Популярно мнение traveler Публикувано: 31 януари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 31 януари, 2024 Не се разписах от Ното, Шикли, Модика и Рагуза, но днес съм в Катания. Рано сутринта реши да видя любимия квартал на който не знам името. Имаше и по-вълнуващи места, но местните ми предложиха помощта си, и понеже беше рано и нямаше други туристи, та се изнесох. И продължих по обичайните места с кратки почивки на всяка срещната пейка. Катанци се готвят за деня на Св. Агата и разнасят тези неща с много шумни оркестри. И така нататък и така нататък, повече почивки... Сега пия вино на г@за на слона, от време на време намирисва на риба и ще тръгвам към летището. 52 1
Популярно мнение Tedy Публикувано: 31 януари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 31 януари, 2024 Един запомнящ ден под, зад, над, във водопадите на лагуна Канайма, Венецуела. Мокро, забавно, по чорапи. 🤣 66 21
liliya Публикувано: 31 януари, 2024 Публикувано: 31 януари, 2024 преди 11 часа, Mary каза: Днес отбелязвам още една сбъдната мечта - полет с хеликоптер над Тонгариро, Нова Зеландия. Много ме кефите! Страхотни снимки! 3 1
liliya Публикувано: 31 януари, 2024 Публикувано: 31 януари, 2024 преди 15 минути , Tedy каза: Един запомнящ ден под, зад, над, във водопадите на лагуна Канайма, Венецуела. Мокро, забавно, по чорапи. 🤣 Тази ми е любима и се надявам да е първата в следващия календар! 20 1
Популярно мнение Dian Публикувано: 1 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 февруари, 2024 Великденски остров. 🙂 68 31
Популярно мнение Alexander Публикувано: 1 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 февруари, 2024 Един бърз Неапол. 64 1
Популярно мнение Mary Публикувано: 1 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 1 февруари, 2024 Tongariro Alpine Crossing, Нова Зеландия. 20 феноменални километра! 50 2 30
Популярно мнение Marisha Публикувано: 2 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2024 Bocas del Toro. 64 3
Популярно мнение Tedy Публикувано: 2 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2024 Водопад Анхел, Венецуела Най-високият в света, с пад от 979 м. Заобиколен от джунгла и достъпен с лодка по реката, чието ниво на водата беше ниско, когато отивахме и повярвайте беше епично 7 часово пътуване. Всички мъже в лодката влачиха, дърпаха, бутаха в тесните и плитки участъци. Красива гледка! Две нощувки в хамаци точно срещу водопада и разходка до мирадора през джунглата. Прекрасен ден! 59 1 36
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 2 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2024 Дубай. Благодарение на един магеланец (за съжаление не запомних име), който преди доста време сподели за промо цена в GetYour Guide за тур с яхта, днес се разходихме с яхта на невероятната цена от 5 лв за четирима ни, обиколката беше 2часа. Имаше включено и барбекю, напитки плодове. До последно не ни се вярваше, че е възможно, но се получи много приятно. 46 3 1 9
Дани Магелани Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 преди 3 часа, Rossi to каза: Дубай. Благодарение на един магеланец (за съжаление не запомних име), който преди доста време сподели за промо цена в GetYour Guide за тур с яхта, днес се разходихме с яхта на невероятната цена от 5 лв за четирима ни, обиколката беше 2часа. Имаше включено и барбекю, напитки плодове. До последно не ни се вярваше, че е възможно, но се получи много приятно. Добре е да споделиш линка, за да е полезно и за други. 1
Monika_Koko Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 @Rossi to, може ли повече инфо за тура? И аз имам билети за след 5 дена, от същата грешка 🙂 моите са по скъпи по 1,40лв/човек 🙂 Лесно ли се намира мястото на порта? Колко време предварително бяхте там и нещо трябва ли предварително да потвърдя ? 3
bibi Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 Кладница: ( това в саксийката е … тирамису) 33
Популярно мнение zvezda9001 Публикувано: 2 февруари, 2024 Популярно мнение Публикувано: 2 февруари, 2024 Една дестинация, която направо ни отвя 🙂 Там където приказките стават реалност - Финландия! 50 29
epetkov Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 преди 11 минути , zvezda9001 каза: Там където приказките стават реалност - Финландия! Снимките от коя част на Финландия са?
zvezda9001 Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 преди 2 минути , epetkov каза: Снимките от коя част на Финландия са? Около Рованиеми, да кажем в Рованиеми и на около 100 километра от него Конкретните снимки са от парка на Рованиеми със сиянието, а другите са от Santa Claus Village 9
Argentique Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 Случвало ли ви се е да знаете, че някое място не е вашето и да не ходите там? И после да идете само за да си кажете - аз казах ли ти. 🤣 Милано Шопинг тайм 😀 Но имат осуарий в една църква Пенчо седи пред нея 46
ДиянаВ Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 Преди 1 час, Argentique каза: Случвало ли ви се е да знаете, че някое място не е вашето и да не ходите там? И после да идете само за да си кажете - аз казах ли ти. 🤣 Милано Май не😄. Например по ковид навсякъде ми се ходеше, даже и в Дубай🙂 Не се разглезвай от кратките пътувания. Щом си на тема в момента съм, значи не си на кота 0 за опознавателно настроение😉 1 1 4
chandni Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 преди 10 часа, zvezda9001 каза: Една дестинация, която направо ни отвя 🙂 Там където приказките стават реалност - Финландия! Зимна Финландия наистина е приказна. Около Рованиеми не видяхме сияние поради облаци и мъгла, но просторната дървена къща със сауна и камина, в която отседнахме, бялата тишина наоколо, Санта вилидж, шейната, теглена от хъскита върху замръзнало езеро, шейната с елените, разходката със снегоходки в тайгата - всичко това беше невероятно. Приятни емоции ви желая! 15 1
Аzia Публикувано: 2 февруари, 2024 Публикувано: 2 февруари, 2024 Преди 1 час, Argentique каза: Случвало ли ви се е да знаете, че някое място не е вашето и да не ходите там? И после да идете само за да си кажете - аз казах ли ти. 🤣 Милано Да, Дубай🤣 никога не ме е привличал, особено, след като стана любима дестинация на батки и кифлички. Но пандемично, и след прекрасните раздумки на АлексКо (мир на душата й), отидохме за седмица. И да, не е моето. 7 1
liliya Публикувано: 3 февруари, 2024 Публикувано: 3 февруари, 2024 преди 15 часа, Rossi to каза: Дубай. Благодарение на един магеланец (за съжаление не запомних име), който преди доста време сподели за промо цена в GetYour Guide за тур с яхта, днес се разходихме с яхта на невероятната цена от 5 лв за четирима ни, обиколката беше 2часа. Имаше включено и барбекю, напитки плодове. До последно не ни се вярваше, че е възможно, но се получи много приятно. Ей супер, че писа. И аз имам букнат такъв тур за 3,50 лв за трима. Мислех, че е фейк. Благодаря, надявам се и при нас да мине. 4
liliya Публикувано: 3 февруари, 2024 Публикувано: 3 февруари, 2024 преди 11 часа, Дани Магелани каза: Добре е да споделиш линка, за да е полезно и за други. Някъде беше или в темата за Дубай или в Общите промоции. Аз също тогава го видях и букнах. От Get your gide за Дубай. 3
Rossi to Публикувано: 3 февруари, 2024 Публикувано: 3 февруари, 2024 преди 12 часа, Дани Магелани каза: Добре е да споделиш линка, за да е полезно и за други. От приложението на GetYourGuide, само че вече я няма тази оферта на тази цена. Аз от както я букнах следя постоянно за друго такова промо, ама няма. 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега