Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 26 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 На 25.12.2023 г. в 8:48, Argentique каза: Да се надяваме, че си взела semi dulce, за да не се налага сутринта да си слагаш зелен банан на челото за облекчение. А и като ви гледам якетата, времето е само за ром. Но важното е, че сте там, където много искам да бъда и аз. Да се забавлявате много! Чакам отчети. Нещо като отчети😛 Не ме боля главата от сладкото Порто - малко пих, 2 чашки с 4 вода😄. Якето е многосезонно - японска работа😉. Имаме в мансардата радиатор и вечер стопля, даже го намаляме. Днес сме с оранжев код и ще използвам времето да се отчета. Събуждам се от свистене на вятър, чак покрива проскърцва. Натискам се да спя поне до 8:00. Вятърът утихва, идва ред на рева на океана. Поглеждам навън - сиви мрачни дъждовни облаци, обхванали абсолютно целия остров. През френския прозорец на старата къща със стичащи се по него капки, черните кръстове на близката църква ме смачкват, а като забива и камбаната, направо откачам. Нещо трябва да направя. Екипирам се така, че чак телефонът не ми разпознава лицето и се отправям за среща с дразнителите. Изправени лице в лице, възприятията са други, не толкова страшни… Тръгвам по брега с крайна цел плажа Santa Bárbara. В интерес на истината подсъзнателно свързвам този черен плаж с такова мрачно време, в което господар е океана. Дрехите ще изсъхнат, времето ще се оправи и утре ще е като вчера. Други са проблемите ми, които дали ще се оправят, не съм сигурна дали ми е важно. 🙂Като казах вчера, да довърша отчета - Сао Мигел на север и на запад до манастирите на Mosteiros Някои хора бяха изненадани колко близо е океана и половин ден прекараха с мокри крака 😆 51 1 16 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 На 24.12.2023 г. в 13:26, Иван Попов каза: На 22 декември имахме банкет и след 00 часа започнахме да празнуваме моя рожден ден. Ванка, явно сме родени в един и същ ден - 23 декември. На 23.12.2023 г. в 12:52, ivan69 каза: Извинявам се за обърнатите снимки,ако може някой грамотен модератор да ги оправи. Оправени са. 6 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 преди 4 минути , chandni каза: Ванка, явно сме родени в един и същ ден - 23 декември. Да сте честити! 2 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 преди 17 минути , chandni каза: Ванка, явно сме родени в един и същ ден - 23 декември. Браво! Честита да си! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам! 😊 С теб сме били Коледни подаръци 😉 преди 13 минути , Дани Магелани каза: Да сте честити! Благодаря ти от сърце! 😊 5 1 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 преди 50 минути , ДиянаВ каза: Събуждам се от свистене на вятър, чак покрива проскърцва. Натискам се да спя поне до 8:00. Вятърът утихва, идва ред на рева на океана. Поглеждам навън - сиви мрачни дъждовни облаци, обхванали абсолютно целия остров. През френския прозорец на старата къща със стичащи се по него капки, черните кръстове на близката църква ме смачкват, а като забива и камбаната, направо откачам. Я виж какво голямо welcome са ти сложили в мрачната картина, а ти ще се смачкваш... Много ви е хубаво зеленото, и черните камъни, и океанът, дори дъждовното време съм склонна да понеса, само да ме пратят там. С тази тричасова разлика с РусИ сигурно се будиш по тъмно? Можеш да предложиш ти да им биеш камбаната няколко дни? 9 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Честит Рожден Ден, @chandni! Честит Рожден Ден, Ванка ( @Иван Попов ) Бъдете здрави и щастливи! Весело посрещане на Новата Година! 3 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 преди 27 минути , Иван Попов каза: Браво! Честита да си! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам! 😊 С теб сме били Коледни подаръци 😉 Благодаря ти от сърце! 😊 Благодаря, бъди здрав, целеустремен и щастлив! Да, аз освен коледен съм била и подарък на майка ми за 24-я ѝ рожден ден. преди 14 минути , ven62 каза: Честит Рожден Ден, @chandni! Честит Рожден Ден, Ванка ( @Иван Попов ) Бъдете здрави и щастливи! Весело посрещане на Новата Година! Сърдечно благодаря! Весели празници на теб и семейството ти! 2 2 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 26 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 ОМАН 51 6 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Преди 1 час, Argentique каза: Я виж какво голямо welcome са ти сложили в мрачната картина, а ти ще се смачкваш... Много ви е хубаво зеленото, и черните камъни, и океанът, дори дъждовното време съм склонна да понеса, само да ме пратят там. С тази тричасова разлика с РусИ сигурно се будиш по тъмно? Можеш да предложиш ти да им биеш камбаната няколко дни? И гълъби има, много гълъби в тази Рибейра. Като млъкне вятърът или океанът, те се включват от близките покриви в посока по-вътрешния прозорец 🤣. Ще ме побърка тая природа🙃, ама като затръгваш насам, ще дойда и с теб😉 7 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 декември, 2023 Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 преди 2 часа, ven62 каза: Честит Рожден Ден, @chandni! Честит Рожден Ден, Ванка ( @Иван Попов ) Бъдете здрави и щастливи! Весело посрещане на Новата Година! Сърдечно ти благодаря, @ven62! Весели празници на теб и семейството ти! 😊 преди 2 часа, chandni каза: Благодаря, бъди здрав, целеустремен и щастлив! Да, аз освен коледен съм била и подарък на майка ми за 24-я ѝ рожден ден. Благодаря ти! 😊 Страхотен подарък! 😊 Аз като се замислям 2024 година ще навърша 30 години, а майка ми 50 години..... Юбилей^2 😉 И снимки от тази вечер 😊 Но много бързо започна да става студено и падна мъгла, дори вече е и облачно. Юпитер се гледаше супер, но не направих снимки. Тя има 79 известни Луни, като най-големите и най-известни от тях са четирите галилееви луни: Ио, Европа, Ганимед и Калисто, а те се виждаха кристално до планетата. Не е хубава снимката на Сатурн, но много ми беше неудобно, защото беше почти към снижаването си над Беласица. Весело посрещане на всички на Новата година! 🥂 37 2 8 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 26 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Във вила над Батуми с гледка към река Tsoniarisistskali: 51 12 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 26 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 декември, 2023 Севиля ЕееееЕее, ЕеееееЕее, ЕееееееЕее,... ...МАКАРЕНА 😉 Италика 51 3 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 27 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Облачен декемврийски ден в Батуми: И коледната елха: 61 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 27 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Боробудур & Прамбанан,Индонезия. 🙂 58 13 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 27 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Аз пък влизам в Шенген😀 45 3 8 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 преди 6 часа, elenitta каза: Аз пък влизам в Шенген😀 Крачейки с 50 км в час 😄 7 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 преди 8 часа, chandni каза: Облачен декемврийски ден в Батуми: И коледната елха: Страхотни снимки и разкошна елха! 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Рагуза. 48 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 27 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 След Шенген се шмугнахме и в Тюбинген, а накрая в двореца Лихтенщайн. Приемам идеи за хубави градчета и селца около Улм за утре.🙂 П.п. Много къси тия дни, за нищо не стигат.😀 50 2 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 преди 2 часа, elenitta каза: След Шенген се шмугнахме и в Тюбинген, а накрая в двореца Лихтенщайн. Приемам идеи за хубави градчета и селца около Улм за утре.🙂 П.п. Много къси тия дни, за нищо не стигат.😀 Nördlinger Str., 86655 Harburg (Schwaben), Germany Nordlingen Marktpl. 1, 91550 Dinkelsbühl, Germany Marktpl. 2, 91541 Rothenburg ob der Tauber, Germany Rathauspl. 1, 73728 Esslingen am Neckar, Germany Не са баш много близо, но това имам в списъка 🙂 1 1 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 В Ротенбург и Динкелсбюл бяхме миналата година, препоръчвам с две ръце, ще погледна останалите. Еслинген е планирано, заедно с Блаубойрен и Мюнзинген. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 В Бахрейн Попаднах на интересен небостъргач с вятърни генератори. 48 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Разходка из София преди концерта и концерта на Baby Face Clan. 20 Връзка към коментар
Madelin Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Снощи кацнахме в Мадрид след като излетяхме от София с 1 час закъснение. Видях в действие системата им за мъгла, разбрах че кацаме като се тръснахме на пистата. Явно бяхме и последен полет, само не ни пренесоха на ръце, толкова бързо не съм стигала от самолет до изход. Днес си припомнихме Мадрид, този път в зимна обстановка. Беше слънчево, студено и толкова пълно с хора, май освен нас и половин Испания се е изсипала тук. Ние се изтрепахме от ходене и почти умряхме от глад😄, навсякъде пред нещо подходящо за хапване, имаше опашка от поне 30 човека. Е, освен в Макдоналдс, но не се прежалихме за там:) 43 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Още малко (но недостатъчно) в Севиля... 51 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега