Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Нощна Варна е красива.

attachicon.gif2016-01-31 01.17.22.jpg

Жоре, много ти се радвам - точно си като волна птичка, която си лети накъдето си иска!:)

В Маракеш с Rainy :)

Точно такъв е, какъвто очаквах!

attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpeg

Абе, чудя се аз, какво разправят по новините, че имало събитие в Мароко, а тооо, какво било!

Ауууу, завижд, завижд, завиииииижд! :)))

• Харесвам 3
Връзка към коментар

На селски сбор-фиеста в Тенерифе.

Гвоздея на програмата е оркестъра и безплатната храна за всички, която е известния специалитет-Puchero. Представлява солени ребра, готвени с най-ралзични зеленчуци, картофи и царевица. След това се взима част от бульона  и се смесва с местното брашно от 5-6 вида зърно-Gofio.

Много вкусно беше

IMG_6725.jpg

IMG_6728.jpg

IMG_6729.jpg

IMG_6731.jpg

• Харесвам 30
Връзка към коментар

Ей, че красоти тези камъни!Всеки път, когато някой сложи подобни снимки от Родината се убеждавам, че си имаме всичко откъм природа.:)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Шри Ланка.

post-1326-0-61140900-1454294807_thumb.jpeg

Кацнахме преди два часа.От хотела ни организираха трансфер и ранно настаняване,закусваме,дремваме два-три часа и застъпваме по програма.

• Харесвам 40
Връзка към коментар

За протокола ракията сега следва

attachicon.gifimage.jpeg

А след Дамбула продължихме със сафари.Успяхме да видим 50-60 слона.Струваше си.

attachicon.gifimage.jpeg

Ако се съди по обърнатата снимка с ракията, бройката на слоновете всъщност са градусите на ракията :)

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Не бе след толкова слонове ми е трудно да се оправям с техниката.

Всъщност водих половинката да види истински слон и най-вече колко е голям,за не не ми вика "Стига яде,че заприлича на слон!".

Ако от люто се отслабва,ще се прибера на чироз.

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Женева, днес бях и в Лозана. Според мен в София има по-интересни забележителности за разглеждане. Може да е от зимния месец, но и двата града изглеждат спокойно, та чак вяло. Цената на билета за влака почти ме разплака, но като истинско "мъжко" момиче не се отказах. :) За разглеждане на градчетата около езерото кола под наем определено би била по-бюджетен и удобен вариант, особено за двама.

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Поздрав на всички съфорумци от Сигирия рок

post-1326-0-50091600-1454470176_thumb.jpeg

Докато повече от вас си спинкат сладко,ние катерим стълби.Благодаря за съветите да спим наблизо и да сме от първите.В седем сутринта беше непоносима жега,не мога да си представя какво ще е по обед.Малко съм потресен от входната такса-30USD.

С качването на снимки от таблета не мога да се справя.

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.