Бръмбар Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари Явно само ние сме я изпуснали тази промоция 😄, вчера в Абу Даби: 48 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 58 минути , Бръмбар каза: Явно само ние сме я изпуснали тази промоция 😄, вчера в Абу Даби: Искат ли в емирства все още имунизации или тест за Ковид? Връзка към коментар
stotan Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 12 минути , liliya каза: Искат ли в емирства все още имунизации или тест за Ковид? В края на октомври нищо не искаха. 2 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 17 минути , liliya каза: Искат ли в емирства все още имунизации или тест за Ковид? Миналата събота нищо не искаха на влизане, минавате много бързо на автоматите с паспорт. 2 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 10 часа, chandni каза: Зимна Финландия наистина е приказна. Около Рованиеми не видяхме сияние поради облаци и мъгла, но просторната дървена къща със сауна и камина, в която отседнахме, бялата тишина наоколо, Санта вилидж, шейната, теглена от хъскита върху замръзнало езеро, шейната с елените, разходката със снегоходки в тайгата - всичко това беше невероятно. Приятни емоции ви желая! Да видиш сиянието си е голям късмет просто. Така да съвпадне времето с активността трудна история 😄 но в последния ден беше просто магично! Толкова ярко не съм си мислила,че ще го видим 🙂 И даа мислих си че 8 дена ще са ни много, но в никакъв случай не ни бяха много, можеше да откараме още толкова 🙂 Ще повторим. Ще се опитам да отделя време и да напиша един разказ с полезна информация, преди следващото ни пътуване. 26 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 10 часа, ДиянаВ каза: Май не😄. Например по ковид навсякъде ми се ходеше, даже и в Дубай🙂 Не се разглезвай от кратките пътувания. Щом си на тема в момента съм, значи не си на кота 0 за опознавателно настроение😉 Че какво му е на Дубай?Чудесен е за бягство през зимата. И аз го игнорирах дълго време, но взе, че ми хареса. 10 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 3 часа, liliya каза: Искат ли в емирства все още имунизации или тест за Ковид? Не, бяхме през декември. 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 3 часа, liliya каза: Искат ли в емирства все още имунизации или тест за Ковид? Не, нищо не искат. 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 44 минути , zvezda9001 каза: Да видиш сиянието си е голям късмет просто. Така да съвпадне времето с активността трудна история 😄 но в последния ден беше просто магично! Толкова ярко не съм си мислила,че ще го видим 🙂 И даа мислих си че 8 дена ще са ни много, но в никакъв случай не ни бяха много, можеше да откараме още толкова 🙂 Ще повторим. Ще се опитам да отделя време и да напиша един разказ с полезна информация, преди следващото ни пътуване. Аз я мислех Финландия и Рованиеми за априлската ваканция (от 1 април).Въпреки че е края, даже извън сезона, все още има сняг и шанс за северно сияние.За съжаление Easy Jet и други които проверявах като по бюджетни варианти само до 31 март имаха полети. Намерих опция с Euro wings, но не беше особено удобна и се отказах. Ще остане живот и здраве за някоя друга година. Ще чакам да напишеш по-подробно за вашето пътуване. 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари преди 5 минути , Asya Assenova каза: Че какво му е на Дубай?Чудесен е за бягство през зимата. И аз го игнорирах дълго време, но взе, че ми хареса. Да, нищо му няма на Дубай. Даже ми е в идеите за повторно ходене - с дъщерята на една кифленска разходка😄, а ако има и 70%ни намаления, още по-добре😉 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Jenbel Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари Лисабон през зимата. Усещане за пролет и 20 градуса през деня. Няма да стане един от любимите ми градове, но е приятно разнообразие. 53 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари преди 11 часа, ДиянаВ каза: Май не😄. Например по ковид навсякъде ми се ходеше, даже и в Дубай🙂 Не се разглезвай от кратките пътувания. Щом си на тема в момента съм, значи не си на кота 0 за опознавателно настроение😉 Ковид го остави. Но като за италиански град можеха повече да се постараят. 😛 Поне кварталът около каналите отсрами града, който на много места ми прилича на гаров площад. Гарата иначе е незабравима, сериозно. А от вчера сме в Бусто Арсицио, където без никакви очаквания се радваме на италианската провинция. Събота сутрин, рахат, приятни хора по улиците. Хотелчето. А сега дремя на пейка с гледка фонтан и ми е чудесно. 51 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 3 февруари Сподели Публикувано: 3 февруари Перник - Музей на минното дело. Препоръчвам горещо най- вече заради уредника ( Веселин Мирчев). Получи ни се частно посещение и човекът се раздаде! Историческият музей също е интересен - могат да се пробват кукерски маски. 46 Връзка към коментар
Популярно мнение dealni Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари Малко моренце на най-южната точка на Малдивите. Иска се специално разрешение от военните, за да отидеш на точката. Щото хем е летище, хем военна база. Липсва ми баничката с боза за закуска, но пък за сметка на това Бългериан йогурт има навсякъде 🙂 и за е още по-прекрасно е мейд ин Индонезия. И по нищо не прилича на нашето мляко. 58 13 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари Трани - негде из Пулия ... 62 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари Днес - в Сингапур. 64 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари Южен остров, Нова Зеландия 58 1 23 Връзка към коментар
Популярно мнение Ninkata17 Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари По традиция у съседско за междусрочната ваканция и малко късно да открием ски сезона. Бабин зуб. 48 3 Връзка към коментар
Популярно мнение ich Публикувано: 3 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 февруари Днес в Птуй (Ptuj), Словения беше карнавала на "куренти ", традиция поставена в списъка на нематериалното наследство на ЮНЕСКО. 61 Връзка към коментар
Популярно мнение Diana Doncheva Публикувано: 4 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 февруари Oman, Al Alam Palace, Muscat Wadi Bani Khalid Пустинята Шаркия и Arabian Oryx Camp Muscat Sultan Qaboos Grand Mosque, Muscat 63 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 4 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 февруари Дар ес Салаам 63 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 4 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 февруари В Мексико сити на летището на път за Гватемала. Имахме една нощувка в града. Противно на очакванията ми за сериозни проверки при влизане в страната, нямахме никакви проблеми. Посрещнаха ни с усмивка и почти нищо не ни питаха. Късно вечерта 3 жени се разхождаме близо два часа из центъра, като хотелчето се намираше на 2 км от катедралата и пътят не навсякъде беше ок, но нито веднъж не се почувствахме застрашени. Атмосферата беше страхотна, музика, танци, хората са бедни, но умеят да се веселят. 60 5 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 4 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 февруари Събужда ни изгрева в Матера: Кафе на терасата: Не може в Пулия без Алберобело: В Монополи е фотогенично: А в Полиняно е модерно: Толкова от нас за днес 🙂 68 1 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 4 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 февруари Поздрави от Пукет, Тайланд. 😀 67 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 4 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 4 февруари Пафос днес.... Творчески обяд - телешко печено полято с подобаващо количество бира в Mikey's И за финал драматичен залез. 62 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега