Популярно мнение ivan69 Публикувано: 20 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 септември Москва 51 6 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 21 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември Разхождаме се събота сутрин по стъргалото на квартала на западната порта (西門町), Тайпе (台北) 17 13 1 32 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 21 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември Тъй като до сряда не бяхме сигурни, че ще пътуваме, резервирах хванати за ушите по 2 нощувки в Аликанте и Валенсия и импровизираме на място с обикалянето. Транспортът до интересните за мен места Гуадалест и Бокайрент се оказа невъзможен, така че започнахме с Аликанте, шареното Villajoyosa и бялата Altea. 24 часовата карта, обслужваща с трамвай брега от Аликанте през Бенидорм до Дения е 4 евро и ако не беше толкова бавно, можеше и повече да видим, но сме си доволни от изборите: Много ми допадна как сградите си отиват с на Жижо тениската 🙂 Освен шарените сгради, графити, съблекални, кофи за боклук също показваха, че Villajoyosa е шарена: Алтеа много ни хареса. Очарователни бели улици, катерещи се към катедралата и разнообразявани от шарени витрини, лампи, творения и цветя. А и морето е с прекрасен цвят. Вечерта стигнахме Аликанте, на светло видяхме само алеята с фикуси и улицата с гъбите: Хапнахме в симпатичен тапас бар D Tapas, по препоръки на приятел. Храната не е удивителна, обаче има един постоянен екшън заради разнасяните таблички и въпросът дали ще си хванеш калмарче или ще останат само крилца за теб 😄 Сметката е колкото са наредените таблички пред теб: 47 19 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември Леле, @Lindt, великолепна си със сатенената пола! 🤩Снимката е уау!👏 13 1 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември Сори за спама. Та, @Lindt, за тениската на Жижо не знам, но твоят outfit много добре стои 🙂 7 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември @Lindt и аз недоволствам, че пак няма равенство между половете. Сега очаквам Жижо да пусне нов пост с повече твои снимки. Иначе добро начало сте направили! 🙂 И да не съм офтопик, днес сме на село и възнамерявам цял ден да чета книжки под дядовата лоза: 31 3 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември преди 2 часа, Lindt каза: Тъй като до сряда не бяхме сигурни, че ще пътуваме, резервирах хванати за ушите по 2 нощувки в Аликанте и Валенсия и импровизираме на място с обикалянето. Транспортът до интересните за мен места Гуадалест и Бокайрент се оказа невъзможен, така че започнахме с Аликанте, шареното Villajoyosa и бялата Altea. 24 часовата карта, обслужваща с трамвай брега от Аликанте през Бенидорм до Дения е 4 евро и ако не беше толкова бавно, можеше и повече да видим, но сме си доволни от изборите: Много ми допадна как сградите си отиват с на Жижо тениската 🙂 Освен шарените сгради, графити, съблекални, кофи за боклук също показваха, че Villajoyosa е шарена: Алтеа много ни хареса. Очарователни бели улици, катерещи се към катедралата и разнообразявани от шарени витрини, лампи, творения и цветя. А и морето е с прекрасен цвят. Вечерта стигнахме Аликанте, на светло видяхме само алеята с фикуси и улицата с гъбите: Хапнахме в симпатичен тапас бар D Tapas, по препоръки на приятел. Храната не е удивителна, обаче има един постоянен екшън заради разнасяните таблички и въпросът дали ще си хванеш калмарче или ще останат само крилца за теб 😄 Сметката е колкото са наредените таблички пред теб: Браво,Марти! Такива включвания са ми на сърце/ не,че имам нещо против обиколките ви за ловене на животни и птици/! Сияете и това е показателно! С нетърпение очаквам следващата порция снимки! Поздрави на Жижо и весело изкарване! 8 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bad kid Публикувано: 21 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември Галиполи Baia Verde. Непоносимо е. 46 5 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември Ден втори в Люксембург. Сутринта направих лек преход в люксембургската гора, близо до Larochette, по Müllerhtal trail, една от най- известните в страната. Много зеленина, свежест и скални образувания, в които има множество тесни процепи, подобни на каньони, през повечето от които може да се провре само един човек. Пътеката е дълга около 3 км в едната посока и свършва в Goldfralay, което е огромен скален къс, в който ерозията е издълбала най- дългите и дълбоки тунели, 20- 30 метра. 48 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 21 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември Днес - в Линдос, Родос 🙂 Вечерта - в Stegna Kozas, благодаря за препоръката, @Цвете 🙂 63 5 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември Следобяд се върнах в Larochette и се отбих до Château de Larochette, полуразрушен замък от XI век, в който имаше интересна изложба. 40 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Lindt Публикувано: 21 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември Днес заплахите от дъжд осуетиха плановете да си доразгледаме Аликанте и направо тръгнахме към Мурсия. Централната част на града е много приятна, между сградите са опънати и платна с цел сянка, хубаво градче е за разходка и обяд. Направих резервация в Restaurante KekI, по препоръки в Мишлен, и понеже дневните менюта не важат в събота, си поръчахме произволни глупости с неразбирането си на испански и тъпите менюта с qr код. Шоколадовата торта на баба им закрепи крайните впечатления 😄 Днес беше ден за сватби, така че наконтените девойки компенсираха разочарованието на Жижо от ремонта на катедралата. А вътре е много интересна и красива, снимах само 1 ниша с телефона. Накрая все пак стигнахме и до Валенсия, но сме твърде уморени за подробна обиколка. Утре повече 56 1 6 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 септември Разни каталунски красоти днес. Първо беше криптата на Гауди в Колония Гюел. После Монсерат. Миравет е прекрасен със старите къщи и гледките към реката. Сиурана - кацнала на една скала. 59 10 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 22 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември В първия ден на есента дойде време и за моето гръцко лято. ❤️ 44 8 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември 📍Amsterdam 🇳🇱 42 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември преди 3 часа, Argentique каза: дойде време и за моето гръцко лято. ❤️ Остава да ви поканят и на няокя голяма гръцка сватба. ..................... За да не съм съвсем офтопик, и въпреки че ще е доста банално, на фона на всички прекрасни екзотични дестинации в темата, някой все пак трябва да остане и тук. В момента съм в София и пресичам бул. Евлоги и Христо Георгиеви, като прилежно се оглеждам: - наляво и надясно. 13 3 25 Връзка към коментар
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 22 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември Julley from Le (поздрави от Лех), Ladakh, Индия. И честит празник! залезът направи невероятен спектакъл днес Уцелих фестивал и по обяд имаше маскарадни игри. Слънчев удар не получих, но от скука щях да умра, толкова еднообразна музика и танци, само костюмите са впечатляващи Храмът-крепост, извисяващ се над Ле хостела ми 41 13 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември Ден трети в чудния Люксембург. Сутринта се изстрелях към Esch-sur-Sûre, тихо и спокойно градче разположено на меандър на река Sûre в подножието на замък от XIII век. Качих се и до него, след което, по горска пътека, се разходих до езерото Lac de la Haute Sûre и меандрите на реката. 40 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември Большой Театр 37 4 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември В Истанбул и околности. 40 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември А следобяд, оползотворявайки безплатния обществен транспорт в страната, се отбих и до Château de Wiltz. Замък, ама не! Бил е замък до края на XVIII век, когато Наполеон изгонва последния му владетел и конфискува имуществото му. В днешно време тук се помещават местни организации, синдикати, скаутите, провеждат се и музикални фестивали. Днес, неделя, беше затворен😥 Но пък го фотографирах отвън, направих и кратка обиколка на градчето Wiltz. 34 Връзка към коментар
zon Публикувано: 22 септември Сподели Публикувано: 22 септември Dortmund & Zeche Zollern 40 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 22 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември Най високата дюна в Европа Dune du Pilat 54 9 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 23 септември Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември Днес - в Родос таун. Сега чакаме ферито към Халки 😃 51 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега