lyusi Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Последни минути на Доминиканска земя. Да знаете, че Самана е мястото за гледане на китове. Много повече са отколкото в Исландия, много по-близо са до лодките, топло е и е почти три пъти по-евтино, а и продължава час повече. Казах ли ви , че ще ви хареса 3 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 22 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2016 След 3-месечно скиторене, у дома. Безценно Пък да видим докога... 23 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 22 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2016 На летището в Бари. Героите са уморени... ПП За водещите статистика - отбележете, че всички сме на снимката! 47 Връзка към коментар
gerido Публикувано: 22 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2016 Не само заради статистиката , но с огромно удововолствие виждам и силуета на фотографа . Загадъчното , невидимо присъствие във фото-репортажите ( в тази и други теми ) си е заслужавало ,защото всички снимки, които видях са страхотни - пресъздаващи духа на Пулия и емоциите на магеланската дружина. 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2016 (редактирано) В момента със съпруга ми сме в една кокетна тосканска вила... ☺ http://www.salvadonica.it/en/photogallery Редактирано 22 февруари, 2016 от chandni 10 Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 22 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2016 (редактирано) Гледам и плика на преден план. Ей затова също я обичам Италия. ;-) Редактирано 22 февруари, 2016 от Bliss 8 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 Гледам и плика на преден план. Ей затова също я обичам Италия. ;-) Трудно ми е да потвърдя думите ти... 4 Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 (редактирано) Трудно ми е да потвърдя думите ти... Всичко е въпрос на гледна точка. В кой раздел на форума мога да пусна тема за Италия като раят за жените? Редактирано 23 февруари, 2016 от Bliss 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 В кой раздел на форума мога да пусна тема за Италия като раят за жените? Може би в този забранен за мъже? 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 Всичко е въпрос на гледна точка. В кой раздел на форума мога да пусна тема за Италия като раят за жените? Що пък само за жени. Италианските мъжки костюми?, ами ризи, ... Моля модераторите да ме пуснат и мен в бъдещата тема. 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 Всичко е въпрос на гледна точка. В кой раздел на форума мога да пусна тема за Италия като раят за жените? Нали има раздел Италия ? Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 Барбадос със страхотната градина на Хунте. 45 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 Ди Треви, най-накрая работещ! 26 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 ...тотално разглобена от катеренето на 4 скални църкви в Гералта. Особено на последната голямо драпане падна, свещеника реши да ни прекара по кратката пътека към селото. Хахахха имаше участък 3 метра отвесна скала, аз залепена за нея и стъпила върху 5 сантиметров участък с моите 42 номер туристически обувки. Беше много яко, а свещеника ми се изкефи, като слязохме ми вдигна палец и ми каза "good, good". Гуд ми, като съм си инатесто българско магаре. От най-готините църкви сега нямам снимки, защото Влади не дойде с мен. Уникално място е Тигрей. 45 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 Барбадос със страхотната градина на Хунте. Обичам да се изтезавам с вашите снимки, който разпределял красотите по света се е заплеснал малко на тея Кариби.. 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 23 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2016 (редактирано) Всичко е въпрос на гледна точка. В кой раздел на форума мога да пусна тема за Италия като раят за жените? В раздела "Италия за едни други "тестени изделия" Редактирано 23 февруари, 2016 от Zaro 3 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 ...тотално разглобена от катеренето на 4 скални църкви в Гералта. Особено на последната голямо драпане падна, свещеника реши да ни От най-готините църкви сега нямам снимки, защото Влади не дойде с мен. Уникално място е Тигрей. Защо сама Теди? Аз мислех че ще е обратното, нали за жени не беше позволено да се катерят? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 (редактирано) В Рига.Поздрави от леля Меркел и чичо Сталин. И пак с главата надолу.Не си научих урока Редактирано 24 февруари, 2016 от traveler 7 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 (редактирано) Лалибела, в местната дискотека, около нас се вихрят танци, след малко скачам и аз. Танците са традиционни, етиопски с жива музика и песни. Сърце ми вече не трае. Редактирано 24 февруари, 2016 от Tedy 14 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Лалибела, в местната дискотека, около нас се вихрят танци, след малко скачам и аз. Танците са традицонни, етиопски с жива музика и песни. Сърце ми вече не трае. Скачай Теди изобщо не чакай! Влади клипчета да прави, като тези от Сокотра 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Чакай си картичката и от Барбадос. Обичам да се изтезавам с вашите снимки, който разпределял красотите по света се е заплеснал малко на тея Кариби.. 2 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Поздрави от Виена. Доста духовито време, но не много студено. 7 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Чакай си картичката и от Барбадос. Охо И от Барбадос звучи като да има и от друго място!! Много ви благодаря и разбира се, ще чакам с нетърпение, веднага ще се похваля като пристигне Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Лалибела. Църквите са наистина впечатляващи, но тези в Тигрей ми харесаха много повече. 39 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 На терминал 2 за полета до Доха. Бординга започна, както и нашето приключение. 29 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега