AlexandraKo Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Женева, днес бях и в Лозана. Според мен в София има по-интересни забележителности за разглеждане. Може да е от зимния месец, но и двата града изглеждат спокойно, та чак вяло. Цената на билета за влака почти ме разплака, но като истинско "мъжко" момиче не се отказах. За разглеждане на градчетата около езерото кола под наем определено би била по-бюджетен и удобен вариант, особено за двама.И с корабчетата е така.Ние миналото лято, като обикаляхме Швейцария, един ден отидохме с колата в Женева и за цял ден паркинг платихме около 40 франка. На другия ден си викаме, ще отидем с корабчето - Хотелът ни беше в Тонон, на 33км от Женева.Корабчето струваше около 100фр на човек в двете посоки,тоест -200, та после си ходехме с колата, онази цена за паркинг ни се видя никаква.Цените на транспорта са ужасяващи - Билетчето за метрото, ако не бъркам, беше 8фр 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 (редактирано) ... За протокола ракията сега следва ... . . . С качването на снимки от таблета не мога да се справя. Явно, още те държи. Редактирано 3 февруари, 2016 от ven62 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 (редактирано) Емо, добре че по изключение съм с таблет и лесно го въртя, но не прекалявай с... лютото. За Швейцария силно не препоръчвам да се ходи през зимата. Нариват се торба пари, а дори не е зелено. През пролетта и лятото предполагам е по-различно, не от финансова гледна точка, а природата е по-красива. :-) Редактирано 3 февруари, 2016 от Tedy 5 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 За Швейцария силно не препоръчвам да се ходи през зимата. Нариват се торба пари, а дори не е зелено. През пролетта и лятото предполагам е по-различно, не от финансова гледна точка, а природата е по-красива. :-) Теди, не си прави грешни изводи - просто си попаднала на убито място в убито време. За Женева не знам, но в Лозана съм бил и лятото и си е все същото безлично място, което описваш 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 На Лъвов мост 19 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Емо, добре че по изключение съм с таблет и лесно го въртя, но не прекалявай с... лютото. Вече изобщо не ми пука от лютото.Сигурно другата седмица ще почна да си искам допълнително. 6 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Теди, не си прави грешни изводи - просто си попаднала на убито място в убито време. За Женева не знам, но в Лозана съм бил и лятото и си е все същото безлично място, което описваш В Лозана е интересно, ако в жопчето ти дрънкат семки и... милионки 6 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Вече изобщо не ми пука от лютото.Сигурно другата седмица ще почна да си искам допълнително. Завиждам ти - аз така и не успях да свикна на лютото в Шри Ланка. Но пък всички ме гледаха много странно когато повтарях по 10 пъти, че не искам нищичко люто. И накрая все пак винаги ми слагаха и леко се подхилваха 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 В Лозана е интересно, ако в жопчето ти дрънкат семки и... милионки Споделяш личен опит??? 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Споделяш личен опит??? Може и милионка да сподели 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Може и милионка да сподели Лили, предлагам да не се надяваме... много. Абе това милионка да не е жена, която струва милион. 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Завиждам ти - аз така и не успях да свикна на лютото в Шри Ланка. Но пък всички ме гледаха много странно когато повтарях по 10 пъти, че не искам нищичко люто. И накрая все пак винаги ми слагаха и леко се подхилваха Аз също първия ден предупреждавах нищо люто.И наистина ориза ми го носеха бял като сняг.Но за сметка на това всички други чинии с всевъзможни зеленчуци не се пипаха от люто.И естествено най-люти са месото и рибата.Лошото е,че взе да ми писва да ям само ориз,а до океана имаме още четири дена. Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Вие все едно сте били в различна държава от нашата Шри Ланка ... Никъде не беше люто при поискване, а на някои места приготвяха яденето пикантно по наше желание (без излишни въпроси от тяхна страна). 5 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Може би трябва да пробвате роти с някакъв месен пълнеж, по спомен са много вкусни, но ние явно нямаме същите прагове за лютивост като вас. Тоест съвсем нищо не ни е било нетърпимо дори в заведения за местни. И на мен ми беше писнало от къри и ориз във вътрешността. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 (редактирано) Моите спомени също са за много, ама много люто. Даже страната мирише на люто. Другият ми спомен са тези смешни бананчета ... дето съвсем не са еротични. Редактирано 4 февруари, 2016 от ven62 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Може и милионка да сподели С удоволствие, стига да имах, но засега мога да ви предложа само от шоколадовите милки 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Baliem valley,Wamena,West Papua най-после!!! 17 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Днес Болоня. Не можахме да намерим каналите Рино :-( 25 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 А ние най- сетне сме в Родопите и се готвим за космически изживявания. В любимото село Орехово още има сняг по усоите, много паднали дървета покрай пътя- тъжна гледка. Навън е по- топло отколкото в къщата, но до утре ще се отопли идеално. 26 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Primeclass lounge Istanbul. Няма баклава :-/ Снощи Търкиш ни дадоха нощувка, не сме се обяснявали въобще.Просто отидохме на гишето за хотелско настаняване и си показахме бордните карти. Имаше над 50 човека опашка. 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Из китните улички на Велико Търново. 27 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Вчера бях в Анеси, Франция, много красиво градче, препоръчвам. А в каква сладкарница бях... като детска мечта. Сега на летището в Женева в очакване на розово-цикламената птица. 13 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Я, Матеев по Самоводската чаршия Разминали сме се с няколко дни. Не че щяхме да се познаем, като не сме се срещали. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Изкарах страхотен ден във Франкфурт. Ходих до Музея на комуникациите и онази готина метростанция, наподобяваща трамвай, излизащ от земята. 32 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Tatai waterfall. Камбоджа е много повече от Ангкор Ват. 26 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега