liliya Публикувано: 15 септември Публикувано: 15 септември преди 3 часа, Mary каза: Китай, круиз по река Яндзъ. Следя ви с интерес. Страхотно пътешествие, а тази снимка ми е любима :). Чакаме още! 18 1 1
Популярно мнение ivan69 Публикувано: 16 септември Популярно мнение Публикувано: 16 септември Санкт Петербург. 54 14
Популярно мнение домосед Публикувано: 16 септември Популярно мнение Публикувано: 16 септември С @DaBo открихме Музея на ракията. В Малайзия е! Град Мелака. 28 4 5 23
nino Публикувано: 16 септември Публикувано: 16 септември @ivan69 с какъв полет се стига до Санкт Петербург ?
ivan69 Публикувано: 16 септември Публикувано: 16 септември преди 1 час, nino каза: @ivan69 с какъв полет се стига до Санкт Петербург ? Pegasus, преди няколко месеца имаше промоция и ми излезе към 250е до Санкт Петербург от Сабиха и връщане от Внуково. Вътрешния полет е 60е през obilet. Да не е съвсем спам, в момента съм си в стаята в Хотела в идеалния център за 70лв на вечер..... 35 3
Fiordaliso Публикувано: 16 септември Публикувано: 16 септември На няколко километра от Триберг се намира Гутах, несъмнено едно от задължителните места в Шварцвалд. Всъщност този малък град е автентичен музей на открито, който позволява да се изпитат от първа ръка традициите, начина на живот и обичаите на този прекрасен район, с ферми и типични домове, мелници, дъскорезници, складове и множество животни от древни породи. 46 1
Популярно мнение Цвете Публикувано: 17 септември Популярно мнение Публикувано: 17 септември В Сеул сме с @Monika_Koko, @Dian и @wilks. В работен ден улиците са празни. 56 2 12
Популярно мнение Mary Публикувано: 17 септември Популярно мнение Публикувано: 17 септември Zhangjiajie, Китай. Изумителна е природата! 60 1 36
boogy83 Публикувано: 17 септември Публикувано: 17 септември преди 5 часа, Цвете каза: В работен ден улиците са празни. Иди на рибния пазар, такова чудо рядко се вижда 🙂 3
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 17 септември Популярно мнение Публикувано: 17 септември Няколко снимки от последните дни в Исландия, която не пропусна да ни покаже невероятни гледки за пореден път. Имаше доста разнообразни преживявания, ако имам време може да пусна отделна тема с по-подробен разказ. 51 41
Травеолани Публикувано: 17 септември Публикувано: 17 септември преди 33 минути , П.Кръстев каза: Няколко снимки от последните дни в Исландия, която не пропусна да ни покаже невероятни гледки за пореден път. Имаше доста разнообразни преживявания, ако имам време може да пусна отделна тема с по-подробен разказ. Много красива природа! Може ли да добавиш описание на местата за пейзажните снимки? 4
Популярно мнение ich Публикувано: 17 септември Популярно мнение Публикувано: 17 септември Езерото Ледро (Lago di Ledro), Италия днес ни предложи невероятни гледки, спокойствие, малиново -ягодов местен ликьор и дори праистория под закрилата на UNESCO 56 1
Популярно мнение домосед Публикувано: 17 септември Популярно мнение Публикувано: 17 септември Застанал на високо. Куала Лумпур 62 5
Miladina Публикувано: 18 септември Публикувано: 18 септември Нашата монголска приказка е към своя край. В момента сме в Улан Батор. Град, който ни впечатли само с ужасния си трафик и Hard Rock Cafe- много приятна атмосфера, супер обслужване и добри цени. 37
Популярно мнение Mary Публикувано: 18 септември Популярно мнение Публикувано: 18 септември Тянмън, Китай. Лекува страх от високо … 55 1 30
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 18 септември Популярно мнение Публикувано: 18 септември Родос, Стегна 🙂 64 4
Цвете Публикувано: 18 септември Публикувано: 18 септември @Eva eva, пробвайте ресторант Stegna Kozas . 1 1
Eti* Публикувано: 19 септември Публикувано: 19 септември Не е точно в момента, но моментът леко го пропуснах. Крит, районът на Хераклион. 47 2
Популярно мнение iMari Публикувано: 19 септември Популярно мнение Публикувано: 19 септември Мъча се да усвоя едни бонуси от Expedia, да не станат зян. 🙂 Неапол 😍 48 1 9
antea Публикувано: 19 септември Публикувано: 19 септември ех, Зевс давал, давал на гърците... ама и те си го пазят все така великолепно Kalathos - личния ми еталон за лукс, който не се купува с пари 41 4
Популярно мнение домосед Публикувано: 19 септември Популярно мнение Публикувано: 19 септември Тайпе, 台北 50 6
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 19 септември Популярно мнение Публикувано: 19 септември И днес в Стегна, Родос 🙂 59 1 1
blueriver Публикувано: 19 септември Публикувано: 19 септември Понеже Овиедо е специален град за мен,дойдох за празника на Сан Матео. Снимките са лоши,но с моя телефон - толкова😀 45
blueriver Публикувано: 20 септември Публикувано: 20 септември Ковадонга от днес. Без езерата,за съжаление,станах много късно! 36 1 3
muchachote Публикувано: 20 септември Публикувано: 20 септември От днес в Люксембург, очарователен град- приказка. Спечели ме от раз. 48
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега