Marisha Публикувано: 31 януари Сподели Публикувано: 31 януари Isla Solarte. Изгрев. 45 1 Връзка към коментар
Популярно мнение traveler Публикувано: 31 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 януари Не се разписах от Ното, Шикли, Модика и Рагуза, но днес съм в Катания. Рано сутринта реши да видя любимия квартал на който не знам името. Имаше и по-вълнуващи места, но местните ми предложиха помощта си, и понеже беше рано и нямаше други туристи, та се изнесох. И продължих по обичайните места с кратки почивки на всяка срещната пейка. Катанци се готвят за деня на Св. Агата и разнасят тези неща с много шумни оркестри. И така нататък и така нататък, повече почивки... Сега пия вино на г@за на слона, от време на време намирисва на риба и ще тръгвам към летището. 52 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 31 януари Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 януари Един запомнящ ден под, зад, над, във водопадите на лагуна Канайма, Венецуела. Мокро, забавно, по чорапи. 🤣 66 21 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 31 януари Сподели Публикувано: 31 януари преди 11 часа, Mary каза: Днес отбелязвам още една сбъдната мечта - полет с хеликоптер над Тонгариро, Нова Зеландия. Много ме кефите! Страхотни снимки! 3 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 31 януари Сподели Публикувано: 31 януари преди 15 минути , Tedy каза: Един запомнящ ден под, зад, над, във водопадите на лагуна Канайма, Венецуела. Мокро, забавно, по чорапи. 🤣 Тази ми е любима и се надявам да е първата в следващия календар! 20 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Dian Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 февруари Великденски остров. 🙂 68 31 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 февруари Един бърз Неапол. 64 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 1 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 февруари Tongariro Alpine Crossing, Нова Зеландия. 20 феноменални километра! 50 2 30 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 февруари Bocas del Toro. 64 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 февруари Водопад Анхел, Венецуела Най-високият в света, с пад от 979 м. Заобиколен от джунгла и достъпен с лодка по реката, чието ниво на водата беше ниско, когато отивахме и повярвайте беше епично 7 часово пътуване. Всички мъже в лодката влачиха, дърпаха, бутаха в тесните и плитки участъци. Красива гледка! Две нощувки в хамаци точно срещу водопада и разходка до мирадора през джунглата. Прекрасен ден! 59 1 36 Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 февруари Дубай. Благодарение на един магеланец (за съжаление не запомних име), който преди доста време сподели за промо цена в GetYour Guide за тур с яхта, днес се разходихме с яхта на невероятната цена от 5 лв за четирима ни, обиколката беше 2часа. Имаше включено и барбекю, напитки плодове. До последно не ни се вярваше, че е възможно, но се получи много приятно. 46 3 1 9 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари преди 3 часа, Rossi to каза: Дубай. Благодарение на един магеланец (за съжаление не запомних име), който преди доста време сподели за промо цена в GetYour Guide за тур с яхта, днес се разходихме с яхта на невероятната цена от 5 лв за четирима ни, обиколката беше 2часа. Имаше включено и барбекю, напитки плодове. До последно не ни се вярваше, че е възможно, но се получи много приятно. Добре е да споделиш линка, за да е полезно и за други. 1 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари @Rossi to, може ли повече инфо за тура? И аз имам билети за след 5 дена, от същата грешка 🙂 моите са по скъпи по 1,40лв/човек 🙂 Лесно ли се намира мястото на порта? Колко време предварително бяхте там и нещо трябва ли предварително да потвърдя ? 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари Кладница: ( това в саксийката е … тирамису) 33 Връзка към коментар
Популярно мнение zvezda9001 Публикувано: 2 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 февруари Една дестинация, която направо ни отвя 🙂 Там където приказките стават реалност - Финландия! 50 29 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари преди 11 минути , zvezda9001 каза: Там където приказките стават реалност - Финландия! Снимките от коя част на Финландия са? Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари преди 2 минути , epetkov каза: Снимките от коя част на Финландия са? Около Рованиеми, да кажем в Рованиеми и на около 100 километра от него Конкретните снимки са от парка на Рованиеми със сиянието, а другите са от Santa Claus Village 9 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари Случвало ли ви се е да знаете, че някое място не е вашето и да не ходите там? И после да идете само за да си кажете - аз казах ли ти. 🤣 Милано Шопинг тайм 😀 Но имат осуарий в една църква Пенчо седи пред нея 46 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари Преди 1 час, Argentique каза: Случвало ли ви се е да знаете, че някое място не е вашето и да не ходите там? И после да идете само за да си кажете - аз казах ли ти. 🤣 Милано Май не😄. Например по ковид навсякъде ми се ходеше, даже и в Дубай🙂 Не се разглезвай от кратките пътувания. Щом си на тема в момента съм, значи не си на кота 0 за опознавателно настроение😉 1 1 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари преди 10 часа, zvezda9001 каза: Една дестинация, която направо ни отвя 🙂 Там където приказките стават реалност - Финландия! Зимна Финландия наистина е приказна. Около Рованиеми не видяхме сияние поради облаци и мъгла, но просторната дървена къща със сауна и камина, в която отседнахме, бялата тишина наоколо, Санта вилидж, шейната, теглена от хъскита върху замръзнало езеро, шейната с елените, разходката със снегоходки в тайгата - всичко това беше невероятно. Приятни емоции ви желая! 15 1 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 2 февруари Сподели Публикувано: 2 февруари Преди 1 час, Argentique каза: Случвало ли ви се е да знаете, че някое място не е вашето и да не ходите там? И после да идете само за да си кажете - аз казах ли ти. 🤣 Милано Да, Дубай🤣 никога не ме е привличал, особено, след като стана любима дестинация на батки и кифлички. Но пандемично, и след прекрасните раздумки на АлексКо (мир на душата й), отидохме за седмица. И да, не е моето. 7 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 15 часа, Rossi to каза: Дубай. Благодарение на един магеланец (за съжаление не запомних име), който преди доста време сподели за промо цена в GetYour Guide за тур с яхта, днес се разходихме с яхта на невероятната цена от 5 лв за четирима ни, обиколката беше 2часа. Имаше включено и барбекю, напитки плодове. До последно не ни се вярваше, че е възможно, но се получи много приятно. Ей супер, че писа. И аз имам букнат такъв тур за 3,50 лв за трима. Мислех, че е фейк. Благодаря, надявам се и при нас да мине. 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 11 часа, Дани Магелани каза: Добре е да споделиш линка, за да е полезно и за други. Някъде беше или в темата за Дубай или в Общите промоции. Аз също тогава го видях и букнах. От Get your gide за Дубай. 3 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 12 часа, Дани Магелани каза: Добре е да споделиш линка, за да е полезно и за други. От приложението на GetYourGuide, само че вече я няма тази оферта на тази цена. Аз от както я букнах следя постоянно за друго такова промо, ама няма. 3 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега