traveler Публикувано: 11 октомври Сподели Публикувано: 11 октомври преди 9 минути , epetkov каза: След почти 24 часа дъжд, слънцето се показа над Париж: Parc des Buttes-Chaumont-от там ли е снимката? Не съм ходил там, много хубаво изглежда. 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 11 октомври Сподели Публикувано: 11 октомври Преди 1 час, traveler каза: Parc des Buttes-Chaumont-от там ли е снимката? Не съм ходил там, много хубаво изглежда. Да, от Parc des Buttes-Chaumont 😃 3 Връзка към коментар
yan Публикувано: 11 октомври Сподели Публикувано: 11 октомври Около "Sun Moon Lake" , Taiwan , https://maps.app.goo.gl/xVd5Sy7b8rSwUAKU7 Около "Sun Moon Lake" , Taiwan , https://maps.app.goo.gl/xVd5Sy7b8rSwUAKU7 47 2 Връзка към коментар
Популярно мнение iaia_mama Публикувано: 11 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 октомври Всички го знаете Блед, но след вчерашния върло дъждовен ден днес беше точно на 180 градуса - не мога да не се похваля 🙂 49 14 Връзка към коментар
Популярно мнение Branko Публикувано: 11 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 октомври Тренировка преди традиционната регата за закриване на сезона 🙂 41 13 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 12 октомври Сподели Публикувано: 12 октомври А аз мога да се "похваля" с поредния дъждовен ден в Мадрид. Добре, че е за няколко часа, но твърдо не ми е любим този град... Дано следващата спирка е много по - слънчева! 23 Връзка към коментар
Популярно мнение marycap Публикувано: 12 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 октомври ...в Ню Йорк, силно впечатлена от музея на Банкси. Замисълът, изпълнението и творбите въздействат на ума и сърцето и дълго ще се помнят: И Дуейн Джонсън с "Гордо изправен" в "Агент и 1/2"☺️: 51 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 5 часа, marycap каза: ...в Ню Йорк, силно впечатлена от музея на Банкси. Замисълът, изпълнението и творбите въздействат на ума и сърцето и дълго ще се помнят: И Дуейн Джонсън с "Гордо изправен" в "Агент и 1/2"☺️: Може ли локация или адрес на музея. Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври (редактирано) Наблюдаваме маратона в София. С музика за настроение.... Някой разхождат бебета... Това са водачите. Вече са в обратна посока. 1.20 минути. И първата участничка от жените. Редактирано 13 октомври от Otnesen 32 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври Повест за два града (и два железни моста) в сезона на жакарандите Бризбейн Сидни 46 3 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 5 часа, MayaS каза: Може ли локация или адрес на музея. 277 Canal Street&Broadway https://museumbanksy.com 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври На Витоша съм. Да бера ли? Набрах Сега въпросът е да ги готвя ли 😀 8 2 9 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври @Eva eva, разбираш ли от гъби? Аз не много, но това не ми прилича нито на масловка, нито на манатарка. 🙄 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 2 минути , iMari каза: @Eva eva, разбираш ли от гъби? Аз не много, но това не ми прилича нито на масловка, нито на манатарка. 🙄 Нищо не разбирам 😀 Писах и на един другар ботаник, да видим какво ще каже. 1 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 33 минути , Eva eva каза: Сега въпросът е да ги готвя ли Ще перифразирам д-р Емилова - " Само на мъжа ви, той не ви е роднина"😜 Извън шегата - аз не бих. И масловката и манатарката имат под шапката си нещо, което прилича на гъба за миене на чинии или дунапрен, а не ресни. Пънчетата им също са по-различни. Измий си ръцете, най-добре. 5 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 1 час, Eva eva каза: На Витоша съм. Да бера ли? Набрах Сега въпросът е да ги готвя ли 😀 НЕ! 5 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври (редактирано) преди 1 час, Eva eva каза: Сега въпросът е да ги готвя ли 😀 Не. Да пазим мъжете, изчезващ вид са И ние по старопланинските пътеки. Повече се забавлявахме да снимаме едни миниатюрки Е за тигана има нещичко 816гр я отмери кантара Хахах с Дани заедно сме писали, но не сме се наговаряли Редактирано 13 октомври от Kalina Ivanova 24 4 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври Добре, че в х. Кукер хапнах гъбена супа, та сега не го мисля толкова 🙂 Но бяха страхотно ароматни, направо си представих какво сътворявам с тях 😄 Моят познат не се нае с категорично мнение. В крайна сметка реших да не рискувам, живее ми се 😄 Ето и малко фотки от прехода - Белата вода - Златните мостове - Владая - Белата вода 🙂 Всеки път като вървя по този маршрут и си казвам - ей, да е жива и здрава @iMari. Така и така оспамих темата с моите гъбени драми, да ви покажа и каква декорация си направих в нас 🙂 42 4 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 25 минути , Eva eva каза: Добре, че в х. Кукер хапнах гъбена супа, та сега не го мисля толкова 🙂 Но бяха страхотно ароматни, направо си представих какво сътворявам с тях 😄 Моят познат не се нае с категорично мнение. В крайна сметка реших да не рискувам, живее ми се 😄 Ето и малко фотки от прехода - Белата вода - Златните мостове - Владая - Белата вода 🙂 Всеки път като вървя по този маршрут и си казвам - ей, да е жива и здрава @iMari. Така и така оспамих темата с моите гъбени драми, да ви покажа и каква декорация си направих в нас 🙂 Красота! Ще мина и без японската златна есен, за която мечтаех. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 47 минути , Eva eva каза: Всеки път като вървя по този маршрут и си казвам - ей, да е жива и здрава @iMari. Ей, много е красиво! Не съм сигурна защо така ме споменаваш с добро, 🙂 , сигурно нещо съм писала за маршрута, въпреки, че аз напоследък съм по-light турист. В смисъл, предпочитам с кола или автобус до Златните, после гъбена супа на х.Момина скала, например и после пеша до Бялата вода или Владая. 😂 Но пък знам къде има манатарки в района, може да направим една разходка за гъбобер някой път. Аз съм само любител, но съм обучавана от професионалисти и нищо не нося в къщи преди да го види такъв. 🙂 Повечето хижари разбират от гъби, а и по това време доста гъбари обикалят. Има кой да питаш. Като стана въпрос за есенни маршрути, по това време пътеката между Бистрица и Железница е страшно красива. Кръстена е на може би най- забележителния кмет на София, инж. Иван Иванов, но местните я знаят като Галунка.Невероятни есенни багри, а и маршрута е много лек, подходящ и за деца и възрастни хора. Хубаво е времето да е, ако не топло, поне слънчево и скоро да не е валяло, защото се пада малко в сянка и е усойно, а може да бъде и доста кално. 14 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври Есенни картинки от Клагенфурт (Каринтия). Имат разкошен парк на брега на Вьортензее. Снимките са от вчера. . 47 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври Да, много е красиво горе. Точно златна есен, няма и толкова хора вече, чуууудно. @iMari, да, ти ми каза за маршрута Белата вода - Златните мостове 🙂 Аз не го знаех 🙂 И успях да си го направя кръгов, като на връщане от Златните мостове слизам към Владая и след това по НОП се връщам към колата 🙂 Е, това с Владая се случи без да искам. Обърках веднъж пътеките и така се получи 🙂 Наистина, от Железница по НОП е супер. Няколко пъти съм го правила с тръгване от там и чаааак до нас 🙂 Супер, благодаря ти много за предложението 🙂 С най-голямо удоволствие бих се включило в гъбобера 🙂 6 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври И отново Метеора 39 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври преди 9 часа, marycap каза: 277 Canal Street&Broadway https://museumbanksy.com Много благодаря. Декември ще бъде удостоен с посещение. 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 13 октомври Сподели Публикувано: 13 октомври Villa van Buuren & Brussels https://photos.app.goo.gl/mMZ6v9sirV4gymv76 36 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега