Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 20 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 декември, 2023 Да докладвам, че италианския имодиум е чудотворен-днес и дегустацията на морски таралеж на рибния пазар не ме събори 😅. И още малко красоти от Бари. 57 5 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 20 декември, 2023 Сподели Публикувано: 20 декември, 2023 Любимият път на татко в Силистренско, но.. за първи път без татко. Душата ми е на копче, а сърцето разбито. Дано там където си сега тате има хубави пътища, плодородна земя и чудни житни поля. Аз няма да спра да пътувам и ще те нося винаги в сърцето си. 37 12 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Мюнхен от снощи 39 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Aldar island 24 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 преди 50 минути , ivan69 каза: Aldar island Ужас, Освен, че Земята е плоска, ами сега се е завъртяла и на 90 градуса. Тичам да се вържа за някое дърво да не се изсуля в небитието. 4 18 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Проблема е в зад кормилното устройство. Смених си телефона, не знам защо така излизат снимките. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 21 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Някъде в Намибия За тая снимка наддаваха четири теми: - В момента съм - Бииира - Животните по света - Стая с гледка 32 2 21 4 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 преди 4 минути , домосед каза: Някъде в Намибия За тая снимка наддаваха четири теми: - В момента съм - Бииира - Животните по света - Стая с гледка Със схвана врат след снимките на @ivan69 се чудя как не се излива бирата и защо носорозите не са един върху друг на купчинка... 16 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 преди 22 минути , домосед каза: Някъде в Намибия За тая снимка наддаваха четири теми: - В момента съм - Бииира - Животните по света - Стая с гледка И тези: Лазерна епилация цени » satorilaser.bg -------------- Имам една подобна, на около 3000 км, по права линия, но без бира и носорози. Най-много някой масай ми закриваше гледката към Индийския океан. 15 18 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 21 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Sidi Bou Saïd, Тунис. Пийваме кафенце с гледка 😊 51 1 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 21 декември, 2023 Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 преди 24 минути , Георги Матеев каза: Sidi Bou Saïd, Тунис. Пийваме кафенце с гледка 😊 Това място само на мен ли ми прилича на едно друго място, малко по-близо до БГ. 😉 Иначе гледката е топ! 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 21 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Неапол. Друг вид пържена пица и 7 вида пържена паста. Имат и собствена бира. И да не помислите, че само ядем, което е почти истина, малко Помпей. 47 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 21 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 декември, 2023 Среднощно в Албайсин 46 4 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 22 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 Тези дни обикаляме из близки и далечни плажове, с добавка мангрови гори. Мартиника е изключително зелен, горист и планински остров, но още не можем да се наканим да се поразходим из джунглата, изключително ни е жежко! Посетихме Anse Noir и съседния Anse Dufour, първият с черен блещукащ пясък, а вторият с бял. Чудихме се как се е получило точно така и не са се смесили (въпреки че имаше лек тъмен намек на Dufour). На Noir беше пълно с раци (различни от досегашните жълти и пясъчни), а на Dufour с рибки. На тези двата плажа може да се видят и костенурки, но ние не влизаме навътре заради малкия и не видяхме. Anse Noir: Обиколихме и плажовете около известния Plage des Salines, и естествено, както очаквах, ми харесаха много повече от него – Petite Anse des Salines е наистина умалено копие, но със съвсем малко хора и палми: На Anse Meunier пък народът е още по-малко. Този плаж е доста дълъг и горист и хората са скрити между/под дърветата: Никак не бях разбрала от картата, че до него има залепена (на максимум 10 метра) доста голяма мангрова гора. Пътечката между плажа и гората: Черният път до този плаж е в доста лошо състояние, но проходим и с нормална кола. В крайна сметка лошия път го водя за плюс, защото сигурно отказва доста от хората… Тук видях мангусти! Което ме наведе на притеснителната мисъл, че може да има и змии (мангустите са докарани на острова, за да морят отровните ендемични змии, които са били в излишък, и между другото са допринесли за изчезването на разни други животинки, най-вече птичета). Също така е пълно с манчинели (най-токсичното дърво) и не са маркирани с червена боя, както на по-известните места, но аз вече се научих да ги разпознавам (в момента нямат плодове, така че трябва по листата да се ориентира човек): Гъмжи от летящи твари, и е пълно с рачешки дупки абсолютно навсякъде. Вече се отказах да гледам къде стъпвам, защото не е възможно да не настъпиш някоя дупка. Дори във водата е пълно и там вече ме ощипаха веднъж-дваж разни дребосъци… Снощи на Salines, тръгвайки си след залеза, като наизскачаха едни червени раци отвсякъде, десетки и стотици, леко се изумих 🤣! Много бягат, но успях да цъкна една групичка малко по-отблизо: Залезчето: От източната страна на Salines има още няколко плажа, разходихме се набързо и там, като се застояхме на Grande Terre, голям и отново пуст плаж, с гледка към островче с фар: По пътя минахме и през Etang des Salines, където са направили дървена пътечка през водата, с места за наблюдение на местната флора и фауна. Също пълно и препълно с рачета, това, което изглежда като камъчета във водата са рачета: 53 1 10 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 На служебен разтурник 😄😄😄 Никога не е късно човек да научи нова дума 😄😄😄 18 14 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 преди 57 минути , Eva eva каза: На служебен разтурник 😄😄😄 Никога не е късно човек да научи нова дума 😄😄😄 Много бедна софрата... Не бяхте ли юристи?! 12 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 На круизния кораб Аида Нова, на пристанището в Хамбург. 43 1 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 преди 1 час, ven62 каза: Много бедна софрата... Не бяхте ли юристи?! 😄 Така се правел разтурник - по избор с баница с айрян или с шкембе 😄 3 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 Какво ще рече разтурник, закриване на годината ли? Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 22 декември, 2023 Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 преди 35 минути , neuromancer каза: Какво ще рече разтурник, закриване на годината ли? Не, така се казвало на приключване на запоя 😀 Финалният етап от ивента, на теория 😄 С уговорката, че разтурникът можело плавно да премине в нов запой 🙂 1 22 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 22 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 В Абу Даби. Малко на топло за празниците. Гоня лятото по света. 54 4 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 22 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 декември, 2023 В Ардалес... Но преди това цял ден в Гранада... 53 6 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 23 декември, 2023 Сподели Публикувано: 23 декември, 2023 преди 2 часа, master_of_germs каза: В Ардалес... Но преди това цял ден в Гранада... Ай, колко добре се е скрил бухалът. Почти като нашите тук 😄 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 23 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 декември, 2023 Магелански мъдър съвет! Как да разполагаме ексклузивно с топ туристическата атракция на Намибия Deadvlei без никакво друго човешко присъствие по околните дюни в радиус на поне 60 км? Отговор: 1 часа на обяд в разгара на лятото! (разгоряло се е буквално) 47 1 7 2 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 23 декември, 2023 Сподели Публикувано: 23 декември, 2023 (редактирано) Durat al Bahrein Извинявам се за обърнатите снимки,ако може някой грамотен модератор да ги оправи. Редактирано 23 декември, 2023 от Mary 27 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега