Ellena Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Поздрави от снежна Андора! IMG_20160227_110338.jpg IMG_20160227_111754.jpg IMG_20160227_112047.jpg Тази Андора малко на Смолян го докарва. Хубаво да ти е. 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Не мога да се стърпя. Знам къде ще бъда някоя следваща зима Браво, Теди, кефи ме на макс! Връзка към коментар
hristov.hb Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 Не мога да се стърпя. Тези с цвят на косата като на Денис Родман в добрите му години, боядисват ли се или им е естествен ? 6 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 27 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2016 На Кукерландия в Ямбол. 27 Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Поздрави от Хонг Конг, чакам си ферито към перлената река (Гуандун, Китай) 11 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Тези с цвят на косата като на Денис Родман в добрите му години, боядисват ли се или им е естествен ? Боядисват се с боя, клей и мас, резултата е силно оцветяващ, да ми видите панталона днес. Снощи спахме на земята с цялото семейство. Някой ме подритваше цяла нощ, но пък каква емоция. Не мога да сравня с нищо, което съм преживявала, толкова е забавно. А снощи май се сгодих за един хамър, още мисля по въпроса. Участвах в някакви танци и закачки между младежите. Бях доста популярна сред момчетата хаххааа. 17 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 А снощи май се сгодих за един хамър, още мисля по въпроса. То като се приберат без теб ще се разбере. После да няма "къде ми е бил акълът" ... 3 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 В Жирона. 30 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 То като се приберат без теб ще се разбере. После да няма "къде ми е бил акълът" ... Мани, че и калашници носят, ако ме подкарат няма връщане назад. Тук жените струват 10 крави, 5 кози и 3 бъчонки с мед. Влади дори армагани няма да намаже. 11 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 As salami aleykum, Marrakesh! 22 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Мани, че и калашници носят, ако ме подкарат няма връщане назад. Тук жените струват 10 крави, 5 кози и 3 бъчонки с мед. Влади дори армагани няма да намаже. Хахахаххахаххахаххааа Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Оползотворих максимално транзитния си ден в Кипър, дремейки на басейна в хотела и радвайки се на слънчевото време. Сега съм на летището в Ларнака (Diners лаунджа е доста приличен) и си чакам полета за Бейрут 23 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Боядисват се с боя, клей и мас, резултата е силно оцветяващ, да ми видите панталона днес. Снощи спахме на земята с цялото семейство. Някой ме подритваше цяла нощ, но пък каква емоция. Не мога да сравня с нищо, което съм преживявала, толкова е забавно. А снощи май се сгодих за един хамър, още мисля по въпроса. Участвах в някакви танци и закачки между младежите. Бях доста популярна сред момчетата хаххааа. А това едното дете, боядисва ли те или те пощи, че не ми става ясно от снимката? 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Днес в подножието на Голден рок. Утрешният ден е ужасно неясен. 6 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 Два дни във Велинград. От толкова дълго време си мечтаех за това удоволствие. 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 28 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2016 (редактирано) Поздрави от снежна Андора! IMG_20160227_110338.jpg IMG_20160227_111754.jpg IMG_20160227_112047.jpg Диане, сам ли си??? Къде ще бъдеш в сряда? Питам, за да знаят женките къде да те причакат Мани, че и калашници носят, ако ме подкарат няма връщане назад. Тук жените струват 10 крави, 5 кози и 3 бъчонки с мед. Влади дори армагани няма да намаже. Няма какво да я носи в България тая дребна сума, по-добре да купи нещо там Редактирано 28 февруари, 2016 от captain_oveur 6 Връзка към коментар
G.D Публикувано: 29 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 29 февруари, 2016 (редактирано) Pamilacan..островче, където почувствахме живота натурално...Бой с петли, ром под открито небе и благи усмивки. А Филипините имат още тайни да разкриват Редактирано 29 февруари, 2016 от G.D 28 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 29 февруари, 2016 Привет от Бейрут! Страхотен град, много приятно съм изненадан. Сега се разхождам по крайбрежния булевард "Париж" и се наслаждавам на гледките. Често се мяркат тежко въоръжени полицаи и има усещане за сигурност. Интернетът в хотела е неприлично скъп, а безплатния уличен wifi е супер зле, та ще пусна снимки като се върна. А, и само да потвърдя - трансферът летище-хотел от cabforce (тройно по-евтин от всички други опции, на място искат $30) мина като по вода - услугите на сайта са читави и ги препоръчвам. Продължавам с разходката, а след малко се мятам в някой местен ресторант за да облизвам пръсти 31 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 29 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 29 февруари, 2016 Поздрави на всички от Доха На половината път до Тайланд 26 Връзка към коментар
Популярно мнение ruwenzogy Публикувано: 1 март, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 1 март, 2016 Привет и от мен от другия край на света - древния град на ацтеките - Теотихуакан. 53 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 1 март, 2016 Сподели Публикувано: 1 март, 2016 Охо И от Барбадос звучи като да има и от друго място!! Много ви благодаря и разбира се, ще чакам с нетърпение, веднага ще се похваля като пристигне Здравейте, пристигна днес! Вече освен с Риана, ще свързвам Барбадос и с националната им героиня Sarah Ann Gill 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 март, 2016 Сподели Публикувано: 1 март, 2016 Днес продължавам с обиколката из Ливан. Сутринта посетих впечатляващите пещери Jeita Grotto, после градчето Harissa с огромната статуя на Дева Мария, а в момента съм в древния град (и по-точно останките му) Byblos. Удивен съм колко много история е събрана на толкова малко място. 25 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 1 март, 2016 Сподели Публикувано: 1 март, 2016 Поздрави на всички от Банкок Честита баба Марта 41 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 март, 2016 Сподели Публикувано: 1 март, 2016 Често срещана гледка по крайбрежието на Бейрут... Голям рахат 26 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 март, 2016 Сподели Публикувано: 1 март, 2016 Допреди малко се "мъчих" над тази софра и се уверих, че ливанската кухня е топ. Панорамна гледка към града Хариса, на около 30 км. от Бейрут. Времето беше с мен 41 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега