Популярно мнение Rossi to Публикувано: 8 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 8 август Thun, Швейцария 66 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 9 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 август Ала-кул 55 14 Връзка към коментар
Популярно мнение zon Публикувано: 9 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 август Panama City, Panama Canal & Castillo de San Lorenzo 52 Връзка към коментар
Популярно мнение Роца Публикувано: 10 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 август След 3 години, отново в Лисабон, там, където се чувствам "по пантофи" 😄 60 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Rossi to Публикувано: 10 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 август Lungern. Жителите на това курортно швейцарско село се оплакват от наплива на туристи, предимно азиатски, които им влизали в дворове и градини, за да снимат. Снимали и децата, особено русичките. Местните започнали да слагат табели със забрани за снимане, влизане и тн. Селото се прочуло сред азиатците от някакъв корейски сериал и така се получила "инвазията" конкретно към това селце. Отбихме се и ние да го видим селото, набързо, към 19-20 ч, без много снимки. Нямаше почти никакви хора по улиците и само 2 азиатки срещнахме. 57 2 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 август Сподели Публикувано: 10 август преди 17 минути , Rossi to каза: Lungern. Жителите на това курортно швейцарско село се оплакват от наплива на туристи, предимно азиатски, които им влизали в дворове и градини, за да снимат. Снимали и децата, особено русичките. Местните започнали да слагат табели със забрани за снимане, влизане и тн. Много досадни туристи са, особено китайците. Дано поне прихванат малко от усета на швейцарците за чистота и ред! 6 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 10 август Сподели Публикувано: 10 август И още едно приказно местенце в Доломитите - Фай дела Паганела Почти на 1000 метра височина в южен Тирол, около което не можеш да преброиш върховете. Чудна автентична кръчма с още по-чудни специалитети - като питка, поднесена със сланина на дъска или пък чеснова със сирене. Вариация на родопски пататник, само че с бекон и разбира се множество разновидности на пици и ньоки, които също бяха да си оближеш пръстите. 40 2 Връзка към коментар
Популярно мнение bibi Публикувано: 10 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 август Райският залив, яз.Сопот: 57 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 10 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 10 август На Черни връх от х. Кумата 🙂 52 4 Връзка към коментар
Популярно мнение MayaS Публикувано: 11 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 август В тишината на Родопа. С. Орцево. И с гледка към Пирин. 53 2 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 11 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 август Свекървата отдавна искаше да я водим на Кръстова гора. Отидохме, оставихме я да разглежда параклисите и се отправихме към Караджов камък. За около час и 15 мин. стигнахме. Изкачихме се по стълбите. Има две стълби и от едната на другата се прехвърляш с въже или както ти е удобно. Има участъци без стълби, само с издълбани в скалата малки вдлъбнатини и въже и перила отстрани. Изглед отгоре Върнахме се при Кръстова гора и я разгледахме 53 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 11 август Сподели Публикувано: 11 август преди 23 часа, Rossi to каза: Нямаше почти никакви хора по улиците и само 2 азиатки срещнахме. Нямаше ли барем някое русичко хлапе 😉 3 2 Връзка към коментар
Rossi to Публикувано: 11 август Сподели Публикувано: 11 август преди 10 минути , домосед каза: Нямаше ли барем някое русичко хлапе 😉 Не, всички се бяха скрили 😀 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 11 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 август Отмарям на х. Добрила, след като леко попреядох 😀😀😀 50 2 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 11 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 август Хелзинки - духа ме вятър, пече ме слънце, малко ме валя. Абе хареса ми... Доста се разходих из града: Оженихме младите: Отидох до Соуменлина: Но не се къпах с местните: Четох: Играх с децата: Пих най-скъпата бира в живота ми. Не казвайте в темата за цените. Поне гледката е топ: Дори и от кенефа: Не може да се отрече, че са доста прецизни: Мислех да полея и цветята, ама този ме превари: 58 1 2 6 Връзка към коментар
Популярно мнение stotan Публикувано: 12 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август Нямаше как да оставим свекървата за толкова часове сама и отидохме до Белинташ на следващия ден. След като оставихме колата на втория паркинг по черния път, за 20-тина минути стигнахме до целта. По пътя измисляхме имена на скалите- "Бялата мечка" "Философът" "Извънземното" "Малкото на Караджов камък" Поразходихме се горе Полежахме на топлите скали и се полюбувахме на облаците... ... и на връщане си хапнахме доволно "При мама Сонче" до Орешец. 52 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 12 август Сподели Публикувано: 12 август преди 6 часа, stotan каза: При мама Сонче" до Орешец. Чак на мен ми я хвалеха няколко съграждани тази Сонче, ама скоро надали ще се добера. Нищо, че живея наблизо. 🙂 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Роми Публикувано: 12 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август И аз да се включа от Китай. Ще обследваме как е лятото във водните градове край Шанхай. Засега горещо и влажно, но пък вкуснооо, весело и красиво. 49 1 Връзка към коментар
Velyana Публикувано: 12 август Сподели Публикувано: 12 август Säntis, Appenzeller Alpen 🌞 46 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 12 август Сподели Публикувано: 12 август преди 1 час, Argentique каза: Чак на мен ми я хвалеха няколко съграждани тази Сонче, ама скоро надали ще се добера. Нищо, че живея наблизо. Вкусничко готвят. Само едно овче кисело мляко със сладко от бели череши беше по- сладко, отколкото предпочитах. Направено като мелба на пластове- мляко, сладко, мляко, сладко... Но иначе направо си беше "При мама СЛонче"- така му хапнахме. 😜 5 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 12 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август П.П. Съжалявам. Едвам се докопвам до уай-фай и текстовата част на тоя пост някак се затри... Беше доста обширна и нямам за кога да я пиша пак... Иска си съответна тема. Накратко - вече сме в Казахстан. 49 18 Връзка към коментар
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 12 август Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 август Стигнах и до Талин. Днес времето е по-стабилно. Все пак е лято. Или вали, или се кани да вали... 🙂 😞 Пред кметството: Над кметството: Имат си чудесен крайградски плаж. Разбира се тотално празен: Намерих ресторант с перфектна градина и разбира се седнах вътре, защото вали: Днес е понеделник, значи музеите не работят. Ще ги разгледам отвън. Нищо че пак вали... Поне не се налага да поливат китките: Барби и Кен, явно не понесли холивудската суета, са се пренесли тук: Минах и през арт квартала им - Телескиви: Местната конкуренция в позирането на Клавдий Бух: Все пак слънцето се показа, като стана време да залязва: 53 1 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега