Популярно мнение Яничка Публикувано: 5 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 май Едно от нещата, с които винаги съм свързвала ЮАР, са акулите, които може да се видят от близо в клетка. Исках да преборя страха си да го направя, но се оказа, че по-голям проблем е студената вода на Атлантика (температурата беше 13.7°) и морската болест. Тримата със съпруга ми и нашата кума @dealni станахме в 4:30 ч. и пътувахме 2.5 часа в посока, но съм доволна, най-вече от себе си. На корабчето, докато ни брули вятърът: Видяхме няколко екземпляра от близо, както и от борда: Видяхме нормални катерици: Видяхме и ненормални, албиноси :) Малко пингвини на плажа: и за финал вечеряхме в ресторант, препоръчан от @Цвете, чийто собственик е българин. Освен с качествена кухня, мястото ни остави спомен от срещата с @saved_, която също беше в Кейптаун: 56 22 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 май Сподели Публикувано: 5 май преди 20 минути , Яничка каза: Едно от нещата, с които винаги съм свързвала ЮАР, са акулите, които може да се видят от близо в клетка. Исках да преборя страха си да го направя, но се оказа, че по-голям проблем е студената вода на Атлантика (температурата беше 13.7°) и морската болест. Тримата със съпруга ми и нашата кума @dealni станахме в 4:30 ч. и пътувахме 2.5 часа в посока, но съм доволна, най-вече от себе си. На корабчето, докато ни брули вятърът: Видяхме няколко екземпляра от близо, както и от борда: Видяхме нормални катерици: Видяхме и ненормални, албиноси 🙂 Малко пингвини на плажа: и за финал вечеряхме в ресторант, препоръчан от @Цвете, чийто собственик е българин. Освен с качествена кухня, мястото ни остави спомен от срещата с @saved_, която също беше в Кейптаун: Само като гледам снимките и си представям, че сте в онази клетка... Настръхвам! А бе вие луди ли сте или подлудявате?! Яни не показвай снимките на майка си! Ще и докараш инфаркт! 3 7 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 6 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 май Angkor Wat, Siem Reap, Cambodia 🇰🇭 68 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Margarita Публикувано: 6 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 май Антигуа и Барбуда 🇦🇬🌞 57 4 Връзка към коментар
Madelin Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май В слънчевия Пловдив за първия рожден ден на внука 43 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Kalina Ivanova Публикувано: 6 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 май Днес, мусонното време отстъпи на слънцето. Това и чакахме: #отнашетосиморе Събрахме си и гьоргьовски китки Да му е честито името на всеки Георги! 59 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май преди 38 минути , Kalina Ivanova каза: Днес, мусонното време отстъпи на слънцето. Това и чакахме: #отнашетосиморе Събрахме си и гьоргьовски китки Да му е честито името на всеки Георги! Ха, не съм и подозирала, че твоите прекрасни снимки на нашето море са от това "място" и наоколо! 🙂 Още ли в кръчмата се помещава многоезична библиотека? 😉 Честит празник на именяците! 2 Връзка към коментар
Miladina Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май Fredericksborg, Hillerod, Denmark 24 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май преди 19 часа, Яничка каза: Видяхме нормални катерици: За стръв на акулите ли ги носихте 😉 ? 1 10 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май преди 2 часа, Madelin каза: В слънчевия Пловдив за първия рожден ден на внука Въпрос за отличен 6: коя известна пловдивска кръчма се е намирала на тротоара вдясно на първата снимка? Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май Априлци рано сутринта. Връх Ботев с малко снежец. 41 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май Завършвам странстването ми в Трансилвания с две от многото укрепени църкви издигнати по тези места още в Средновековието от германски заселници. Днес бях в Biserica fortificată din Hărman (църквата в Хърман) и Biserica fortificată din Prejmer (църквата в Прежмер). 46 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май преди 2 часа, iMari каза: Ха, не съм и подозирала, че твоите прекрасни снимки на нашето море са от това "място" и наоколо! 🙂 Още ли в кръчмата се помещава многоезична библиотека? 😉 Бяхме на място, на което стъпвам за първи път. Много ектремнен офроуд с кола през калища и просека в гората и после денивелация, дето ни накара да пуфтим и ни изкара цялото седене по софри тия празници. Но заливчето е малко бижу - със самотна рибарска колиба, малка лодка качена по стръмния склон и само ветровете се гонеха на брега. Днес на нос Емине се беше качила половината Румъния, толкова народ не съм виждала от години там. Кръчмата в селото отдавна не е това, което беше...разходихме се и до там, но беше затворена. 8 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 6 май Сподели Публикувано: 6 май преди 2 часа, Zaro каза: Въпрос за отличен 6: коя известна пловдивска кръчма се е намирала на тротоара вдясно на първата снимка? Кръчма Пловдив, в която така и не влязох, за което много съжалявам. Сега се мъча да се сетя, кой прекрасен магазин е на нейното място. 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 6 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 май ...Бърно... (Снимките са от предната вечер, че сега вали и трещи и има закъсали коли под мостовете.) Няма как да не сложим и червената точка заради големия... черен... кон 😉 😮 По-рано днес: Кромньержиж (Kroměříž) Славков, което вероятно не ви говори нищо... Но пък сигурно сте чували за Аустерлиц (а то е същото) и "битката на тримата императори" А всъщност точно сега съм в село Ребешовице, на 5 км от Бърно, на гости на съученик, с когото не сме се виждали от седем години. 🙂 И хич.не ни мислете, колко вали и трещи, понеже ще се лее и пиво, и вино. 😉 55 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 7 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 7 май Вилнюс. 52 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 май Сподели Публикувано: 7 май На 5.05.2024 г. в 23:14, Яничка каза: Едно от нещата, с които винаги съм свързвала ЮАР, са акулите, които може да се видят от близо в клетка. Исках да преборя страха си да го направя, но се оказа, че по-голям проблем е студената вода на Атлантика (температурата беше 13.7°) и морската болест. Тримата със съпруга ми и нашата кума @dealni станахме в 4:30 ч. и пътувахме 2.5 часа в посока, но съм доволна, най-вече от себе си. На корабчето, докато ни брули вятърът: Видяхме няколко екземпляра от близо, както и от борда: Видяхме нормални катерици: Видяхме и ненормални, албиноси 🙂 Малко пингвини на плажа: и за финал вечеряхме в ресторант, препоръчан от @Цвете, чийто собственик е българин. Освен с качествена кухня, мястото ни остави спомен от срещата с @saved_, която също беше в Кейптаун: Не е ли малко рано да сложиш съпруга си най-накрая в тази мижава клетка. 13 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 7 май Сподели Публикувано: 7 май преди 15 часа, Zaro каза: Въпрос за отличен 6: коя известна пловдивска кръчма се е намирала на тротоара вдясно на първата снимка? Кръчма "Пловдив"- култова! 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 май Сподели Публикувано: 7 май Микулов... Като Чешки Крумлов. Без меандъра, но и без ордите китайци 🙂 41 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 май Сподели Публикувано: 7 май На летище Братислава с @mary_shery, @Lindt и @Gentleman Basta 33 13 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 май Сподели Публикувано: 7 май преди 43 минути , master_of_germs каза: На летище Братислава с @mary_shery, @Lindt и @Gentleman Basta Верно ли са те! Всъщност по метода на отпадането разбрах ти кой си. 1 12 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 май Сподели Публикувано: 7 май Преди 1 час, ven62 каза: Верно ли са те! Всъщност по метода на отпадането разбрах ти кой си. Нищо скрито-покрито не остава за владетеля на всепомнещия тефтер 😉 1 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Радо Публикувано: 8 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 май Ереван, Армения. p.s. Ереван и околностите се оказаха изключително приятно място за посещение. Има какво да се види, изключително вкусна храна, дружелюбни кора, забележителности, природа и всичко останало: 51 3 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 8 май Сподели Публикувано: 8 май Едно бързо и бюджетно Бари,с отсядане в Битонто. 42 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега