Популярно мнение desislavna Публикувано: 9 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 февруари След Амбосели отидохме в национален парк Цаво, Кения, разделен на две: източно и западно, от влаковата линия Найроби-Момбаса, при построяването на която са изядени от лъвове много работници. Цаво е на огромна територия, много зелено и прочуто с червеникавите си слончета. Вчера пък прочетох, че слоновете възприемат хората като сладки създания. 😊 Сега е и миграцията на пеперудите, та зелените тревички с оранжевите пътища, контрастират идеално с белите пеперуди и цветчета. 52 21 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари преди 13 часа, Argentique каза: Нунгви, Занзибар. За пореден път се убеждавам, че толерансът ми към еднотипни плажни дестинации е пет дни максимум, а тук вече го надхвърлям с мъка. 🙂 Някой ще ме фрасне с презряло манго, но се оплаквам. 😀 Е, браво! А аз мислех да ти направя забележка, че буркани няма да ти стигнат и е трябвало да вземеш бидони за консервиране на тюркоаз, изумруд и рубин. 5 3 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 9 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 февруари преди 1 час, ven62 каза: Е, браво! А аз мислех да ти направя забележка, че буркани няма да ти стигнат и е трябвало да вземеш бидони за консервиране на тюркоаз, изумруд и рубин. Няма страшно! Тук на плажа и бидон ще ми продадат масаите, освен всичко останало и самите тях. 😀 Сега сме на плажа в Кендва - като плаж е най-хубавият досега. Отсядаме в сравнително базови или малко над хотели и след великолепния ни хотел в Бежу (9.9 оценка в букинг от над 500 отзива, турци го държат), всичко останало ще ми бледнее, затова и мрънках. Сега вече разбирам @Lindt колко е "яко" да си в хотел (оценка над 9), дето уж има чисти чаршафи, ама не съвсем. А фактът, че водата в душа е само солена 🤣 съвсем се отразява зле на прическата. Инак и аз като @searus в Мартиника с изненада установих, че съм била с мнооого къдрава коса. 🤣 Хакуна матата 😀 32 2 16 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари преди 18 минути , Argentique каза: Няма страшно! Тук на плажа и бидон ще ми продадат масаите, освен всичко останало и самите тях. 😀 Сега сме на плажа в Кендва - като плаж е най-хубавият досега. Отсядаме в сравнително базови или малко над хотели и след великолепния ни хотел в Бежу (9.9 оценка в букинг от над 500 отзива, турци го държат), всичко останало ще ми бледнее, затова и мрънках. Сега вече разбирам @Lindt колко е "яко" да си в хотел (оценка над 9), дето уж има чисти чаршафи, ама не съвсем. А фактът, че водата в душа е само солена 🤣 съвсем се отразява зле на прическата. Инак и аз като @searus в Мартиника с изненада установих, че съм била с мнооого къдрава коса. 🤣 Хакуна матата 😀 Уф, много сакатлъци с тези ревюта и оценки. Скоро ни предстои един хотел в Панама, дето е с оценка 9,4 и много му хвалят храната, а и собствениците са французи. А пресните отзиви на познат са, че по-лоша храна не е вкусвал. И съм супер нетърпелива да разбера какво мисля аз за пържените филии 😄 П.П. Косите и на двама ни бяха отвратителни в Индия, но не и къдрави 😄 13 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари Храната тук е великолепна за мен - плодове, авокадо, пресни морски, индийска кухня, страхотно биряни, южноафрикански вина. После ще пиша пост в съответната тема. 41 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари преди 1 час, Argentique каза: Сега сме на плажа в Кендва - като плаж е най-хубавият досега. Нали?! И аз така мисля. Ако имаш време разходи се в другата посока т.е. на север, нагоре, като се гледа картата на Занзибар. Веднага след Sandies Baobab Beach до The Z Hotel на около 40-50 метра на вътре от плажа има интересни рибки, малко корали и много морски звезди. Два плавника и една маска са напълно достатъчни, дори за коркова тапа като мен. Пожелавам ти късмет и със залезите. 13 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Kosta Grudov Публикувано: 9 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 февруари Пунта Кана, Доминиканска Република 🍹 60 3 Връзка към коментар
deyan Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари Преди 1 час, Argentique каза: Сега сме на плажа в Кендва - като плаж е най-хубавият досега. Хубави снимки! Но почти на никоя снимка няма хора във водата - има ли някакъв проблем или просто не им се плува? 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари преди 25 минути , deyan каза: Хубави снимки! Но почти на никоя снимка няма хора във водата - има ли някакъв проблем или просто не им се плува? Не им се плува. Когато ние бяхме, повечето се поставяха в ролята на чеверме върху шезлонг. 5 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари В един бар в Манила. Пълен rock'n'roll! 42 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 9 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 февруари Последен ден в Нова Зеландия 61 22 Връзка към коментар
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 9 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 февруари Пласенсия, Белиз. Пълен релакс. Днес има вятър и няма шанс да направим полет над Синята дупка и мързелуваме на плажа. 59 13 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари преди 9 минути , Mary каза: Последен ден в Нова Зеландия Има доста мат'рял з календар 2025. Трябва да се мисли в тъз насока. 9 1 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение noshtna_ptica Публикувано: 9 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 февруари Привет от снежен Стокхолм! 57 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 10 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 февруари По съвет на @ven62 отидох там, където трябваше, но понеже нямам плавници, Великият Джамбо ми прати отлив. Нунгви няма да ми липсва за разлика от Бежу. Един от баровете за местни. Пътищата в курорта, току до лукс хотелите Залезите обаче не са лоши, какъвто и да пратят. Наздраве! 59 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 10 февруари Сподели Публикувано: 10 февруари преди 38 минути , Argentique каза: Залезите обаче не са лоши, какъвто и да пратят. В столицата има хотел собственост на българка от Елин Пелин.На снимката в Букинг и статията за собственичката Българка изгради сама своя рай на Занзибар 9 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 10 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 февруари Кауита, Коста Рика Да не преповтарям много от другата тема, та тук само да ви припомня, че Клъвдий е звездата в това пътуване, а не разните му ленивци и тукани 😉 Ретроспекция от парк Соберания в Панама - пътеките Plantation и Charco. И една инспекция в панамското ВиК 😉 Детайли от панамско автобусче от Чангинола до границата с Коста Рика... Това е гледка от граничния мост. Той се минава пешеходно. И първото нещо, което се вижда в Коста Рика... Весела Коледа и pura vida 😉 Тук определено са фенове 😄 43 3 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 10 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 февруари Тайланд, о. Корал и о. Рая 62 6 Връзка към коментар
Популярно мнение DaBo Публикувано: 10 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 февруари Gong Xi Fa Chai! Честита година на дракона от КЛ, където празненствата започнаха още снощи в 00 часа. Красив златен час от едни от най-хубави рууф топ барове в КЛ: Вече слънцето залезе и гледките станаха още по-красиви. Кулите Петронас са осветени в червено в чест на КНГ. 56 11 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 10 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 февруари Айде, пак аз. Вече добро утро от Кауита 🙂 тоя джетлаг в Америките ще вземе да ми хареса. Будя се поне два часа преди изгрев и съм свеж, слушам цялата какофония от животински звуци и не им се дразня. че даже имам мерак за сутрешен крос по черния плаж 🙂 Щъкат си двойка агутита из градината ни, а колибритата са твърде бързи, за да ги снимам с телефон 🙂 55 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 10 февруари Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 февруари В най-хубавият испански град. 57 8 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 10 февруари Сподели Публикувано: 10 февруари преди 1 час, Alexander каза: В най-хубавият испански град. Иди към замъка да видиш дали е свършил ремонта на "жълтите павета" 🙂 4 1 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 10 февруари Сподели Публикувано: 10 февруари преди 2 часа, Alexander каза: В най-хубавият испански град. А той е Севиля или 😊 Поздрави от град Мелник 🙂 Имаше някакъв фестивал и утре отново продължава в града на виното 😉 Ето ни и с колежката, която е от Ботевград, а с нея се познаваме от 1 септември 2014 година (от първата ми бакалавърска степен) А с нея си казваме "Куку руку - вафла чудо" 😄 защото и двамата сме си луди 😇 А на бъчвата пише "Хайде да се чукаме - Любовно Вино" 25 4 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега