G.D Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 Ром за долар на Алона Бийч Ромчето чудесно, за плажа - ще се въздаржа от коментар В преследване на филипинския вариант на "Плажът". 14 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 На терминал 2 за полета до Доха. Бординга започна, както и нашето приключение. Приятно прекарване, "сестра ми". Да се върнеш жива и здрава! 4 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 На Боракай, не ми пука дали е клише ако е толкова хубаво. Наистина в лоу сизън е по добре (идвал съм по хелоуин), но и сега бива. 46 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 И вече в Доха. 30 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 И вече в Доха. IMG_20160225_233120.jpg Да ви е прекрасно! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Изненадващо отново в Адис Абеба. Вторият ни полет беше изтеглен 2 часа по-рано и съответно го изпуснахме. Сега ни настаниха и нахраниха в хотела. Добрата новина, имаме водааааааа и ток, и нет. Днес ще ми е ден за баня и почивка, имам нужда и от двете. От утре ще съм при племената, очаквам да е много интересно. Но дните ми за баня рязко ще намалеят. В Лилабела за 3 нощувки така и не успях да пусна душа. 26 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Изненадващо отново в Адис Абеба. Вторият ни полет беше изтеглен 2 часа по-рано и съответно го изпуснахме. Сега ни настаниха и нахраниха в хотела. Добрата новина, имаме водааааааа и ток, и нет. Днес ще ми е ден за баня и почивка, имам нужда и от двете. От утре ще съм при племената, очаквам да е много интересно. Но дните ми за баня рязко ще намалеят. В Лилабела за 3 нощувки така и не успях да пусна душа. DSC01228.JPG Хахаха... голяма работа! Цял живот ще имаш за къпане Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Хахаха... голяма работа! Цял живот ще имаш за къпане Хахххааа, точно това си мисля и аз. 6 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Душата ли искаш да си пуснеш, Теди? Яж боб! 5 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Душата ли искаш да си пуснеш, Теди? Яж боб! Айде дУш, как да е, все някак се изтърпява... ама ти смятай кви неща се случват в стомашно-чревния й тракт, ако 3 дена не си е пуснала душАта Майтапа настрана, мисля че пораженията биха били много по-сериозни, особено с храна, с която оргазнизъм не е свикнал (без значение, че е вкусна) пак офтопик... : )) 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 С храната нямам проблеми. Каквото ми предложат всичко си изяждам, че и за още питам. 4 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Северната одисея продължава.Поздрави от снежен Талин! 19 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Допреди малко се радвах се на катеричките в Борисовата. 26 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Вчера трек до Лилабела Худад, високо в планината на около 3000 - 3100м. Чист въздух, без прахоляк, приятно прохладно. 22 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 А аз вече съм в Янгон. Взимането на re-entry permit мина успешно. Сега се наслаждавам на леглото си и се чудя как ще се спи на климатик. 30 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Допреди малко се радвах се на катеричките в Борисовата. IMG_9802.JPG IMG_9803.JPG IMG_9804.JPG Страхотни са катеричките. Преминават Цариградското шосе и се катерят по кооперациите. 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Еми, спиш в легло - палатка? 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 26 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2016 Моите снимки са за играта от къде са Жокер- градй е пряко свързан с Основателя. И съм в ресторант с жива музика! Отдавна не ми се е случвало. 11 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Еми, спиш в легло - палатка? По скоро мъча се да спя. Не е толкова практично. Налага се да спим на шумен климатик, а с тапи за уши спането не ми се получава. Ама, то и така или иначе трябва рано да ставаме, за опознаването на града. 3 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Поздрави от снежна Андора! 40 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Лелеее... Чудно да ти е! Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Лелеее... Чудно да ти е! Е, то без нас ... няма как да му е чудно! Просто всичко ще му е по план! И определено изглежда скучно по тези улици без ... ТИР-а! Dian и от мен приятни емоции! 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Е, то без нас ... няма как да му е чудно! Просто всичко ще му е по план! И определено изглежда скучно по тези улици без ... ТИР-а! Dian и от мен приятни емоции! Разсмя мееее... Обичам ви бе! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 В колиба, отседнахме при семейство от племето хамар в село близо до Димека. Тази нощ ще се спи интересно, крави мучат, деца реват. Зад мен похърква хлапе на около 2 г, а друго на около 8 пече питки на огъня. Пием и медено вино от обща кратунка. Току що в колибата се намъкнаха още 4 деца, определено не скучаем. И да знаете, че е якооооооо. Кефя се на макс. Уникално изживяване. 29 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Не мога да се стърпя. 47 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега