Популярно мнение домосед Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Свакопмунд. Германската колониална утопия на атлантическия бряг на югозападна Африка 56 3 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 В Румъния. Какъв изгрев, а? А какъв студ, докато чаках прекрасния младеж с камиончето. 19 7 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Излизаме от Бандипур, където бяхме 3 дена на сафари за тигри. Животни бол, но като е тигърско сафари, слагам само него, за да не спамя 39 1 31 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 38 минути , Gentleman Basta каза: Излизаме от Бандипур, където бяхме 3 дена на сафари за тигри. Животни бол, но като е тигърско сафари, слагам само него, за да не спамя Много хубава снимка, този красавец или красавица сякаш позира. 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 47 минути , Gentleman Basta каза: Излизаме от Бандипур, където бяхме 3 дена на сафари за тигри. Животни бол, но като е тигърско сафари, слагам само него, за да не спамя Още от сега са ми ясни календарите за 2025г. 1 14 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 28 минути , Asya Assenova каза: Много хубава снимка, този красавец или красавица сякаш позира. Отговорът на загадката се крие под опашката 11 Връзка към коментар
tara Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 4 минути , Gentleman Basta каза: Отговорът на загадката се крие под опашката Който не е зуумнал да вдигне ръка😀 14 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 14 минути , tara каза: Който не е зуумнал да вдигне ръка😀 То и без зум се вижда 1 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 2 часа, Gentleman Basta каза: Излизаме от Бандипур, където бяхме 3 дена на сафари за тигри. Животни бол, но като е тигърско сафари, слагам само него, за да не спамя Много яка снимка 😊 преди 42 минути , Argentique каза: То и без зум се вижда Нали 😄 3 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Преди 1 час, Gentleman Basta каза: Отговорът на загадката се крие под опашката Ами гледах го в очите:) После погледнах и където трябва:) 1 5 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Азорският дъжд поне се изваля в един ден. Дневните температури се понижиха до 13-15 градуса, но усещането им не е като в Лондон или РусИ😉 Вчера посоката беше на север и на изток до Nordeste и наоколо. Не ме бива със селфитата, но поне има още една крава за гледане😜 Nordeste Farol do Arnel И при нас има портакали🙃, нали сме в Портакалия, Мастъре @master_of_germs😉 и охранени пуфкави котки, кръстосващи мъхести естествени килимчета из градините на Miradouro da Ponta da Madrugada Miradouro da Ponta do Sossego Lookout viewpoint of Whales И прибирайки се по залезно време през Miradouro de Santa Iria в нашата Ribeira Grande 64 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Hamburg, Speicherstadt Най-големият исторически комплекс от сгради складове в света. От 2015 година е част от ЮНЕСКО 52 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Сигурна съм, че познавате Моника от приятели и си спомняте за нейната фризура на Барбадос 🤣 Значи, аз съм с права коса в България, и леееко чуплива в Лондон, обаче на Мартиника приличам горе-долу на Моника, само че с къса коса... Влагата е наистина сериозна, особено из джунглата, към която уж бяхме тръгнали вчера с планирана разходка, обаче един-два плажа по пътя ни препречиха пътя и късият ден не ни стигна. Затова само избутахме колицата ни до Restaurant Le Refuge De L'aileron и от района позяпахме облаците по върха на вулкана малко преди залез… Нагоре: Надолу: Плажът, който ни възпря, се нарича Anse Couleuvre (сега разбирам от гугъл транслейт, че значело “змия”, еми какво да добавя повече), с черен ситен пясък, палмова горичка и идеални по размер и сила вълни за 9-годишни… Според мен е трябвало да го кръстят “трола” или нещо подобно, заради ето тази “скулптура”: Преди плажа има изоставена и погълната от джунглата дестилерия за ром, откъдето тръгват 1-2 пътечки за хайкинг (основната причина да се влачим над 2 часа дотам, с ужасен трафик и откровени задръствания на няколко места из острова) Преди това се отбихме на плаж “des Abysses”, който напълно, ама напълно си заслужава името, свят ми се зави като видях под водата как от полегато плитко дънце става точно това – бездна… Снимката е от гугъл, за по-добра илюстрация: Там има и по-големи рибоци, едни напълно екипирани младежи извадиха с харпун около 80-сантиметрова риба… И в крайна сметка останах без разходка, но затова пък избрахме пътя на връщане да е директно през средата на острова, където трафик нямаше никакъв, но пък беше еднолентово шосенце на такъв зиг-заг, че горко им на хората, на които им става лошо… Без преувеличение, нямаше милиметър права отсечка (но поне е поддържано в идеално състояние)... 47 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 3 минути , searus каза: Сигурна съм, че познавате Моника от приятели и си спомняте за нейната фризура на Барбадос 🤣 Значи, аз съм с права коса в България, и леееко чуплива в Лондон, обаче на Мартиника приличам горе-долу на Моника, само че с къса коса... ... Едно време асоциациите се правеха с Анджела Дейвис. Кой не знай Анджела Дейвис, кой не е слушал за нея ... има google. 3 1 10 Връзка към коментар
searus Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 11 минути , ven62 каза: Едно време асоциациите се правеха с Анджела Дейвис. Кой не знай Анджела Дейвис, кой не е слушал за нея ... има google. А не, тя си е естествена... 3 Връзка към коментар
Популярно мнение elenitta Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Мюнзинген и Блаубойрен от днес. От първото очаквах малко повече, но е преодолимо🙂 Според мъжа ми с детето сме големи шматки да дадем монета от 2 евро, за да вземем банкнота от 0 евро 😀 56 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 (редактирано) В бунгало до Sataplia Nature Reserve, Georgia: Редактирано 29 декември, 2023 от chandni 40 6 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 44 минути , chandni каза: В бунгало до Sataplia Nature Reserve: Дори не знам в коя държава си, но много ми се доходи до там 😄 Страхотни снимки 🙂 Весело изкарване 🙂 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Писна ли ви от Севиля? Добре, де, вече не съм там. В момента съм в Алмодовар дел рио... А малко по-рано в Мадинат ал-Захра. 60 3 Връзка към коментар
Madelin Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 преди 2 часа, master_of_germs каза: Писна ли ви от Севиля? Нее, ние утре пътуваме за Малага с влака-стрела, вземаме си каляската и към Аркос де ла Фронтера, където ще ни е базовия лагер няколко дни. И Севиля, Севиля, Севиля... + други места, разбира се. Освен красоти, да се постоплим, че в Мадрид си беше студеничко, но Толедо направо ни уморява от студ. Снощи пристигнахме тук, мъгла, влага и около -2, бърррр. Тази вечер обаче е само студено:) Иначе Толедо е културна и визуална наслада, с божествената добавка Ел Греко! 44 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 28 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Пак Бахрейн. Изкуственият остров граница със СА. Моста е наистина шедьовър струвал почти милиард долара през 1986 година. Малко вечерен Бахрейн, картинг и знаците по тротоарите със забрана за пешеходци . Границата със СА пак беше с такива знаци, но нямаше поне тротоар. Важното е да има! 50 Връзка към коментар
Райска птица Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Ментон, пълно с народ, имаше и доста къпещи се. Ресторанта е много популярен , чакахме доста за маса , срещу пристанището, в края на стария град. 42 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 29 декември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 Aruba. 🏝️ 60 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 преди 9 часа, Eva eva каза: Дори не знам в коя държава си, но много ми се доходи до там 😄 Страхотни снимки 🙂 Весело изкарване 🙂 В Грузия. А бунгалата са на 10 км северно от Кутаиси. 14 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 декември, 2023 Сподели Публикувано: 29 декември, 2023 преди 14 часа, Eva eva каза: Дори не знам в коя държава си, но много ми се доходи до там 😄 Страхотни снимки 🙂 Весело изкарване 🙂 Ако кулинар като теб още не е ходил в Грузия, трябва бързо да поправиш грешката! Там съм яла много вкусни неща и и има какво да се открадне. А качеството - естествена храна като у нас през миналия век. 4 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега