violeta Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 На летището в София и чакаме полета за Женева! Първи полет с бебето и се вълнувам все едно аз летя за първи път! Уиз вече ми полазиха по нервите... Твъряха, че нямаме платен куфар за чекиране, макар да го имаше отбелязан на бордната карта. Не им излизал в системата. 15 мин справка и всичко е както трябва! 30 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 На летището в София и чакаме полета за Женева! Първи полет с бебето и се вълнувам все едно аз летя за първи път! Уиз вече ми полазиха по нервите... Твъряха, че нямаме платен куфар за чекиране, макар да го имаше отбелязан на бордната карта. Не им излизал в системата. 15 мин справка и всичко е както трябва! Лек полет на всички! 1 Връзка към коментар
violeta Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Вместо в Женева без време сме в Базел! Уиз кацнаха тук, защото времето в Женева било кофти. Сега чакаме да ни кажат как ще ни транспортират 6 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Вместо в Женева без време сме в Базел! Уиз кацнаха тук, защото времето в Женева било кофти. Сега чакаме да ни кажат как ще ни транспортират Оле за първи път с бебето, добре ви е потръгнало! Но времето е непредсказуемо наистина в момента, в понеделник вместо във Франкфурт кацнахме в Нюрнберг, след 1 час чакане, излетяхме за Франкфурт, чакане по опашки във Франкфурт, и само с 1,5 часа закъснение пристигнахме в Хамбург... Летището във Франкфурт беше затворено за около час, бях изгубила надежда да се приберем същия ден, но понякога се случват чудеса. Късмет! 1 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 На летището в София и чакаме полета за Женева! Първи полет с бебето и се вълнувам все едно аз летя за първи път! Уиз вече ми полазиха по нервите... Твъряха, че нямаме платен куфар за чекиране, макар да го имаше отбелязан на бордната карта. Не им излизал в системата. 15 мин справка и всичко е както трябва! Весело изкарване Дано бебчо да слуша и много да ви хареса. Ето и една интересна статийка която четох днес в този ред на мисли 2 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Colonia del Sacramento. Пак 40 градусова жега, като последните дни в Буенос Айрес и Монтевидео. 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Загрявам в салон Преслав. Спазвам златното правило - една-две водки на екс преди полет и пътя после минава неусетно, а и нито една стюардеса не може да те издразни. Така сме ние алкохолиците... Наздраве! 22 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Днес трябваше да започнем с опознаването на Пелион,обаче земята на кентаврите бе доста негостоприемна.Село Макреница направо можем да го преименуваме на "Мокреница". Разбираемо нямам снимки. За да не останем капо се разходихме из Волос,поне да видим кораба на Аргонавтите-"Арго",но явно Язон бе тръгнал отново на плаване и обикновено закотвеният на кея плавателен съд,този път го нямаше.Кратка разходка по крайбрежната улица и църквата "Св.Св.Константин и Елена" и доволно количество дъжд белязаха края на този ден.Утре се надяваме на добро време за да продължим с опознаването на Тесалия и централна Гърция. Църквата "Св.Св.Константин и Елена" крайбрежната улица във Волос 19 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 (редактирано) Пaнорaмa нa нощен Хонконг, снимaн от КулонКулон с чaсовниковaтa кулaSkyscrapers Единствените в светa трaмвaи нa двa етaжa, сa в ХонконгОкaзa се, Хонконг не е сaмо бетон и стъкло.Нa път зa "върхa", от който се откривa известнaтa от снимките в гугъл гледкa.Някъде по средaтa имa и две отегчени, и мързеливи мaцорaнкиКогaто пристигнaх горе, се окaзa че нaд ХК имa мъглa. И все пaк! Снимани в ясно време имa хиляди снимки в мрежaтa. Aз пък ще ви покaжa кaк се виждa в мъглa Редактирано 13 февруари, 2016 от wilks 40 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 аз пък съм в Пазарджик, където също има мъгла и ужасна влага. Не знам дали е от времето, но града ми се видя скучен и доста западнал Ето все пак едно хубаво впечатление от Историческия музей утре да се готвят Пещера и Батак 11 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 Един чудесен ден /преди да завали/ прекаран в Трикала и Метеора. Трикала и неговият замък.От часовниковата кула се открива невероятна гледка към старата и новата част от града. Единственият манастир "Света Троица",които успяхме да посетим днес.Внезапен дъжд ни накара да подвием опашки и да се приберем.Следващият път ще посетим останалите манастири,а и Метеора е толкова запленяващ,че с най-голямо удоволствие ще се връщаме там!!! 38 Връзка към коментар
Популярно мнение Alexander Публикувано: 13 февруари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 Карнавала дойде и в нашето село в Тенерифе 54 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Чакай, къде каза че ти е селото??? Карнавала дойде и в нашето село в Тенерифе IMG_6841.jpg IMG_6878.jpg Току що кацам в Мюнхен от 12+ часов полет, отварям темата, и рано-рано се ококорих набързо Иначе аз отдавна съм планувал Тенерифе за Карнавала, ама сега ще ускоря плановете като гледам По темата - летище Мюнхен, отново И пак на горещия шоколад. 10 Връзка към коментар
altanev Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 (редактирано) В Баган. Преди изгрев, с риск за живота се качих на една пагода, (риска идва от ранното ставане) за да поснимам. Не е спираща дъха гледка, но е приятно свежо и зелено отгоре. След кочината в Янгон, ми дойде освежаващо. Редактирано 14 февруари, 2016 от Александър Тане 43 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 В Баган. Преди изгрев, с риск за живота се качих на една пагода, (риска идва от ранното ставане) за да поснимам. Не е спираща дъха гледка, но е приятно свежо и зелено отгоре. След кочината в Янгон, ми дойде освежаващо.image.jpeg Какви са температурите в Баган и въобще Мианмар? Има ли много комари? Връзка към коментар
altanev Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 31-32 през деня, 20 през ноща. В Янгон беше по-влажо, утре ще докладвам от Манделей. Комар не съм видял, въпреки че сме до реката, само хилави съсели се прескачат. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Привет от Хонг Конг. При нас е весело както винаги 49 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 14 февруари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 (редактирано) Адис Абеба. Като цяло няма кой знае какво интересно за снимане освен местните хора. Направих сефтето на магеланските тениски. Редактирано 14 февруари, 2016 от Tedy 56 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 А че, къде ги магеланските тениски?Или са само за богоизбрани? 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Александра, специален подарък от Киро за присъстващите на една от магеланските сбирки. Доста хора си взеха, но дали ги ползват нямам идея. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 14 февруари, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 В Рио, карнавално. Толкова снимки и репортажи бях гледала, но атмосферата от тях не може да се усети. Видях огромни платформи, чиито отделни части светеха и се движеха. Останах до 5,30 ч сутринта, за да видя последната школа, сега едвам гледам... 59 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 31-32 през деня, 20 през ноща. В Янгон беше по-влажо, утре ще докладвам от Манделей. Комар не съм видял, въпреки че сме до реката, само хилави съсели се прескачат. Прекрасни температури! Мили, няма какво да се шашкаш. Виж, за мен ще се постопли повечко Тези балони, тези балони... Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Летището в Сао Пауло. Този път ще се лети на време. 6 Връзка към коментар
charlotte Публикувано: 15 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2016 На летището в слънчево Милано. Добре направихме, че останахме да спим една вечер в хотел след като полетът на ЛАН закъсня 4 часа вчера от Сао Пауло. Не можем да се оплачем - имаше само две свободни седалки в самолета-тази пред мен и тази до мен. 11.5 часа полет минаха почти неусетно. Сега двете седмици в Аржентина и Бразилия ни се струват като сън. Беше супер ваканция. 16 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2016 Макеле, утре започва истинското приключение. 39 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега