Популярно мнение ivan69 Публикувано: 20 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 20 септември, 2024 Москва 51 6
Популярно мнение домосед Публикувано: 21 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2024 Разхождаме се събота сутрин по стъргалото на квартала на западната порта (西門町), Тайпе (台北) 17 13 1 32
Популярно мнение Lindt Публикувано: 21 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2024 Тъй като до сряда не бяхме сигурни, че ще пътуваме, резервирах хванати за ушите по 2 нощувки в Аликанте и Валенсия и импровизираме на място с обикалянето. Транспортът до интересните за мен места Гуадалест и Бокайрент се оказа невъзможен, така че започнахме с Аликанте, шареното Villajoyosa и бялата Altea. 24 часовата карта, обслужваща с трамвай брега от Аликанте през Бенидорм до Дения е 4 евро и ако не беше толкова бавно, можеше и повече да видим, но сме си доволни от изборите: Много ми допадна как сградите си отиват с на Жижо тениската 🙂 Освен шарените сгради, графити, съблекални, кофи за боклук също показваха, че Villajoyosa е шарена: Алтеа много ни хареса. Очарователни бели улици, катерещи се към катедралата и разнообразявани от шарени витрини, лампи, творения и цветя. А и морето е с прекрасен цвят. Вечерта стигнахме Аликанте, на светло видяхме само алеята с фикуси и улицата с гъбите: Хапнахме в симпатичен тапас бар D Tapas, по препоръки на приятел. Храната не е удивителна, обаче има един постоянен екшън заради разнасяните таблички и въпросът дали ще си хванеш калмарче или ще останат само крилца за теб 😄 Сметката е колкото са наредените таблички пред теб: 47 19
iMari Публикувано: 21 септември, 2024 Публикувано: 21 септември, 2024 Леле, @Lindt, великолепна си със сатенената пола! 🤩Снимката е уау!👏 13 1
Eti* Публикувано: 21 септември, 2024 Публикувано: 21 септември, 2024 Сори за спама. Та, @Lindt, за тениската на Жижо не знам, но твоят outfit много добре стои 🙂 7 1
oli_mali Публикувано: 21 септември, 2024 Публикувано: 21 септември, 2024 @Lindt и аз недоволствам, че пак няма равенство между половете. Сега очаквам Жижо да пусне нов пост с повече твои снимки. Иначе добро начало сте направили! 🙂 И да не съм офтопик, днес сме на село и възнамерявам цял ден да чета книжки под дядовата лоза: 31 3
krasen_denev Публикувано: 21 септември, 2024 Публикувано: 21 септември, 2024 преди 2 часа, Lindt каза: Тъй като до сряда не бяхме сигурни, че ще пътуваме, резервирах хванати за ушите по 2 нощувки в Аликанте и Валенсия и импровизираме на място с обикалянето. Транспортът до интересните за мен места Гуадалест и Бокайрент се оказа невъзможен, така че започнахме с Аликанте, шареното Villajoyosa и бялата Altea. 24 часовата карта, обслужваща с трамвай брега от Аликанте през Бенидорм до Дения е 4 евро и ако не беше толкова бавно, можеше и повече да видим, но сме си доволни от изборите: Много ми допадна как сградите си отиват с на Жижо тениската 🙂 Освен шарените сгради, графити, съблекални, кофи за боклук също показваха, че Villajoyosa е шарена: Алтеа много ни хареса. Очарователни бели улици, катерещи се към катедралата и разнообразявани от шарени витрини, лампи, творения и цветя. А и морето е с прекрасен цвят. Вечерта стигнахме Аликанте, на светло видяхме само алеята с фикуси и улицата с гъбите: Хапнахме в симпатичен тапас бар D Tapas, по препоръки на приятел. Храната не е удивителна, обаче има един постоянен екшън заради разнасяните таблички и въпросът дали ще си хванеш калмарче или ще останат само крилца за теб 😄 Сметката е колкото са наредените таблички пред теб: Браво,Марти! Такива включвания са ми на сърце/ не,че имам нещо против обиколките ви за ловене на животни и птици/! Сияете и това е показателно! С нетърпение очаквам следващата порция снимки! Поздрави на Жижо и весело изкарване! 8 1
Популярно мнение bad kid Публикувано: 21 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2024 Галиполи Baia Verde. Непоносимо е. 46 5
muchachote Публикувано: 21 септември, 2024 Публикувано: 21 септември, 2024 Ден втори в Люксембург. Сутринта направих лек преход в люксембургската гора, близо до Larochette, по Müllerhtal trail, една от най- известните в страната. Много зеленина, свежест и скални образувания, в които има множество тесни процепи, подобни на каньони, през повечето от които може да се провре само един човек. Пътеката е дълга около 3 км в едната посока и свършва в Goldfralay, което е огромен скален къс, в който ерозията е издълбала най- дългите и дълбоки тунели, 20- 30 метра. 48
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 21 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2024 Днес - в Линдос, Родос 🙂 Вечерта - в Stegna Kozas, благодаря за препоръката, @Цвете 🙂 63 5
muchachote Публикувано: 21 септември, 2024 Публикувано: 21 септември, 2024 Следобяд се върнах в Larochette и се отбих до Château de Larochette, полуразрушен замък от XI век, в който имаше интересна изложба. 40 2
Популярно мнение Lindt Публикувано: 21 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2024 Днес заплахите от дъжд осуетиха плановете да си доразгледаме Аликанте и направо тръгнахме към Мурсия. Централната част на града е много приятна, между сградите са опънати и платна с цел сянка, хубаво градче е за разходка и обяд. Направих резервация в Restaurante KekI, по препоръки в Мишлен, и понеже дневните менюта не важат в събота, си поръчахме произволни глупости с неразбирането си на испански и тъпите менюта с qr код. Шоколадовата торта на баба им закрепи крайните впечатления 😄 Днес беше ден за сватби, така че наконтените девойки компенсираха разочарованието на Жижо от ремонта на катедралата. А вътре е много интересна и красива, снимах само 1 ниша с телефона. Накрая все пак стигнахме и до Валенсия, но сме твърде уморени за подробна обиколка. Утре повече 56 1 6
Популярно мнение Tedy Публикувано: 21 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 21 септември, 2024 Разни каталунски красоти днес. Първо беше криптата на Гауди в Колония Гюел. После Монсерат. Миравет е прекрасен със старите къщи и гледките към реката. Сиурана - кацнала на една скала. 59 10
Популярно мнение Argentique Публикувано: 22 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2024 В първия ден на есента дойде време и за моето гръцко лято. ❤️ 44 8
Фил Публикувано: 22 септември, 2024 Публикувано: 22 септември, 2024 преди 3 часа, Argentique каза: дойде време и за моето гръцко лято. ❤️ Остава да ви поканят и на няокя голяма гръцка сватба. ..................... За да не съм съвсем офтопик, и въпреки че ще е доста банално, на фона на всички прекрасни екзотични дестинации в темата, някой все пак трябва да остане и тук. В момента съм в София и пресичам бул. Евлоги и Христо Георгиеви, като прилежно се оглеждам: - наляво и надясно. 13 3 25
Популярно мнение Svetulche Публикувано: 22 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2024 Julley from Le (поздрави от Лех), Ladakh, Индия. И честит празник! залезът направи невероятен спектакъл днес Уцелих фестивал и по обяд имаше маскарадни игри. Слънчев удар не получих, но от скука щях да умра, толкова еднообразна музика и танци, само костюмите са впечатляващи Храмът-крепост, извисяващ се над Ле хостела ми 41 13
muchachote Публикувано: 22 септември, 2024 Публикувано: 22 септември, 2024 Ден трети в чудния Люксембург. Сутринта се изстрелях към Esch-sur-Sûre, тихо и спокойно градче разположено на меандър на река Sûre в подножието на замък от XIII век. Качих се и до него, след което, по горска пътека, се разходих до езерото Lac de la Haute Sûre и меандрите на реката. 40
Asya Assenova Публикувано: 22 септември, 2024 Публикувано: 22 септември, 2024 В Истанбул и околности. 40
muchachote Публикувано: 22 септември, 2024 Публикувано: 22 септември, 2024 А следобяд, оползотворявайки безплатния обществен транспорт в страната, се отбих и до Château de Wiltz. Замък, ама не! Бил е замък до края на XVIII век, когато Наполеон изгонва последния му владетел и конфискува имуществото му. В днешно време тук се помещават местни организации, синдикати, скаутите, провеждат се и музикални фестивали. Днес, неделя, беше затворен😥 Но пък го фотографирах отвън, направих и кратка обиколка на градчето Wiltz. 34
Популярно мнение Branko Публикувано: 22 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 22 септември, 2024 Най високата дюна в Европа Dune du Pilat 54 9
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 23 септември, 2024 Популярно мнение Публикувано: 23 септември, 2024 Днес - в Родос таун. Сега чакаме ферито към Халки 😃 51
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега