Популярно мнение stan Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Днес отлитаме от Бари. Въпреки, че вече не броя за кой път съм в Италия, този пък наистина заникъде не бързах. И беше страхотно да обиколим малките градчета наоколо, всяко от които има своя чар! Ще напиша отделна тема за тях. 54 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 май Сподели Публикувано: 25 май Добро утро! Поздрави от Емирейтс апарт резидънс, много е свежо 30 1 Връзка към коментар
Deja Vu Публикувано: 25 май Сподели Публикувано: 25 май 16 hours ago, stanimir said: Шапка и свалям на Партията за чудесата които е постигнала В Пекин, меката на “Партията”, ще ходите ли? Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Тази сутрин на Бледското езеро (Blejski Jezero) и Бледския замък (Blejski grad). 54 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 май Сподели Публикувано: 25 май 5 hours ago, Deja Vu said: В Пекин, меката на “Партията”, ще ходите ли? Не ми е в плановете засега. Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Сувчарското пръскало - чуден водопад, много красив, но станах до ушите в кал 😄. 48 2 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Белград. Вчерашният концерт беше душевен оргазъм! Шоу и спектакъл на макс! 49 7 Връзка към коментар
Популярно мнение muchachote Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май А в ранния следобед успях да се придвижа и до Bohinjsko jezero, което, за щастие, все още не е така известно като Блед и, пак за щастие, така масово посещавано от туристи. За нещастие, поради внезапно изсипалия се дъжд, не можах да стигна до Slap Savica/ Savica waterfall. 54 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Вчера бях в Порт Луи по музеи и тържища. Не се лъжете от тази снимка на големия търговски център до пристанището. 🙃 Другаде градът изглежда по-скоро така. И то като затворят сергиите. Днес най-сетне открих другото мое местенце на Мавриций след Ле Морн. Cap Malheureux. Отидох до там от Мон Шоази с автобус с идеята да се върна пеш и да се къпя по всички плажове по пътя. Не ми стигна времето. До носа има чудна църквичка. Уж нищо и половина, но някак ми се получи контактът. В едно такова дърво пеят милион птици. Рибари чистят риба и октопод за продан. Идилия. Тишина. Спряло време. Местните от различни религии си живеят толкова по човешки нормално, че дори мюсюлманските и християнските гробове са едни до други. Единият от плажовете Pereybere. Жалко, че няма слънце за цветни кадри, но това са рисковете на извънсезонието. Въздух/вода +26. Засега пропуснах Grand Baie, че много ми е лудница там и се радвам, че избрах Мон Шоази. За мен засега тук е най-хубавият плаж. А всяка вечер има различно представление. И местни, и пришълци му се радват. По-хубавите моменти от представлението, разбира се, умишлено не снимам. Те са за лично ползване. 🙃 55 21 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 25 май Сподели Публикувано: 25 май Румъния - Синая Брашов Замъка Бран 42 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Баку от високо е чудесен, когато светлините го огряват. Bar 360 на Хилтън: Емблематичните за града Flame towers през деня: Хотелът вдясно е сменил няколко собственика, но още не е завършен: Боксовете на F1: Тук продават another level захарен памук: 200-годишни баобаби, подарък от Баку. Трудно ги намерихме, някои от местните не знаеха за тях. Като ги питахме дали са наблизо (а знаехме, че са някъде по крайбрежната), жената възкликна: "Not in this country" :) Всъщност явно Аржентина не е много щедра, защото е подарила да града само 3 броя :) 72 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Saly Portudal, 🇸🇳 50 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Талин е много жив град, одобрих го горещо😎 65 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 25 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 май Брюж, Белгия. Чар и тълпи - по много. Но се намират и странични канали, където няма хора и е приказка. 😍 59 1 5 Връзка към коментар
Deja Vu Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май 12 hours ago, stanimir said: Не ми е в плановете засега. А трябваше. Там се вижда най-ясно какви “чудеса” е направила Партията с това, както ти го определи “племе”. Иначе така тръгват и легендите. Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 26 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 май Още в Мароко. Толкова много ми харесва красотата на пустинята, че се заклех следващото ми идване да е съчетано с Дакла. Просто си мечтая за тази среща на Сахара с океана. 52 2 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май преди 32 минути , muchachote каза: Снимките горе са от тази сутрин от Пиран, але редакторот нje ми позвóлил да вмъкнувам и нjекакво текстово сдржаниje. 7 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 26 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 май Специални поздрави за разни пилелюбители, дето пращат хората в Южна Корея, вместо в Мавриций зимата. 🤭 Това пиле е в друга категория. Днес е неделя - ден за релакс. Ако вчера не ми даваха дъждовна прогноза за целия ден днес, щях да ида на шнорхелинг с катамаран. Ама не ми било писано. Друг път, другаде. Дъждовната прогноза... Най-хубавият ден за плаж за седмицата. Местни на всякаква възраст през уикенда правят яки сбирки тип къмпинг по плажовете. Много ме кефят тези хора - поне с мен винаги проявяват готовност да помогнат и ме поздравяват къде ли не. От метачки на плажа до къмпингуващи баби и дядовци. Канят ме при тях, а аз просто си минавам. 🙂 Добрах се най-сетне до горещ и слънчев плаж - не знам как издържате през тукашното лято. Храна описвам в друга тема, но тук в очукана плажна барака получавам такава божествена сепия с ананас, че няма как да не се похваля. Получава ми се кулинарният туризъм, отново. 🙃 Всички снимки са от Гран Байе. И като гледах колко бързо, но внимателно караше разпадащия се автобус тази мацка, се чудя дали да не я помоля утре тя да ме закара до нас. Може да успее по-бързо, отколкото с амнайсет самолета.😃😜 49 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Gentleman Basta Публикувано: 26 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 май Вчера: Пролетен преход с Копренски водопади, дъждовници, гъби и порои Днес: По-скоро летен преход в Конявска планина с диви божури, цветя, пеперуди, бръмбари и много слънце 38 16 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май Та, в горния си пост от Пиран исках да кажа, че съм вече в края на пътешествието ми из Словения. Успях да видя по малко от (почти) всичко, което има тази мaгична страна: и красиви, добре уредени и чисти градове, и зелените ѝ планини, и късчето адриатическо крайбрежие, което вече е в разгара на туристическия летен сезон. Като за довиждане, малко от Izola. 47 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май На 24.05.2024 г. в 10:48, домосед каза: Ванкувър, Британска Колумбия Дипломи и квадратни шапки в Университета на Британска Колумбия* Мечки в народна носия в Уислър Куиз: Колумбия в името на провинцията произлиза от: a/ испанска колония b/ река c/ планина d/ кораб Внимание! Възможни са повече от един правилни отговори 30 1 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май преди 1 час, домосед каза: Куиз: Колумбия в името на провинцията произлиза от: a/ испанска колония b/ река c/ планина d/ кораб Внимание! Възможни са повече от един правилни отговори Отговори а, b и d. Не им е останало още около месец да кръстят и някоя планина. 4 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май И Рига е много хубав град! И има канали, по които можеш да поплаваш с лодка. Белите нощи вече ги отметнах, 3-4 дни ме е странно в 22:30-23ч. да е светло катов 18-19ч у нас. 49 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега