Zaro Публикувано: 23 декември, 2023 Сподели Публикувано: 23 декември, 2023 На 21.12.2023 г. в 23:22, Marisha каза: Имат и собствена бира И тя пържена? 6 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 23 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 декември, 2023 Рожден ден на колела... 🥰 Обичам да получавам такива подаръци! 49 9 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 24 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 В Михас. С @mary_shery, @Mistress of Germs, @stebal и Клъвдий IV Бух... Ретроспективно от вчера... Каминито дел рей По язовирите на река Гуадалорсе При 20 градуса навън беше време да си нагьоля краците в морето 😉 Каса де лос Навахас Специална коледна оферта, валидна само до утре! При покупка на замък получавате безплатно и коня на принца! 😉 Монументо де коломарес Беналмадена 56 16 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 преди 2 часа, master_of_germs каза: В Михас. С @mary_shery, @Mistress of Germs, @stebal и Клъвдий IV Бух... Последната му опора... Толкова е пиян. За първи път виждам някой да се подпре на собствената си чашата, за да не падне. --- @master_of_germs, весели празници. Адмирации за енергията, която имаш и предаваш на всички. 11 1 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 Преди 1 час, ven62 каза: Последната му опора... Толкова е пиян. За първи път виждам някой да се подпре на собствената си чашата, за да не падне. Къси са му крилцата за стойка "кобра". Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 24 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 Kristiansand, Норвегия Много приятно градче, много хубаво украсено и с безплатна ледена пързалка. Само сняг няма. 54 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 На 22 декември имахме банкет и след 00 часа започнахме да празнуваме моя рожден ден. За съжаление имам само снимка от нашата маса 😊 иначе бяхме над 60 човека 😊 Разбира се, че после продължихме и в дискотеката с Фики 😊 Весели празници на всички! 😊 29 8 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 Преди 1 час, Иван Попов каза: На 22 декември имахме банкет и след 00 часа започнахме да празнуваме моя рожден ден. За съжаление имам само снимка от нашата маса 😊 иначе бяхме над 60 човека 😊 Разбира се, че после продължихме и в дискотеката с Фики 😊 Весели празници на всички! 😊 Да си жив и здрав! И все така да има около теб много дами! 4 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 преди 2 часа, Дани Магелани каза: Да си жив и здрав! И все така да има около теб много дами! Ванка, и от мен същото, но дамите да са по-млади! Весели празници! 3 1 5 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 Катания... 37 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 В Дубай. Изкарваме си изключително приятно. 45 3 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 24 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 Ой от Азорски острови. Тази сутрин кацнахме през пелена от непрогледни бели облаци в зелената земя на Сао Мигел. Като за първи ден скромна програма с каквото ни поднесе островът в крачка🙂 Океан като тепсия и то от страната на сърфистите - Praia do Monte Verde при Рибейра Гранде /Грънджи? може би на португалски/. Даже, ако не се лъжа, има отлив. Магазин пълен с хора, като навсякъде в този ден, но важно е осигуряването на неща от първа необходимост - вода, хляб и вино + азорско сиренце още по-добре😉 Попътно, в центъра на кафенце, а за компанията на местен пиянка ще премълча, след като не е документирана😜 Хазяйката Росана каза, че днес е добър ден за Lagoa do Fogo. Послушахме я. Не, не съм облизана от крава😄, само се попотих с едни стъпалца😛 По пътя слънчева тучна полянка… Специални поздрави на кака ми @Argentique. Досега не съм пила сладко вино, но тя така го вмъква в случките и глътката си, че ми се прииска😄 Просто не устоях на идеята - червено Порто, което ще видим дали удря в главата, но засега сладостта му ми стига мигом до петите🤣 Плюс мек хляб и азорска мантейга или бутер, както му викат в Русе и Германия😉 Свята лека нощ от една мансарда, в която май ще зъзнем през нощта🙃 57 9 2 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 24 декември, 2023 Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 1 hour ago, Asya Assenova said: В Дубай. Изкарваме си изключително приятно. Съжалявам. Дубай?! Да беше дала още 1500-2000 евро и да идеш във Велинград. 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 24 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2023 В Рим. От 10 години не бях ходил.. 58 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 25 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 Весела Коледа от Ронда И ретроспективно от Гибралтар, който е нещо средно между "Британския нос Чиракман" и "Планетата на маймуните"... (и по двете направления все едно си бях вкъщи 😉 ). Нека бъде светлина по Пътя, радост в душите и споделеност в сърцата! 59 6 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 преди 13 часа, ДиянаВ каза: Специални поздрави на кака ми @Argentique. Досега не съм пила сладко вино, но тя така го вмъква в случките и глътката си, че ми се прииска😄 Просто не устоях на идеята - червено Порто, което ще видим дали удря в главата, но засега сладостта му ми стига мигом до петите. Да се надяваме, че си взела semi dulce, за да не се налага сутринта да си слагаш зелен банан на челото за облекчение. А и като ви гледам якетата, времето е само за ром. Но важното е, че сте там, където много искам да бъда и аз. Да се забавлявате много! Чакам отчети. 8 4 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 25 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 Angkor Wat, Angkor Tom, Bayon, Baphoun, Ta Keo, Ta Prohm, Bantey Kdei & Srah Srang 56 12 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 На 24.12.2023 г. в 14:33, Дани Магелани каза: Да си жив и здрав! И все така да има около теб много дами! Сърдечно благодаря! 😍 преди 22 часа, iaia_mama каза: Ванка, и от мен същото, но дамите да са по-млади! Весели празници! Сърдечно благодаря! За следващия път ще гледам да са по-млади 😍 1 2 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 В този светъл и вълшебен Рождествен ден, нека всеки дом бъде озарен с благодат и топлина! Пожелавам здраве, изобилие от щастие и безкрайна любов да ви обгръщат. Нека уютът бъде ваш спътник, мирът - вашият водач, а звездата на надеждата да свети високо и ярко над всички нас. Честито Рождество Христово! 😊 Специална снимка с Дядо Коледа и Снежанка! 🌷 Днес Дядо Коледа раздаваше подаръци за всички от сърце! 💕 30 1 4 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 Осло 48 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 декември, 2023 Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 Весела Коледа на всички от Аруба: 46 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 25 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 И малко от днес от Катания, където беше над 20 градуса. Бях изненадан, че имаше отворени заведения и магазини. И местна кифла с която се заиграхме... 52 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 25 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 декември, 2023 Ронда Сетенил де лас бодегас Повечко цветя, всъщност... 😉 Бесаме, Бухчо! 😉 Естествено, че Клъвдий е "Ел мехор", където и да отиде 😉 Олвера Саара де ла сиера (Zahara de la sierra) Дотук личен фаворит сред белите андалуски градчета 🙂 48 5 Връзка към коментар
Популярно мнение desislavna Публикувано: 26 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Поредна година с Коледен Истанбул. Времето е прекрасно, котките все са си щастливи, а и аз също, нищо че тръгнах болна. Страхотните декорации и сладките лакомства в магазините за шоколад радват очите и небцето. Но най-хубаво си е на разходка с градския транспорт по вода. 53 6 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Свежо утро в Осло, - 10 градуса 46 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега