Роми Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Любимите плажове на Алгавре. Не, не тези със скалите. А онези, нефотогеничните със спокойния океан, огромната плажна ивица, която винаги изглежда празна, и с дългите разходки по пясъка... 43 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 22 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юни Seoul 47 4 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Само минавам да кажа, че смених бара🤣 28 1 12 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни преди 6 часа, Роми каза: Любимите плажове на Алгавре. Не, не тези със скалите. А онези, нефотогеничните със спокойния океан, огромната плажна ивица, която винаги изглежда празна, и с дългите разходки по пясъка... A защо няма ни един човек в тази чудна вода? Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни преди 20 минути , Argentique каза: A защо няма ни един човек в тази чудна вода? Студена е 😆 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни преди 3 минути , Lindt каза: Студена е 😆 Това не е сериозна причина да простиш на такъв плаж. 😉 Във Валенсия/Аликанте е пълно с къпещи се по Коледа на доста по-хладни въздух и вода. 3 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни преди 1 минута , Argentique каза: Това не е сериозна причина да простиш на такъв плаж. 😉 Във Валенсия/Аликанте е пълно с къпещи се по Коледа на доста по-хладни въздух и вода. Аз съм влизала там. Заради мекото синьо на водата и златния пясък е по-примамливо от Тенерифе и Лансароте, но не е по-топло и не бих се застояла. Разходката на Роми обаче може да е много рано или да има някакви течения. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 22 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юни Из Пирин, където жегата е поносима 47 14 Връзка към коментар
Hristo2201 Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Задар, сладоледи под път и над път, кипи живот, европейско. Най-важното е, че времето се оправи, подухва вятър, не е жега. Дъщеря ми измисли да играем на камък, ножица, хартия на слънчевата станция. 35 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни За разлика от вчерашния летен топъл ден, днес времето в Татрите се смени поне 10 пъти. Слънцето и дъждът си играха на воля на криеница, ту ☀️ се показваше отнякъде, ту дъждът го изместваше внезапно, и обилно, и така до вечерта. Въпреки противоборството им, обаче, полу мокър и с обувки пълни с вода, успях да стигна до две високопланински езера, Popradské pleso и Veľké Hincovo pleso, най- дълбокото в Словакия. 44 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Преди 1 час, Lindt каза: Аз съм влизала там. Заради мекото синьо на водата и златния пясък е по-примамливо от Тенерифе и Лансароте, но не е по-топло и не бих се застояла. Разходката на Роми обаче може да е много рано или да има някакви течения. Около 9.30-10.00 си беше. Раничко за Португалия. Водата си е студена, но и Praia da Gale е доста голям. Водата е доста отрезвяваща, но си е хубава много Португалия. 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Яничка Публикувано: 22 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 юни Капри и подаръците, които сами си правим :) Цветно и лазурно: Arco Naturale и едно чудесно трекче, което си направихме. Е, за Пухчо не беше толкова вълнуващо, колкото за мен - на всеки няколко метра гущерчета шумяха из храстите, а аз спирах да си говоря с тях. Утрепахме повече време от планираното :) Villa Lysis – средище на поети, писатели и художници в началото на 1900 г.: Дойдохме рано и трамбовахме цял ден, а когато се прибрахме вечерта в хотелчето, разбрахме, че сме били големи късметлии - след 10 ч. на острова имало голям проблем с водата и фериботите спрели да прииждат. А ние цял ден се чудим защо няма туристи :) Капри ни обича :) 50 12 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Изоставам с два дни. В четвъртък вечерта се качих за залез на Камен дел. Взех разстоянието на тичане, но правих и фото/видео паузи. Залез нямаше (да се разбира с убийствени цветове). Но Луната беше почти в пълна фаза. И тичах към нея, и за малко да я стигна, много малко. 40 4 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Португалия-Турция, Дортмунд днес! Уникална емоция, невероятно преживяване! Тук сме заради 12 годишния ми син! 36 5 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 23 юни Сподели Публикувано: 23 юни Витоша, където е най-цветна. На юг от тълпите и далече от жегите... 44 2 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 23 юни Сподели Публикувано: 23 юни Всеки с интересите. След мача в Дортмунд тук и там. Линц ам Рейн - точно по мой вкус и калибър 33 2 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 23 юни Сподели Публикувано: 23 юни Запалихме огньовете по крайбрежната на Юрмала, купонът тече по цялата плажна ивица, руски песни цяла нощ. Хубав празник е Лиго. 33 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 23 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 юни Белград, Сърбия - тук успях да намеря залез: 48 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 24 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни Уикенд с @Ивайла в Истанбул. 43 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 24 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни Edinburgh: 51 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 24 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 юни Шибеник Залез съвсем нелош. Лебед-просяк Котарак-рибар Заставки Плаж 😉 Има детски фестивал до 6 юли Манастирски двори Лавандулова лимонада по манастирски 🙂 Как се наричат жителите на Шибеник? 🙃 Ще ви се. 😃 Шибенчани 47 10 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 24 юни Сподели Публикувано: 24 юни 2 hours ago, Argentique said: Как се наричат жителите на Шибеник? Шибеняци е правилното. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега