Популярно мнение stanimir Публикувано: 30 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 май Китай Водата е китайска , бирата шведска 😄 63 5 1 Връзка към коментар
Vani Публикувано: 30 май Сподели Публикувано: 30 май На 27.05.2024 г. в 15:05, Фил каза: И при мен подобно - заедно с приятели решихме да използвахме удължения уикенд за посещение на концерт на любима група в Реджо Емилия А освен логистичните причини да избера точно Реджо Емилия от градовете, в които са концертите от турнето, беше и попълване на Калатрава колекцията ми. И то с цели четири обекта: - ж.п. гарата STAZIONE MEDIOPADANA както и трите моста, които са съвсем близо един до друг: Калатрава си е велик! 2 Връзка към коментар
Популярно мнение lesy Публикувано: 30 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 май Скромно в сравнение с предните мнения. Черна Гора. 70 5 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 30 май Сподели Публикувано: 30 май преди 13 минути , lesy каза: Скромно в сравнение с предните мнения. Черна Гора. Скромно ??? Черна гора е прекрасна ...Конкретно за Сенегал по снимките от предното мнение не виждам абсолютно никаква причина кракът ми да стъпи там...Всеки избира кое място да посети според мирогледа си, но понякога се чудя на избора на дестинация. 8 2 2 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 30 май Сподели Публикувано: 30 май И на мен Сенегал не ми е в списъка. Но познавам Тони и знам, че е проучила страната и не напразно е там. 8 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 май Сподели Публикувано: 31 май 2 hours ago, lesy said: И на мен Сенегал не ми е в списъка. Но познавам Тони и знам, че е проучила страната и не напразно е там. Сигурно и се иска да е в Италия , ама ... 10 hours ago, домосед said: Канадските Скалисти планини Национален парк Джаспър Национален парк Банф Жестоко красиво място ! 4 Връзка към коментар
Популярно мнение iMari Публикувано: 31 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 май В спорадично настроение, с жълти колела, експлозия от бугенвилии и сини магарета. И слънце ☀️, най- накрая СЛЪНЦЕ! О.Скиатос 🙂 65 6 Връзка към коментар
Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 31 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 май Поздрави от Дакла, Западна Захара Кой писа по-назад за срещата на Сахара с океана? Прилагам снимки 🙂 50 16 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 31 май Сподели Публикувано: 31 май преди 13 минути , feel_the_rush каза: Поздрави от Дакла, Западна Захара Кой писа по-назад за срещата на Сахара с океана? Прилагам снимки 🙂 Аз изразих желание да видя Дакла. Завиждам! Изглежда невероятно! Връзка към коментар
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 31 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 май Кацане във Фаял с гледка към остров и връх Пико + малко кадри от острова. 54 1 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Marisha Публикувано: 31 май Популярно мнение Сподели Публикувано: 31 май Продължаваме с Olle trail на Jeju. 63 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 1 юни Сподели Публикувано: 1 юни У дома, където си е най-хубаво 🙂 Guns & roses 😉 за Деня на детето в градски парк "Св. Георги" в Добрич 😄 42 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 1 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 юни Скиатос. Красота! 66 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 1 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 юни 📍Враца 🇧🇬 Шоуто с над 200 дрона от понеделник: И празничната заря от днес: 49 3 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 1 юни Сподели Публикувано: 1 юни Снимам си с новия телефон от терасата 😀 Айдеееее нащеееее BVB 😀 28 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 2 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юни Вечерен Скиатос се оказа още по-приятен. Разбира се, не пропуснахме да гледаме финала на шампионската лига в една таверна 🙂 В добрата компания на 2 бутилки Рецина Маламатина и малко Узо 🥂 60 1 3 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 2 юни Сподели Публикувано: 2 юни С бебе куче на нашето море. Фрея се държи прекрасно засега и наистина прави изкарването невероятно. Е, поне за мен! 39 2 Връзка към коментар
Популярно мнение feel_the_rush Публикувано: 2 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юни Тарудант и оазис Тиут 48 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 2 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 юни След отложения концерт на Брус Спрингстийн вчера в Милано. Днес вече в Lucca в очакване Ерик Клептън да открие летния фестивал 😊 45 10 Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 2 юни Сподели Публикувано: 2 юни Почетохме паметта на Христо Ботев 36 7 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 2 юни Сподели Публикувано: 2 юни преди 11 часа, Георги Матеев каза: 2 бутилки Рецина Маламатина и малко Узо 🥂 Това на човек. Нали? 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 2 юни Сподели Публикувано: 2 юни Случайна среща на 2 магелански групи на Седемте Рилски Езера 33 15 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега