Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 18 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юни Kyoto 68 1 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Katya Krusteva Публикувано: 18 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юни Мадейра с любов 49 11 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни На 15.06.2024 г. в 21:33, ven62 каза: Изгледи на/над София от една юбилейна сбирка на факултет Автоматика. И особено, ако си бил на спорт по планинарство 😁 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Йосиф Милчов Публикувано: 18 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 18 юни Днес в Куресааре, Естония на остров Сааремаа. 55 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни преди 9 минути , Иван Попов каза: И особено, ако си бил на спорт по планинарство 😁 "спорт по планинарство" ???!!! Какво съм ти направил, винаги съм бил добронамерен с теб, а ти така да ме обиждаш... 1 1 6 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни преди 8 минути , ven62 каза: "спорт по планинарство" ???!!! Какво съм ти направил, винаги съм бил добронамерен с теб, а ти така да ме обиждаш... Че какво му е на спорт планинарство? И аз избрах това в университета и си взех изпита между Бистрица и Железница на ботуши с ток 😄 15 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни Преди 1 час, Lindt каза: Че какво му е на спорт планинарство? И аз избрах това в университета и си взех изпита между Бистрица и Железница на ботуши с ток 😄 Ама направиха ли те планинар - направиха те. Пък ние бяхме на плуване, щото никой не го щеше, а само там имаше останали места. И се квасихме в два коридора в басейна, че 30 човека на тази площ няма какво да правят. Треньорът: – Можете ли да плувате криво-ляво? – Можем. – Стойте сега тук два семестъра. След време все пак ми показаха как да плувам кроул криво-ляво и в 20-те и 30-те си години навъртях километраж по басейните. Та и мен ме направиха пишман плувец в уни-то. 4 1 12 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни Преди 1 час, Argentique каза: Ама направиха ли те планинар - направиха те. Пък ние бяхме на плуване, щото никой не го щеше, а само там имаше останали места. И се квасихме в два коридора в басейна, че 30 човека на тази площ няма какво да правят. Треньорът: – Можете ли да плувате криво-ляво? – Можем. – Стойте сега тук два семестъра. След време все пак ми показаха как да плувам кроул криво-ляво и в 20-те и 30-те си години навъртях километраж по басейните. Та и мен ме направиха пишман плувец в уни-то. Щото вие се поддавате на обучение. Аз се бях записал по физическо в някакво ориентиране. Качваха ни на Бистрица или Симеоново. Някои ходеха наляво-надясно, нагоре-надолу, нещо правеха, ..., аз пиех един швепс в сладкарница и ни сваляха долу. Резултатът беше, че ме заболяваше главата от чистия въздух. 1 15 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни Преди 1 час, ven62 каза: Щото вие се поддавате на обучение. Аз се бях записал по физическо в някакво ориентиране. Качваха ни на Бистрица или Симеоново. Някои ходеха наляво-надясно, нагоре-надолу, нещо правеха, ..., аз пиех един швепс в сладкарница и ни сваляха долу. Резултатът беше, че ме заболяваше главата от чистия въздух. Айде сега, признай си, какво си доливал в швепса! 😄 11 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни От днес. Родос. Agathi Beach където беше спокойно и след това Lindos... Горчиво съжалих, че отидох натам... Тълпи от народ, липса на място за паркиране (не съм свикнал в Гърция да плащам за паркинг - 7 евро) , из градчето задух и чувството че съм на Слънчака... Благодаря, но тези масовки не са моя начин за почивка. Линдос.. 39 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни преди 46 минути , Otnesen каза: От днес. Родос. Agathi Beach където беше спокойно и след това Lindos... Горчиво съжалих, че отидох натам... Тълпи от народ, липса на място за паркиране (не съм свикнал в Гърция да плащам за паркинг - 7 евро) , из градчето задух и чувството че съм на Слънчака... Благодаря, но тези масовки не са моя начин за почивка. Линдос.. Да, ама всеки се разписва в Линдос, включително аз и ти😄 4 1 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 18 юни Сподели Публикувано: 18 юни В Отава съм!!! Отново след 14 години! Страхотно посрещане от старите ми приятели! Много положителни емоции! Но, като отидох в моята Алма Матер, University of Ottawa, все едно ме удариха с мокър парцал. Вандализирали са паметника на Жозеф Табаре с оранжева боя и надпис до него колонизатор и няма кой да го изчисти! А, това е човекът, който е превърнал колежът Байтаун в университет - Отавски университет. Все едно някой да вандализира паметниците на Христо и Евлоги Георгиеви пред СУ и да си стоят така с месеци. Това е само върхът на айсберга. Тотална деградация е цялостното усещане в кампуса. 24 2 1 3 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни На остров Джерба, Тунис, за втора година. Отново много доволна от разкошното моренце, умерените летни температури и чудната риба. 44 5 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни преди 7 часа, ДиянаВ каза: Да, ама всеки се разписва в Линдос, включително аз и ти😄 Ние пък не отидохме 😋 Достатъчен ни беше Родос град на 40 градуса. 1 4 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни Стария град на Родос.....сутринта рано е идеално време за разглеждане. 39 1 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни преди 23 часа, ven62 каза: "спорт по планинарство" ???!!! Какво съм ти направил, винаги съм бил добронамерен с теб, а ти така да ме обиждаш... Нищо не си ми направил и никога не съм искал да те обидя 🙂 Ама ти си мислиш, че се базикам за моя спорт ама ние вярно имахме такъв спорт, с автобус 67 до Симеоново и после по планината 😁 преди 21 часа, ven62 каза: Качваха ни на Бистрица или Симеоново. Някои ходеха наляво-надясно, нагоре-надолу, нещо правеха, ..., аз пиех един швепс в сладкарница и ни сваляха долу. Резултатът беше, че ме заболяваше главата от чистия въздух. А ти на такъв ли спорт си бил 😀 по пиене на швепс и пастичка сигурно си си хапвал 😀 3 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни Днес сутринта в Oravský Zámok, един от най- красивите и добре поддържани в Словакия. 40 1 Връзка към коментар
tara Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни преди 8 часа, desislavna каза: На остров Джерба, Тунис, за втора година. Отново много доволна от разкошното моренце, умерените летни температури и чудната риба. Ако може да споделите хотел /може и на ЛС/ и доволни ли сте, защото майка ми го е харесала Джерба и вече два пъти ми го споменава да го имам предвид, а в Тунис и без друго не сме ходили все още. Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 19 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 юни Бордо, Франция 48 3 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни преди 11 часа, Lindt каза: Ние пък не отидохме 😋 Достатъчен ни беше Родос град на 40 градуса. От нищо не мога да се оплача 😛, защото на тази страница едно след друго са споделени 3 мои скорошно посетени места - Киото, Родос и Мадейра, все свързани с хубави спомени. Обективно погледнато, от трите най-многолюдно е в Киото, но дори и да имаше там море, не бих му лепнала етикет “Слънчака” 😄. Всъщност какво му е на оригиналния Слънчак? Широка плажна ивица, която може и да превъзхожда по много показатели плажа на Линдос😛. 6 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни преди 1 минута , ДиянаВ каза: От нищо не мога да се оплача 😛, защото на тази страница едно след друго са споделени 3 мои скорошно посетени места - Киото, Родос и Мадейра, все свързани с хубави спомени. Обективно погледнато, от трите най-многолюдно е в Киото, но дори и да имаше там море, не бих му лепнала етикет “Слънчака” 😄. Всъщност какво му е на оригиналния Слънчак? Широка плажна ивица, която може и да превъзхожда по много показатели плажа на Линдос😛. Ние за жалост в съзнателния си живот не сме били в Слънчев бряг, но и аз мисля, че сме виждали по-лоши места. При това силно одобрени от наши си хора 😄 Не мога да не си кажа обаче, че бях безжалостно обезкуражена да видя що е то тълпи, да си празнувам рождения ден в Париж уикенда преди Олимпиадата, така че се надявам да споделяш как е и да трия сол по нечии глави, защото си доволна 😄 2 7 Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни и аз не го разбирам много това с тълпите, обикновено за да забележиш, че има тълпа, значи си част от същата, и ми е трудно да съм неприятно впечатлена, че много други хора искат да са там, където и аз Линдос през зимата ще е без тълпи, но и няма да прилича изобщо на себе си, дори ще бъде тъжен, така е и с всички други места в топ сезон 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни Така е , ние ставаме част от "тълпата" и вероятно някой от останалите също не биха искали да сме там. Според мен обаче мнозинството от хората обичат да са сред много други хора и тълпите не им пречат, стига да има шезлонг където да се опънат. Китай ми беше рай , на практика няма никакви чужди туристи и съм съвсем сериозен.Пълно и автентично потапяне в атмосферата 😄 4 2 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 19 юни Сподели Публикувано: 19 юни преди 5 часа, tara каза: Ако може да споделите хотел /може и на ЛС/ и доволни ли сте, защото майка ми го е харесала Джерба и вече два пъти ми го споменава да го имам предвид, а в Тунис и без друго не сме ходили все още. Хотелът е Telemaque beach & spa. Да, доволни сме и затова и тази година отново бяхме в него. Избираме стая с гледка към морето. Но е много пълен. Този път беше напълно зает, като 90 от гостуващите са поляци. Гледах, че до Джерба има поне 10 полета дневно от Полша. Истинска инвазия.☺️ 4 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега