Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 19 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 януари Laguna Torre , El Chalten restaurant Oveja Negra 57 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 19 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 януари Да се разпиша с вчерашния залез от Виланова. Днес кротко и напоително вали дъжд... 54 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 19 януари Сподели Публикувано: 19 януари Нека да ценим това,което имаме! Хубав петък и още по-хубави почивни дни на всички магеланци! 26 Връзка към коментар
Популярно мнение Pandurova Публикувано: 19 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 януари Lansorate Има места, които никакви снимки не могат да пресъздадат нито като усещане, нито като истинска атмосфера и този малък остров е едно от тези места. Бях убедена, че няма как тази пустош да ми хареса, обаче там има нещо толкова завладяващо и толкова различно, което не се наемам да опиша. 58 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 19 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 януари "Отивам там, където буйната трева ..." Понеже стана модерно да се ходи в Малта, да не останем назад. Скалите по западният бряг днес: И сега в Рабат: 55 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 19 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 януари Малко дъждовна Барселона, дано утре да изгрее ☀️ 54 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 20 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари С @izida, @wilksи @Stanislav Dimitrov стигнахме град Санта Елена във Венецуела, който е отправна точка за качване на тепуи Рорайма 2800 мнв. Днес беше дълъг ден за преход, а утре започваме голямо 6дневно приключение в дивото. 😍 60 31 Връзка към коментар
Популярно мнение crazyhorse Публикувано: 20 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари Посрещане на изгрева от Бурж Калифа! 56 4 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 20 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари Имах притеснения, че ще има много водорасли, но за мое щастие водата се оказа прекрасна. Хубавото е, че може да се ходи с километри по плажовете, докато ти се откъртят краката. Playa Esmeralda: Playacar: Повечето от графитите са дело на местни артисти: 63 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Radnev Публикувано: 20 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари Световна купа по сноуборд - "Пампорово 2024" След 6-годишно прекъсване, при тежък снеговалеж, станахме свидетели на първия подиум от страна на Радо Янков🇧🇬🇧🇬🇧🇬. Хванах момента на фотофиниш🤩🤩🤩: *** Тръгнахме по пътеката за "Смолянски езера", за да разберем, че това не е нашата пътека. Свихме през гората и поехме под отдавна неработещия лифт. "Снежанка" ни посрещна с тежка мъгла и обилен снеговалеж. Преди това дълго се колебахме дали да не гепим някой суджук: Пистата и състезанието: Връщането: 56 1 12 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 20 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 януари Днес врътнахме Мдина, Валета и Маршалок (или както и да се казва) и стана време за полет обратно в зимата ... Мдина е супер особено сутрин преди тълпите. Валета доста пълна като за януари. Като цяло си изкарахме добре. Наследницата не мрънка много и може да намаже пак само с тати една Рига на лято 🙂 Извинете за многото снимки 🙂 😞 66 Връзка към коментар
cck Публикувано: 20 януари Сподели Публикувано: 20 януари Наздраве от Скопие: 47 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 21 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 януари Fitz Roy , trek De los Tres , El Chalten restaurant La Vinerie 50 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 21 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 януари Още по-шарена от спомените ми. Панама винаги ми е харесвала, дори с американизацията си. 65 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Blagovesta78 Публикувано: 21 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 януари Поздрави от Ангкор Ват! 61 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 21 януари Сподели Публикувано: 21 януари преди 12 часа, Radnev каза: пътеката за "Смолянски езера", Аз ли нещо не съм добре, името ли е грешно, но 2-3 пъти ( различни сезони) съм бил на това място, т.н. "Смолянски езера". За какви езера всъщност иде реч? Някаква местна забележителност, застинала някъде далеч във времето. В най-добрия случай може да говорим за Смолянското езеро. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 21 януари Сподели Публикувано: 21 януари преди 18 минути , дядо Пепи каза: Аз ли нещо не съм добре, името ли е грешно, но 2-3 пъти ( различни сезони) съм бил на това място, т.н. "Смолянски езера". За какви езера всъщност иде реч? Някаква местна забележителност, застинала някъде далеч във времето. В най-добрия случай може да говорим за Смолянското езеро. Няколко са и чудесно се виждат от " Снежанка" при ясно време. 🙂 https://g.co/kgs/pfDwdkM 4 Връзка към коментар
Ninkata17 Публикувано: 21 януари Сподели Публикувано: 21 януари От вчера вече слънчева Барселона.По друг начин се усещат 17 км. ходене като изгрее слънцето, че даже редувахме вермути с коктейли 😅 47 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 21 януари Сподели Публикувано: 21 януари В последния "препълнен" автобус за самолета Тирана Бари... 🙂 28 4 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 21 януари Сподели Публикувано: 21 януари Копенхаген - студ и вятър на кутийки. Особено след испанско-португалските острови още по-студено ни беше. Даже и гълъбите се бяха накукушинили от минусчетата. Иначе нацелихме кръчма за английска закуска от 1734 42 2 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 януари Сподели Публикувано: 21 януари За няколко дни съм на едно много любимо мое място - Грайнау в Баварските Алпи. Няколко гледки от следобедната ми разходка из горите наоколо и Бадерзее. За последната снимка тагвам Lindt, щото тя е ценител на подобни кадри (мисля) 🙂 48 1 Връзка към коментар
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 21 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 януари Perito Moreno оли в екстаз от дъгата “миньорстване” из ледника 46 4 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 22 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 януари Chichen Itza & Cenote Saamal 60 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 22 януари Сподели Публикувано: 22 януари Неделен ден в Playa del Carmen :) 34 6 1 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 22 януари Сподели Публикувано: 22 януари (редактирано) В Рая, извинявам се за обърнатата снимка. Редактирано 22 януари от Mary Обърната снимка 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега