9 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 преди 13 часа, ДиянаВ каза: Къде си дяна дрехите от немско😄 Ето кой с желание ще ми дава идеи и вдъхновение за Тенерифе🙂. При това със стил! Времето ти ще е прекрасно, оползотвори го на макс🤗 Поздрави я тази Канделария и от мен😉 Отидох с есенни дрехи, умрях от студ и установих, че тенерифските коледни базари по ми харесват от немските. 😃 Канделария утре ще я поздравявам с едно заливче току до нас. Мисля да се пробвам ей от онази стълба. На теб съм ти харесала шантав апартамент тук. 🙃 Ще показвам. Днес заради жегата отидохме в Ла Лагуна, където е все мъгливо и дъждовно. Бяхме и до едно гуанчинче De Ardelio, което вероятно съм преписала от @Alexander. Много е добро. Други чужденци няма, радват ни се на испанския. 😁 53 6 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 Ларнака, изгрев. 44 2 Връзка към коментар
zon Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 Антверпен 12 градуса :))) https://photos.app.goo.gl/azibbDhdzdS5zrnd6 37 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 10 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 Чак днес за първи път в живота се изкъпах в Атлантика. Водата е 23 градуса и си е съвсем добре. На малкото заливче до нас в Канделария е пълно с къпещи се местни. И Санта Крус следобед. В местната библиотека в седем вечерта в неделя е пълно предимно с млади хора. Заведенията също са пълни. 🙂 50 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Брани Публикувано: 11 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Днес в чудесната Бреша и бърза обиколка на предколедна Верона 50 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега