Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Женева, днес бях и в Лозана. Според мен в София има по-интересни забележителности за разглеждане. Може да е от зимния месец, но и двата града изглеждат спокойно, та чак вяло. Цената на билета за влака почти ме разплака, но като истинско "мъжко" момиче не се отказах. :) За разглеждане на градчетата около езерото кола под наем определено би била по-бюджетен и удобен вариант, особено за двама.

И с корабчетата е така.Ние миналото лято, като обикаляхме Швейцария, един ден отидохме с колата в Женева и за цял ден паркинг платихме около 40 франка. На другия ден си викаме, ще отидем с корабчето - Хотелът ни беше в Тонон, на 33км от Женева.Корабчето струваше около 100фр на човек в двете посоки,тоест -200, та после си ходехме с колата, онази цена за паркинг ни се видя никаква.:)

Цените на транспорта са ужасяващи - Билетчето за метрото, ако не бъркам, беше 8фр:(

• Харесвам 3
Връзка към коментар

... За протокола ракията сега следва ...

.

.

.

С качването на снимки от таблета не мога да се справя.

Явно, още те държи. :P

Редактирано от ven62
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Емо, добре че по изключение съм с таблет и лесно го въртя, но не прекалявай с... лютото. :)

За Швейцария силно не препоръчвам да се ходи през зимата. Нариват се торба пари, а дори не е зелено. През пролетта и лятото предполагам е по-различно, не от финансова гледна точка, а природата е по-красива. :-)

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

За Швейцария силно не препоръчвам да се ходи през зимата. Нариват се торба пари, а дори не е зелено. През пролетта и лятото предполагам е по-различно, не от финансова гледна точка, а природата е по-красива. :-)

Теди, не си прави грешни изводи - просто си попаднала на убито място в убито време. За Женева не знам, но в Лозана съм бил и лятото и си е все същото безлично място, което описваш :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Емо, добре че по изключение съм с таблет и лесно го въртя, но не прекалявай с... лютото. :)

Вече изобщо не ми пука от лютото.Сигурно другата седмица ще почна да си искам допълнително.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Теди, не си прави грешни изводи - просто си попаднала на убито място в убито време. За Женева не знам, но в Лозана съм бил и лятото и си е все същото безлично място, което описваш :)

В Лозана е интересно, ако в жопчето ти дрънкат семки и... милионки ;)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Вече изобщо не ми пука от лютото.Сигурно другата седмица ще почна да си искам допълнително.

Завиждам ти - аз така и не успях да свикна на лютото в Шри Ланка. Но пък всички ме гледаха много странно когато повтарях по 10 пъти, че не искам нищичко люто. И накрая все пак винаги ми слагаха и леко се подхилваха :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Завиждам ти - аз така и не успях да свикна на лютото в Шри Ланка. Но пък всички ме гледаха много странно когато повтарях по 10 пъти, че не искам нищичко люто. И накрая все пак винаги ми слагаха и леко се подхилваха :)

Аз също първия ден предупреждавах нищо люто.И наистина ориза ми го носеха бял като сняг.Но за сметка на това всички други чинии с всевъзможни зеленчуци не се пипаха от люто.И естествено най-люти са месото и рибата.

Лошото е,че взе да ми писва да ям само ориз,а до океана имаме още четири дена.

Връзка към коментар

Вие все едно сте били в различна държава от нашата Шри Ланка ... Никъде не беше люто при поискване, а на някои места приготвяха яденето пикантно по наше желание (без излишни въпроси от тяхна страна).

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Може би трябва да пробвате роти с някакъв месен пълнеж, по спомен са много вкусни, но ние явно нямаме същите прагове за лютивост като вас. Тоест съвсем нищо не ни е било нетърпимо дори в заведения за местни. И на мен ми беше писнало от къри и ориз във вътрешността.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Моите спомени също са за много, ама много люто. Даже страната мирише на люто.

Другият ми спомен са тези смешни бананчета ... дето съвсем не са еротични. :)

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

А ние най- сетне сме в Родопите и се готвим за космически изживявания.:) В любимото село Орехово още има сняг по усоите, много паднали дървета покрай пътя- тъжна гледка. Навън е по- топло отколкото в къщата, но до утре ще се отопли идеално.

post-228-0-35797300-1454606236_thumb.jpgpost-228-0-56721700-1454606191_thumb.jpgpost-228-0-96525100-1454606383_thumb.jpg

• Харесвам 26
Връзка към коментар

Primeclass lounge Istanbul. Няма баклава :-/

Снощи Търкиш ни дадоха нощувка, не сме се обяснявали въобще.Просто отидохме на гишето за хотелско настаняване и си показахме бордните карти. Имаше над 50 човека опашка.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Вчера бях в Анеси, Франция, много красиво градче, препоръчвам. А в каква сладкарница бях... като детска мечта. :) Сега на летището в Женева в очакване на розово-цикламената птица. :)

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Изкарах страхотен ден във Франкфурт. Ходих до Музея на комуникациите и онази готина метростанция, наподобяваща трамвай, излизащ от земята.

post-1179-0-63072600-1454703405_thumb.jpgpost-1179-0-30327700-1454703424_thumb.jpgpost-1179-0-63139700-1454703440_thumb.jpg

• Харесвам 32
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• stebal
    • Миланка
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.