ven62 Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 7 минути , Argentique каза: ... Кога ли ще премине модата на ходенето на море? 🙂 Няма да премине. Не е мода, а класика. Ако бъркам, ще рискувам да стана демоде. 6 1 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 2 минути , ven62 каза: Няма да премине. Не е мода, а класика. Ако бъркам, ще рискувам да стана демоде. Тази 'класика' е на няма 70 години сигурно. 😉 И за жалост, силно взе да се изражда до степен на масовост напоследък. Но това си е субективно мое мнение на дълго зреещ на дървото на живота плодозеленчук. 🤪 4 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 55 минути , Роми каза: Доста по-спокойно и по-прохладно в Алгавре. Като чета споделеното от @liliya съм щастлива, че и тази година не избрах Северна Гърция. @Роми а аз съжалявам , че не отидохме и тази година в Алгарве. Ходим вече няколко години в района около Лагош и Портимао и съм влюбена в този район. А за близката част на Гърция.... просто ще я забравя следващите години. Хапни една пастейш де ната за мен, моля :) 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Тони Публикувано: 27 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни Antwerp, Belgium. 52 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 47 минути , Argentique каза: Тази 'класика' е на няма 70 години сигурно. 😉 Мисля, че са малко повече от 70 за България. Дядо ми беше строител, светла му памет! Та той на младини е строил първите сгради на Златни пясъци след войната. Теренът е бил змиярник. И се е появило нещо добро за времето си. Колко добро е сега - дискусионен въпрос. А за такива курорти като Ница, традициите са много по-стари. За масовостта си права. На никого не е приятна. 9 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 27 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни Gouda & kaasmarkt 60 6 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 2 часа, liliya каза: @Роми а аз съжалявам , че не отидохме и тази година в Алгарве. Ходим вече няколко години в района около Лагош и Портимао и съм влюбена в този район. А за близката част на Гърция.... просто ще я забравя следващите години. Хапни една пастейш де ната за мен, моля 🙂 Моля, не ми говорете за Алгарв, че ми става лошо. 4-та година не съм я виждал тази хубавица: 14 2 1 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 27 минути , ven62 каза: Моля, не ми говорете за Алгарв, че ми става лошо. 4-та година не съм я виждал тази хубавица: Ти на такива места ли отсядаш бе??? Виж кой бил скритата лимонка на форума😁. П.П. Чудих се на какво ми напомня тази вила 🤔 и накрая се сетих. Напомня ми на вилата от Sexy Beast с Бен Кингсли😎. После проверих в нета и онази вила се оказа доста по-голяма, но въпреки това ми напомня на нея. 1 10 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни Преди 1 час, ven62 каза: Моля, не ми говорете за Алгарв, че ми става лошо. 4-та година не съм я виждал тази хубавица: А в една друга тема ни определяха като битници и бакпакъри... Все по такива места да спим и лежим 😁 6 11 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 1 час, ven62 каза: Моля, не ми говорете за Алгарв, че ми става лошо. 4-та година не съм я виждал тази хубавица: Купи я най-сетне, че да ти се успокои душата! 1 12 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 27 юни Сподели Публикувано: 27 юни преди 5 часа, ven62 каза: Моля, не ми говорете за Алгарв, че ми става лошо. 4-та година не съм я виждал тази хубавица: Крайно време е да поправиш грешката. Даже съм изненадана, че си още без билетчета 1 1 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 27 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни Мичурин - нещо средно между: - Монополи - Азорите - Истанбул - Йорк - Ханя 27 1 7 23 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 27 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 юни Murren, Schilthorn, Thrill walk, Birg, Wilderswil: 52 1 17 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 28 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 юни Днес: Wilderswil, Interlaken Ost, Brienz, Rothorn Culm, Brienz(See), Interlaken Ost(See/BhB), Wilderswil, Grindelwald 57 13 Връзка към коментар
Популярно мнение Eti* Публикувано: 29 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни Аз съм в рая - Скиатос. За съжаление, последен ден. Много хубави плажове, много зелено, много красиво! Раян, моля те да запазиш линията, за да мога догодина пак да дойда. 60 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 29 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни Нови Сад 51 3 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 29 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни С @Lirea и @mary_shery към връх Ботев (Юмрукчал) 60 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 29 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни Когато си тръгнеш, но вместо в Мюнхен се озовеш за 2 дни в Лисабон. Ако и си получим по 400 евро компенсация, направо ще го броя за подарък... Е, хотела е голям Холидей инн, а аз тук предпочитам бутиков на Росио, но пък фадо, вино верде и рибите оправят настроението. А и за @liliya специално сладкиши! 46 1 6 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 29 юни Сподели Публикувано: 29 юни Преди 1 час, Роми каза: Когато си тръгнеш, но вместо в Мюнхен се озовеш за 2 дни в Лисабон. Ако и си получим по 400 евро компенсация, направо ще го броя за подарък... Е, хотела е голям Холидей инн, а аз тук предпочитам бутиков на Росио, но пък фадо, вино верде и рибите оправят настроението. А и за @liliya специално сладкиши! Много благодаря! Наздраве за Лисабон! От мен един Possidi beach 26 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Fiordaliso Публикувано: 29 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни Норвегия си заслужава пътуването,но не е за хора,които не са излизали през живота си от града,където живеят ,или го правят много рядко. 46 5 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 29 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 29 юни Grindelwald First: 60 3 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 29 юни Сподели Публикувано: 29 юни Признавайте си бързо, кой е собственика 🙂 23 11 Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 30 юни Популярно мнение Сподели Публикувано: 30 юни От вчера една бърза разходка в Шамони. За съжаление времето беше мрачно и мъгливо. 56 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега