Популярно мнение домосед Публикувано: 10 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли Играем петорка белот на заслон Спано поле в Пирин след качване на Муратов връх. Единият играч, чиято роля е да вика спатия (Кройц!), е немец. 57 3 Връзка към коментар
Популярно мнение wilks Публикувано: 10 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли Второто ми най-любимо нещо от екстрите при пътуване, е да има сладолед в някой лаундж. Както е сега в този на летището във Вилнюс, Литва. Цял фризер, и както изглежда само за мен 😄Никой от останалите посетители в салона, не посяга към тази сладка благинка в жегата (тук днес беше невероятните 29°С, а преди три дена във Финландия си беше класическото лятно 15-16°С) ...и чипс (тук даже са два вида) ...и ром (с Coke) На мен Вилнюс страшно много ми хареса, за разлика от повечето хора, с които съм говорил за Балтийските страни. Хората и атмосферата най-вече. Архитектурата е сходна с останалите 2 държави. Наздраве! ------------- П. П. Първата ми любима екстра си е пак сладолед, само че на борда в самолета. Мисля, че до момента в три авиокомпании са ми предлагали сладолед към менюто, в економи клас. П. П. 2 Току що по уредбата на летището съобщиха Анастасия Калашникова да се яви на проверката на багаж, защото куфарът ѝ е задържан. Мисля, че само заради фамилията на тази дама, куфарите ѝ навсякъде и винаги стават обекти на по-щателна, задълбочена и повторна проверка, заради изделията на съименника ѝ, популярни в абсолютно целия свят 🙂 40 1 15 Връзка към коментар
Популярно мнение Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли Започна нашият трип към Скандинавия с кемпера. От вчера сме минали вече 1700км и сме близо до Литва. Успяхме да направим и една разходка в Словакия-5 км и още един трек във високите Карпати- Полша- 20км Продължаваме нагоре 51 25 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 10 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли Ladakh, Индия. На път за Leh прелетях на 10-ина км. от Еверест. Нереално красиво, оставям снимките да говорят сами за себе си... 65 2 23 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 10 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли Днес около Смолян. Каньонът "Горло" края с. Смилян: Смолянският водопад: "Невестата": От красоти огладняхме. Хапване тук ("Рибката"): TV кулата на връх Снежанка: Поглед от откритата платформа над кафето на върха на кулата: Орфеевите скали. Тук рискувам живота си в опит да направя перфектната снимка: Ето я и нея: 70 13 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 10 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 юли Кацнахме в Тенерифе. Тейде-то е голяма работа, над крилата на Уиз се извисява😉 Преди това в обратен ред: Гран Канария Фуертевентура Мароко и мъртви земи И по-актуално - ето я моята Пепита пентхаус в Сан Андрес, ако някои от вас помните дебата с резервацията😄 55 9 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли преди 11 часа, ДиянаВ каза: Пепита пентхаус в Сан Андрес, ако някои от вас помните дебата с резервацията Доживяхме (помнещите като слонове ний)! Сега остана само някой юлски изгрев да пуснеш да сравня с декемврийски – аз ставах с аларма за тези неща, но ти си ранобудно славейче. 9.12. (Интересно, гледам, че декември температурите на въздуха и водата са били леко по-високи от настоящите ) 18 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 юли Сподели Публикувано: 11 юли преди 35 минути , Argentique каза: Доживяхме (помнещите като слонове ний)! Сега остана само някой юлски изгрев да пуснеш да сравня с декемврийски – аз ставах с аларма за тези неща, но ти си ранобудно славейче. 9.12. (Интересно, гледам, че декември температурите на въздуха и водата са били леко по-високи от настоящите ) Днес е ден за почивка. Наспах се хубаво до 9:00 местно време, след като в 6:00 още по тъмно пих хапче за главоболие, съпругът пак недочел купил едно полусладко вино😆🙈 Времето е много странно тук, отказвам се тотално да гледам прогнозите. Слънчево и ветровито е, повече към океана, а от време на време се появява във въздуха водна пара - много, много ситен дъждец, все едно като от онези разхлаждащи вентилатори по заведенията в България. Снимки и изгреви, като заредя вътрешната си батерия😉 13 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 11 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 юли От последните два дни на Бали: Вулканът Agung Ulun Danu Beratan Водопадът Sekumpul Водопадите Banyumala Uluwatu Temple Плажът Suluban GWK- Garuda Wisnu Kencana Гледка от високо от вътрешността на статуята 63 3 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 12 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли Поредната разходка из Брайтън, случва ми се често напоследък, но рядко разполагам с време, за разлика от днес. 3 часа си обикалям и ме заболя врата да го въртя 🤣 Морят лошото време с много цвят и въображение, с мнооого винтидж и музика. Поставих си за цел да си намеря кафененце (независимо) и да си излекувам прозявките (не от скука, а от ранно ставане), обаче това в Брайтън е доста трудоемко начинание - те са на абсолютно всяка крачка. И си вървиш и си казваш, чакай да погледна и следващото, докато съвсем не наближило време за влака. Накрая трябваше да се прежаля за едно по-скучничко, но по път. Кръстосвах North Laine надлъж и на шир. Най-известните улички, Kensington gardens и Gardner street са пълни със симпатични заведенийца, магазинчета с всякакви дреболии, вехтории и други -ии. В най-големия вехтошоп (North Laine bazaar) най-неочаквано намирам дори червеното емайлирано чайниче от моето детство 🤣 Ако ви забрули дъжд с вятър, този базар може да ви приюти и да ви загуби часове 🤣 Има още един в Kemptown, от който без малко да си тръгна с напълно ненужна купа за пунш със 7 чаши 🤣 Самият Kemptown също заслужава поне малко да се поизгуби човек из него. Из Норт Лейн (първите две снимки са рано сутрин, преди да отвори панаирът): Чудят се кой по- най-забавно име да измисли на бизнеса си, от Hope and Ruin за кръчма, през Damage, за фризьорски салон, Skinned alive за студио за татуировки... Графити пък има на всеки милиметър, отказах се да снимам на третия ъгъл. Цветни къщички и тук, и там, на ул. Kemp, Tidy street, Blaker street (последната е към Kemptown) 47 3 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 12 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юли Вчера ни се напълниха ушите с пясък от Сахара на плажа Лас Тереситас в Тенерифе😉. Много вятър, като в пустинна буря. Затова днес се скрихме из уличките на стария град Ла Лагуна. Много ми допадна тази колониална архитектура. Тази палма как ли не се мъчих да я снимам, страшно висока е и само на 0,5 влиза в кадъра🙂 На моето пораснало момиче най-много й харесаха вътрешните дворове, а според мен даже й отиват🙂 66 8 1 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 13 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 юли На върха на Балканите за под 3 часа от горната станция на лифт Ястребец. . 42 10 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 юли Сподели Публикувано: 13 юли В Рига. Засякохме се с @Argentique на слизане от самолета (добре, че ме заговори, че аз съм заплес). 44 Връзка към коментар
Популярно мнение Captain45 Публикувано: 13 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 юли Отскочихме за малко с каяците до Порто Лагос. 47 6 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 13 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 юли Рига. @Argentique все си пожелаваше разхлаждане и не е като да не й се изпълняват желанията. 🤣 Понеже незнайно защо се е настанила в ар нуво квартала (чу-ден!) разходката й до центъра малко се осуети, а тя се отказа, когато навсякъде вече имаше до глезена вода. В такива моменти е трудно човек да не се смее по улиците (мокра кокошка). 😂 Добре, че кокошката си е донесла и други обувки. 45 3 2 5 Връзка към коментар
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 13 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 юли Ден за Тейде и приятелката му Калима😄 Пука ли ми какво става в ниското, като има ясна пътека нагоре и точка, на която да стъпя👍 - 3718 м. Всъщност в ниското ставаха интересни неща. Вадеха се рокли от багажниците, фотосесии се правеха, коси и поли се вееха😎 И на мен ми се вееха … бермудите😆 @Argentique, подарък за теб🤗😘 Калимата е част от Тенерифе и ето срещнах я и нея. Можеше далеч по-лошо да бъде - все още си личат зловещите следи от миналогодишните пожари… Аз съм щастлива от днешния ден. Имам си вулканична гривна за енергия /така си я нарекох/, а тук в Сан Адрес вече почнаха да пеят. Какво ли ще е утре? Стискам палци на испанците за финала🙃⚽️ 47 1 19 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 14 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 юли Вулканът Семеру Водопадът Tumpak Sewu Изгрев над Бромо Семеру Изкачване на Бромо Водопадът Madakaripura 53 1 25 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 юли Сподели Публикувано: 14 юли Вече във Вилнюс, Литва. А на излитане от Рига - изненада - @Argentique 🙂 Тя за Талин, ние за Вилнюс. P.S. Измама! От вчера се возя уж с AirBaltic а всъщност с Heston Airlines. Днес пак същия самолет (не е мой, нищо, че е CCK) същия екипаж, а дали не са и същите пътници 🙂 Борднатите ще са с един по-малко, понеже имаме понаквасил се пасажер, който не издържа теста с дрегера (не знаех, че и на летищата правят). 38 1 10 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 юли Сподели Публикувано: 14 юли В Балчик. С пожелание за не толкова горещ ден! 49 Връзка към коментар
Популярно мнение tany Публикувано: 14 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 юли Привет от Рига! 50 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Mary Публикувано: 14 юли Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 юли В Свалбард с @Ellena и @mililia. Хладничко около 5 градуса беше днес. 49 1 1 18 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 14 юли Сподели Публикувано: 14 юли преди 20 минути , Mary каза: В Свалбард с @Ellena и @mililia. Хладничко около 5 градуса беше днес. Искам 5 градуса!!! Завиждам!🙂 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега