Популярно мнение searus Публикувано: 17 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 17 декември, 2023 И ние избягахме на топло, но не ми завиждайте много, надявам се вече да сме отметнали "трите злини" и да почваме с положителни неща, и ако може и комарите да спрат да ни опитват, или поне да ядат, но да не ни лепнат нещо, което не щем 🤣 Мартиника, по плажовете на Sainte-Anne и Les Salines, с рачешко надбягване: Дребното веднага си намери находка, и какъвто си е жив енциклопедист, веднага отсече, че това било най-големият едноклетъчен организъм/водорасло. Трябваше да гугълвам, и като че ли е прав, поне на такова ми прилича. Хванахме го явно във фаза на делене: Залезче в наше село (Sainte-Anne), с плавателни съдове и във водата, и в небето: 55 13
Популярно мнение liliya Публикувано: 17 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 17 декември, 2023 Бялата порта на Рила - Боровец :) Самоков 52
ven62 Публикувано: 17 декември, 2023 Публикувано: 17 декември, 2023 преди 4 часа, chandni каза: От по-рано днес - разходка на Витоша. Идеята беше да се качим на Черни връх, но снегът долу беше до 80 см, нагоре може би щеше да е по-дълбок. Ясно, този път не си пуснала мъжа ти сам с кучето. 1 7
chandni Публикувано: 17 декември, 2023 Публикувано: 17 декември, 2023 Преди 1 час, ven62 каза: Ясно, този път не си пуснала мъжа ти сам с кучето. Самият той много настояваше да ги придружа този път. 2 1
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 18 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 18 декември, 2023 Въпреки закъснението на полета стигнахме до Бари. Децата казаха, че са като на Нова Година-обикаляне до късно и бонус ядене на джелато в 11 вечерта 😅 55 6
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 18 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 18 декември, 2023 Привет от Тунис! Събирам предколедно слънце в отсъствието на масов туристически поток... ☀️ 54 3
Популярно мнение Моника Публикувано: 18 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 18 декември, 2023 Отново в Рим. Много е красиво с коледната декорация и всичките елхи 🎄 Тази елха е във Ватикана, сменя си постоянно цветовете. 53 1
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 18 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 18 декември, 2023 Днес из Бари и Монополи. На връщане за малко да спрем в Полиняно а Маре, ама сме объркали влака 😅 56 2
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 19 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 19 декември, 2023 Саутхямптън от вчера. Тази къща е кръчмата от филма Титаник, в която Джак печели на покер билетите си за Титаник. 53
Ninkata17 Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 Трети ден в Пулия. Днес за мен е "спа" ден. Изпратих домочадието в Арбелобело и съм в леглото със стомашен вирус. От положителната страна тук продават много як имодиум, който се разтваря в устата 😅 1 12
Argentique Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 преди 39 минути , Ninkata17 каза: Трети ден в Пулия. Днес за мен е "спа" ден. Изпратих домочадието в Арбелобело и съм в леглото със стомашен вирус. От положителната страна тук продават много як имодиум, който се разтваря в устата 😅 Не знам какъв емотикон да сложа – хем е гадно, хем се изцвилих. 3 1
master_of_germs Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 преди 50 минути , Ninkata17 каза: Трети ден в Пулия. Днес за мен е "спа" ден. Изпратих домочадието в Арбелобело и съм в леглото със стомашен вирус. От положителната страна тук продават много як имодиум, който се разтваря в устата 😅 ТоА пост ма предизвиква да оспамя! При стомашно-чревно разстройство по-добре оспамване, отколкото оспамокс! 😉 Ама не мога да не те поздравя с изпълнение на любимата ми италианска метъл-група... The Power of Imodium 10
Дани Магелани Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 преди 38 минути , master_of_germs каза: ТоА пост ма предизвиква да оспамя! При стомашно-чревно разстройство по-добре оспамване, отколкото оспамокс! 😉 Не се шегувай, ами предпиши лечение на жената, че е гдно така да си на път! 1
Ninkata17 Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 Преди 1 час, master_of_germs каза: ТоА пост ма предизвиква да оспамя! При стомашно-чревно разстройство по-добре оспамване, отколкото оспамокс! 😉 Ама не мога да не те поздравя с изпълнение на любимата ми италианска метъл-група... The Power of Imodium Хаха, you made my day! 1
Ninkata17 Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 Преди 1 час, Argentique каза: Не знам какъв емотикон да сложа – хем е гадно, хем се изцвилих. Като се замисля добре съм аз ,мъжа ми обикаля с децата из трулите и те рязко са изгладнели точно сега в 3, когато затварят повечето кръчми. 😅 Навигирам ги от леглото... 5
ven62 Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 преди 2 минути , Ninkata17 каза: Като се замисля добре съм аз ,мъжа ми обикаля с децата из трулите и те рязко са изгладнели точно сега в 3, когато затварят повечето кръчми. 😅 Навигирам ги от леглото... Аз за пореден път да предложа Мишлен рестранта в Алберобело. 2
Marisha Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 Неапол. Имаме и коледен фокус в двора. 25
Marisha Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 преди 2 часа, Marisha каза: Неапол. Имаме и коледен фокус в двора. Не е фокус, а фикус. И да не е спам, пържена пица, много ни хареса. До сега не сме яли таково чудо. 23 1 8
Лили Пътува Публикувано: 19 декември, 2023 Публикувано: 19 декември, 2023 (редактирано) Летището в Сан Франциско навръщане от Таити. Време и муза имам, така че хем си навъртам крачките до вечерния полет до Лондон, хем изучавам как се случва свалянето и завъртането на снимки тук (засега със среден успех) : Униформи на кабинния екипаж през годините: Особено впечатляваща сред тях е тази на Virgin Atlantic от Vivian Westwood (засега авиокомпанията ми е първа в личната класация за най-добро обслужване и удобство): Музейната сбирка на летището е посветена на 90-тата годишнина от създаването на балета на Сан Франциско. Експозицията на балетните костюми заедно с паната на униформите бяха остров на естетиката сред морето от удобно облечени за пътуване хора (и моя милост също): Количка за багаж може да се вземе за 8 долара. Е, няма нужда. На самия терминал има достатъчно изоставени и достъпни за всеки: И job fair имаше. Ама без желаещи за работа (като у нас :)): Редактирано 20 декември, 2023 от Лили Пътува 28
Pandurova Публикувано: 20 декември, 2023 Публикувано: 20 декември, 2023 От снощи. Зимен коледен базар Толвуд - Терезиенвизе, там, където се провежда Октоберфест Смятам, че това е най-добрият по рода си в цял Мюнхен. Тази година градът буквално се пука по шевовете си, а те са много заради десетки ремонти в централната част. Разходих се, но то някак ти се стопява бързо настроението от тези тълпи, в които се опитваш да се промушиш нанякъде. Или пък да чакаш 50 мин. на опашка за парче печена риба. Но този базар е на просторен терен и е чуден! А осветлението и украсата са запомнящи се! Препоръчвам да се посети след 16 часа и така ще е 3 в 1 - дневната атмосфера, залез и вечерните ефекти 28 4
Популярно мнение Kaloyan89 Публикувано: 20 декември, 2023 Популярно мнение Публикувано: 20 декември, 2023 Любим и пре-любим и прекрасен Пном Пен. Разходих се днес по бул. България (успореден с бул. Руска федерация и перпендикулярен с бул. Чешка република), където се помещават министерството на Отбраната и Министерския съвет, наред с други институции, които не могат да се снимат. Опасан по средата с цъфнали frangipaniers (плумерия е май на български ?) До преди няколко години се казваше още бул. Георги Димитров, но след преговори беше преименуван. В двора на бившето българско посолство се помещава и единственият православен параклис в Камбоджа, построен в чест на загиналите български войници от мироопазващата мисия на УНТАК в началото на 90-те. 54 8
Rossi to Публикувано: 20 декември, 2023 Публикувано: 20 декември, 2023 Ротердам, до който пристигнахме с круиз. Къщите кубове Мостът Erasmus 49
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега