Популярно мнение zon Публикувано: 20 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 октомври Torun 46 4 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 20 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 октомври Делхи Варанаси 51 1 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 октомври Сподели Публикувано: 21 октомври Дебаркирам на Пао Пао и ... Хоп! ... Магеланска среща 27 1 19 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 21 октомври Сподели Публикувано: 21 октомври Местен "ферибот"😀 Tiszalök 33 Връзка към коментар
Популярно мнение Моника Публикувано: 21 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 21 октомври Малко от Копенхаген И малко от Малмьо 55 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 22 октомври Сподели Публикувано: 22 октомври преди 25 минути , zon каза: Elblag Очаквам Малборк. 1 Връзка към коментар
zon Публикувано: 22 октомври Сподели Публикувано: 22 октомври преди 2 часа, traveler каза: Очаквам Малборк. Done 2018 1 Връзка към коментар
Популярно мнение searus Публикувано: 23 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 октомври Аз съм пак на Мадейра 😁 Но тази в Брайтън. 😉 Градът ме посрещна шарено-сив: Така и така попръскваше, реших да се размотая пеша край океана до Hove и обратно почти до пристанището. Натам: Този скулптор бил намерил на плажа клетка за омари, изхвърлена от океана и му дошла идеята да изработи нещо за свободата, обаче на мен ми се стори, че много е гледал Westworld... Насам: Brighton 360° В този музей е напълно безплатно влизането: От водата директно в пушилнята: 49 3 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври преди 56 минути , searus каза: Аз съм пак на Мадейра 😁 Но тази в Брайтън. 😉 Градът ме посрещна шарено-сив: Не успяхме да проведем коктейлно-опознавателна среща лятото в Пловдив, ама продължавай да качваш такива снимки и ще ти се домъкна някой ден за ден да ме развеждаш из вашите цветни вилаети. Слънчево време съм си поръчала, не ме интересува! 😎 3 Връзка към коментар
searus Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври преди 56 минути , Argentique каза: Не успяхме да проведем коктейлно-опознавателна среща лятото в Пловдив, ама продължавай да качваш такива снимки и ще ти се домъкна някой ден за ден да ме развеждаш из вашите цветни вилаети. Слънчево време съм си поръчала, не ме интересува! 😎 Няма проблем, за цветното съм винаги насреща 😁 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 24 октомври Сподели Публикувано: 24 октомври Едно популярно туристическо място в Европа: 36 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 октомври Сподели Публикувано: 25 октомври Парк Вашингтон, Манхатън, Ню Йорк (цветята не са за Георг Вашингтон, а за Лиъм Пейн) 47 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 25 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 25 октомври Разходка из центъра на Калгари 54 4 Връзка към коментар
Популярно мнение liliya Публикувано: 26 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 октомври Jodhpur Jaipur Agra 55 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 26 октомври Сподели Публикувано: 26 октомври Не искам оплаквания от опашките на летището в София. Елате да видите опашките за коли под наем в Майорка: Ако знаех, че ще е така бих платил скъпа тарифа и да се спася от далаверата... Пропуснах най-важното - и това след 2ч закъснение на полета 😞 6 8 1 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 26 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 октомври След 25 месеца суша @Argentiqueнай-сетне е за амнайсти път в един от най-любимите си градове и то в най-предпочитания от нея сезон там! Заради дългата раздяла и нулата минути сън в последната нощ, програма нямаше. Но пък имаше ново местонастаняване в квартал Cihangir. ...котки.... И познатият стар път до Принцовите острови. До там обикновено ходя не заради крайната цел, а заради пътя. Аз - много доволна, а като се наспя, вече ще има и пълно щастие. 🙂 51 14 1 Връзка към коментар
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 26 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 октомври Роскилде Копенхил- извънредно шашаво място насред пределно скучния Копенхаген ТЕЦ, който е префасониран на ски писта с трева, стена да катерене и рууфтоп-бар. Кой каквото му е кеф, и облаци от пáра... И безплатни гледки 😉 49 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 октомври Сподели Публикувано: 26 октомври преди 25 минути , master_of_germs каза: стена да катерене А видя ли българската следа? 3 1 Връзка към коментар
Популярно мнение bronco Публикувано: 26 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 октомври Хванах директен нощен полет от Калгари до Рим, посрещнах жена ми и сина ми на летището и директно се отправихме към концерта на Дрийм Тиътър, където очакваме завръщането на Майк Портной! Знамето влезе без билет 😉... Започва.... 39 1 15 Връзка към коментар
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 27 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 октомври Поредно прекрасно, еднодневно Бергамо от вчера 🙂 този път включихме и Palazzo e Giardini Moroni 🙂 51 5 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 27 октомври Сподели Публикувано: 27 октомври На 26.10.2024 г. в 20:59, traveler каза: А видя ли българската следа? За който не знае, защото звучи малко коНспиративно😉 15 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 октомври Сподели Публикувано: 27 октомври преди 22 минути , traveler каза: За който не знае, защото звучи малко коНспиративно😉 Благодаря. Нарочно не отговорих, или поне щях да го описвам в друга тема. Тук ми се струваше,че ще е спам. Но тази тема се чете от повече хора, така че наистина ти благодаря 🙂 Така повече хора ще научат за едно наистина различно място, каквото е Копенхил (Copenhill, нека го има и на латиница, за да може да се открива с търсачката на форума). Предполагам, че единици са магеланците, които са чували за него. Защото никой от тези, които са ходили, нито беше писал за това във форума, нито е качвал снимки. И аз нямаше да го знам, ако нямах достатъчно близък човек, който от известно време живее в Копенхаген. 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 27 октомври Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 октомври Грузия не е популярна октомврийска дестинация, но вкуса на слънчев Тбилиси по икиндия в неделя ще помня дълго. Още едно мое място в точния момент. Случайно или не, сме настанени на улица "Винена" 1, снимка по-горе. 😄 Разбира се, това трябваше да се отбележи. 😉 Безброй рецептори бяха погъделичкани този ден. 49 2 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 27 октомври Сподели Публикувано: 27 октомври преди 30 минути , master_of_germs каза: Благодаря. Нарочно не отговорих, или поне щях да го описвам в друга тема. Тук ми се струваше,че ще е спам. Но тази тема се чете от повече хора, така че наистина ти благодаря 🙂 Така повече хора ще научат за едно наистина различно място, каквото е Копенхил (Copenhill, нека го има и на латиница, за да може да се открива с търсачката на форума). Предполагам, че единици са магеланците, които са чували за него. Защото никой от тези, които са ходили, нито беше писал за това във форума, нито е качвал снимки. И аз нямаше да го знам, ако нямах достатъчно близък човек, който от известно време живее в Копенхаген. Копенхил ми направи впечатление при първото посещение, вижда се ясно от рова на Кастелет и от малката русалка. Втория път от мерак цъфнах там рано рано в 8:30 в един неделен априлски ден (отваряше май в 10:30). Беше доста духовито, всичко беше затворено, пообиколих, поснимах и се изнесох. Така че ще се радвам да прочета твоя разказ за Копенхаген и Копенхил. Пък аз ще трябва да ходя трети път.🙂 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега