Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 15 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юни Шамони - долината и планините Преди това Монтрьо и региона, а също и едно китно френско селце, като извадено от приказките, на брега на Женевското езеро Ивори (ако не греша как точно се произнася). Благодаря на Рейни, че ни го препоръча! 65 3 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 15 юни Сподели Публикувано: 15 юни Малко натюр настроение от снощи и откриването на Европейското първенство по футбол в Мюнхен. Хиляди шотландци оставиха баварците без бира 😁 изядоха и чипса, и показаха какво могат😀 Баварците пък решиха да докажат, че не са загубили добрите си организационни качества и час след погрома на Мариенплатц единствено лепящите подметки, заради разлятата бира, подсказваха за размера на купона - всичко друго беше излизано. Наред с това умело премислената тактика по сигурността на органите на реда, не позволи струпване на хиляди на едно място и разпръснаха така агитки и фенове, че да е спокойно. На места полицията беше повече от публиката. Типично по немски 🙂 И беше - до към първите три гола на германците. За после не отговаряме 🙂 40 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 15 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юни Остров Jeju Изкачихме се до кратера Seongsan Ilchulbong от световното наследство към Юнеско Наблюдавахме известните жени гмуркачки Haenyeo . Били са ми в топ нещата , които съм искал да видя и изпитвам възхищение към тях. Също от световното наследство на Юнеско Скалите Jusangjeollidae Плажа Hyeopja , невероятен залез наблюдавахме Разбира се преядохме от морска храна, но не пропуснахме и Pork street 🤣 48 1 24 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 юни Сподели Публикувано: 15 юни Белвю и трамвая Мон Блан. Върхът се показа доста свенливо. През цялото лято трамваят ще пътува само до Белвю, няма да пътува до Nid d'Aigle. 45 3 Връзка към коментар
Популярно мнение hristov.hb Публикувано: 15 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 юни В дъждовната Саксонска Швейцария. 46 4 Връзка към коментар
zon Публикувано: 15 юни Сподели Публикувано: 15 юни Slavovitsa, Belmeken & Belovo 41 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 юни Сподели Публикувано: 15 юни Изгледи на/над София от една юбилейна сбирка на факултет Автоматика. На моменти ме обзема малко тъга … за колегите.😀 Добрата новина е, че ние с жена ми не сме мръднали.😀 20 7 11 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 16 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юни Такъв страх не съм брала отдавна! С първия лифт се качваш на остър връх над 3800 м , с панорамния пътуваш над огромна пропаст и виждаш как се е пропукал снегът, а има скиори, с третия си като във въртящ се ресторант, само че няма маси и сервиране. Накрая си отдъхваш в Италия с прекрасно капучино. Но...трябва да се мине всичко това още веднъж, за да се върнем в Шамони. 46 3 8 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни Костенски водопади и крепостта Траянови врата. 43 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни Бахарах, ама е по на място за Перник 8 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 юни Сподели Публикувано: 16 юни Според @Lirea всеки изяден шоколад ни отдалечава с един метър от плажа. След 1706 шоколадчета ви поздравяваме от връх Руй. 😄 44 2 Връзка към коментар
Популярно мнение hristov.hb Публикувано: 16 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 16 юни 42 години след предишното ми посещение намирам Дрезден за град, който е претърпял изключителна положителна промяна по отношение на възстановяването и поддържането на старинната му част. Сребърната карабина на Винету, Мечкоубиеца и карабината Хенри на Поразяващата ръка (феновете на Карл Май ще ме разберат). И накрая причината да сме тук За съжаление обаче не мога да кажа нищо хубаво за дрезденската публика. 52 8 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 17 юни Сподели Публикувано: 17 юни На 15.06.2024 г. в 15:48, Branko каза: Наблюдавахме известните жени гмуркачки Haenyeo Би ли споделил локацията? С тур ли правихте обиколката по тези места? 3 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 17 юни Сподели Публикувано: 17 юни преди 2 часа, Цвете каза: Би ли споделил локацията? С тур ли правихте обиколката по тези места? Не сме ползвали турове за острова. Аз бях подготвен и направих маршрут. Ползвах ме рента кар и препоръчвам, острова не е голям и за два дни го обиколихме, отиде малко над 1/2 резервоар бензин. Букнах пре Трип.ком ето от тази компания https://maps.app.goo.gl/HUcF6J7MdGnnBJue9?g_st=iv Tamra Rent A Car Без депозит Това е локацията , където са гмуркачките. Под кратера се намират. https://maps.app.goo.gl/kjxKibQqzTN1Co6b7?g_st=iv Каквото извадят сутринта , го предлагат на посетителите, който каквото си избере. В 14 часа правят нещо като ритуал и се гмуркат, но това е за туристите. Знам, че сте букнали вече нощувките, но все пак да кажа. Много е красив изгрева от другата страна на кратера, наблюдава се от плажа и самия изгрев застава над кратера. При нас времето беше облачно а и имахме час път до там. Сега ако трябваше да ходя, едната нощувка бих я букнал да е близо до плажа 12 1 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 17 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юни Лавандула в БГ: И едни ранни слънчогледи: Съжалявам, но това е минимума снимки, които успях да селектирам. 42 1 23 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 17 юни Сподели Публикувано: 17 юни @ven62, тези снимки са директно за календара (поне)! Благодаря ти за споделената красота! 12 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 17 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юни Nara В приятната компания на @samuraika и местните сърнички😃 45 1 19 Връзка към коментар
ralitza1974 Публикувано: 17 юни Сподели Публикувано: 17 юни преди 2 часа, ven62 каза: Лавандула в БГ И слънчогледи (2 в 1). По качество на снимките не мога да се меря с @ven62, но съм сигурна, че на живо сме преживяли еднаква красота, макар и на различни локации. 32 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Otnesen Публикувано: 17 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 17 юни Пълня буркани с тюркоаз.... Anthony Quinn Bay.... Родос 46 1 3 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 17 юни Сподели Публикувано: 17 юни Докато чакаме да се стъмни, пием вино в Талин. 44 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега