домосед Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май преди 1 час, Zaro каза: Отговори а, b и d. Не им е останало още около месец да кръстят и някоя планина Пряката връзка са реката и корабът. Провинцията е кръстена на реката, а реката на първия европейски (разбирай - американски 😉) кораб, който е влязъл във водите ѝ през 1790-те. Корабът е кръстен с едно от поетичните европейски имена на Америките като цяло, ползвани и от испанските, и от британските колонизатори. 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май Светът е широк и привилегия дебне отвсякъде! Също и дискриминация 🙄 Включително на най-неочаквани места като Канада. Рядък случай да се разпозная сред привилегированите. Имам право да си хвърля носната кърпичка в това кошче (с гледка!). Шофьора на буса за същото го грози съдебно преследване. 😎 4 6 13 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 26 май Сподели Публикувано: 26 май 18 minutes ago, домосед said: Светът е широк и привилегия дебне отвсякъде! Също и дискриминация 🙄 Включително на най-неочаквани места като Канада. Рядък случай да се разпозная сред привилегированите. Имам право да си хвърля носната кърпичка в това кошче (с гледка!). Шофьора на буса за същото го грози съдебно преследване. 😎 Канада - страната с повече забрани от на детски басейн. 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май Това не знам в коя тема да го сложа, но понеже в момента съм... Монахиня си купи литър J&B на промоция в MRU. Изненадана съм. Аз бих избрала друго. 🙃 4 2 32 Връзка към коментар
Bilqz Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май 15 minutes ago, Argentique said: Това не знам в коя тема да го сложа, но понеже в момента съм... Монахиня си купи литър J&B на промоция в MRU. Изненадана съм. Аз бих избрала друго. 🙃 Е тя за "готвене" сигурно 😄😄😄 3 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май Да й е сладко на жената! 🥂А пък може да е за отчето, неведоми били пътищата Господни! 😜 @Argentiqueна теб лек полет и безаварийно прибиране у дома! 🤗 3 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май 1 hour ago, Argentique said: Изненадана съм. Аз бих избрала друго. Явно Шефа това разрешава. Връзка към коментар
modi Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май На 25.05.2024 г. в 22:29, Яничка каза: Баку от високо е чудесен, когато светлините го огряват. Bar 360 на Хилтън: Емблематичните за града Flame towers през деня: Хотелът вдясно е сменил няколко собственика, но още не е завършен: Боксовете на F1: Тук продават another level захарен памук: 200-годишни баобаби, подарък от Баку. Трудно ги намерихме, някои от местните не знаеха за тях. Като ги питахме дали са наблизо (а знаехме, че са някъде по крайбрежната), жената възкликна: "Not in this country" 🙂 Всъщност явно Аржентина не е много щедра, защото е подарила да града само 3 броя 🙂 Моля за информация какъв е стандарта на живот в сравнение с България, например цена на прилично хапване на човек в среден клас заведение!? На 25.05.2024 г. в 22:29, Яничка каза: Баку от високо е чудесен, когато светлините го огряват. Bar 360 на Хилтън: Емблематичните за града Flame towers през деня: Хотелът вдясно е сменил няколко собственика, но още не е завършен: Боксовете на F1: Тук продават another level захарен памук: 200-годишни баобаби, подарък от Баку. Трудно ги намерихме, някои от местните не знаеха за тях. Като ги питахме дали са наблизо (а знаехме, че са някъде по крайбрежната), жената възкликна: "Not in this country" 🙂 Всъщност явно Аржентина не е много щедра, защото е подарила да града само 3 броя 🙂 Връзка към коментар
Популярно мнение Фил Публикувано: 27 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май На 25.05.2024 г. в 18:24, bibi каза: Белград. Вчерашният концерт беше душевен оргазъм! Шоу и спектакъл на макс! И при мен подобно - заедно с приятели решихме да използвахме удължения уикенд за посещение на концерт на любима група в Реджо Емилия А освен логистичните причини да избера точно Реджо Емилия от градовете, в които са концертите от турнето, беше и попълване на Калатрава колекцията ми. И то с цели четири обекта: - ж.п. гарата STAZIONE MEDIOPADANA както и трите моста, които са съвсем близо един до друг: 52 1 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 27 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май Мавриций 63 24 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 27 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май Сеул. 67 3 Връзка към коментар
zon Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май преди 3 часа, DaBo каза: Да й е сладко на жената! 🥂А пък може да е за отчето, неведоми били пътищата Господни! 😜 @Argentiqueна теб лек полет и безаварийно прибиране у дома! 🤗 Първата ми мисъл беше, че лети за Рим за рандеву с Папата :))) 2 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Цвете Публикувано: 27 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май В Юрмала, Латвия съм този следобед. Въобще не съм си представяла, че в края на май Балтийско море ще става за плаж! Много добре ни се получава лежерното нищоправене на брашнения пясък 😎🥂🎼 59 6 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 27 май Сподели Публикувано: 27 май преди 5 часа, modi каза: Моля за информация какъв е стандарта на живот в сравнение с България, например цена на прилично хапване на човек в среден клас заведение!? Хората са беднички, но мили и услужливи. Стандартът е по-нисък от бг. Единият ден обядвахме извън Баку, в смисъл провинция, обилен обяд за 4 човека - 60 лв. с бакшиша. В Баку бяхме по туристически заведения, такива по-барнати - цени като в бг. За такси в града ползвахме Bolt - плащахме между 2 и 4 лв. на кола за локации, за които трябваше иначе да взимаме градски транспорт с прекачване. Единствено рент-а-карът ми се видя скъп - 63€ за цял ден с пълна застраховка, като ние винаги взимаме най-евтината оферта. Те пък ни ъпгрейднаха с един як джип. 17 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 27 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май Joal-Fadiouth, Senegal. 46 6 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 27 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 май Ванкувър - хидроплани, влакове, кораби, камиони, жерави ... 48 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 28 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 май Сеул. Града много ми хареса, пълно с млади красиви хора, хубава храна, ще трябва да се повтаря.😀 55 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 28 май Сподели Публикувано: 28 май Вече в София. И вече почвам по-сериозно да гледам за нещо "промоциите". И си спомням за пустинята за вдъхновение. 32 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 28 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 май В Истанбул. 48 11 Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 29 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май Сао Мигел, Азорските Острови 60 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 29 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май Привет от Финландия. Вчерашното късно кацане в Турку (след полунощ) бе възнаградено с прекрасни нощни гледки. Денят се очертава горещ, 26 градуса вече, добре че не си забравих слънчевите очила 😎 P.S. Летищният автобус е съобразен с полетите и работи до 1 сутринта. Извози ни до центъра срещу €4 и не се наложи ползване на такси. На връщане пак няма проблем при ранен полет, автобусът почва работа в 4:00. 55 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 29 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 май Jeju. 50 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 30 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 май Изгревът над Турку тази сутрин изглеждаше така: 55 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 30 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 май Jeju. 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 30 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 май Канадските Скалисти планини Национален парк Джаспър Национален парк Банф 53 1 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега