Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

преди 56 минути , searus каза:

Аз съм пак на Мадейра 😁20241023_141641.JPG.7cf2d58eaf3a27d131fb35968f6a11ab.JPG

Но тази в Брайтън. 😉

Градът ме посрещна шарено-сив:

Не успяхме да проведем коктейлно-опознавателна среща лятото в Пловдив, ама продължавай да качваш такива снимки и ще ти се домъкна някой ден за ден да ме развеждаш из вашите цветни вилаети. :biggrin:
Слънчево време съм си поръчала, не ме интересува! 😎

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 56 минути , Argentique каза:

Не успяхме да проведем коктейлно-опознавателна среща лятото в Пловдив, ама продължавай да качваш такива снимки и ще ти се домъкна някой ден за ден да ме развеждаш из вашите цветни вилаети. :biggrin:
Слънчево време съм си поръчала, не ме интересува! 😎

Няма проблем, за цветното съм винаги насреща 😁

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Не искам оплаквания от опашките на летището в София. 

Елате да видите опашките за коли под наем в Майорка:

IMG_20241026_180612.jpg

Ако знаех, че ще е така бих платил скъпа тарифа и да се спася от далаверата...

Пропуснах най-важното - и това след 2ч закъснение на полета 😞

• Харесвам 6
  • Шок 8
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 4
Връзка към коментар
преди 22 минути , traveler каза:

За който не знае, защото звучи малко коНспиративно😉

20240421_085425.jpg.f61378466b6c5d2784ebbe0a2825968e.jpg

20240421_085432.jpg.56fb4218cf64ccdcddb8af8dcea40235.jpg

Благодаря. Нарочно не отговорих, или поне щях да го описвам в друга тема. Тук ми се струваше,че ще е спам. Но тази тема се чете от повече хора, така че наистина ти благодаря 🙂

Така повече хора ще научат за едно наистина различно място, каквото е Копенхил (Copenhill, нека го има и на латиница, за да може да се открива с търсачката на форума).

Предполагам, че единици са магеланците, които са чували за него. Защото никой от тези, които са ходили, нито беше писал за това във форума, нито е качвал снимки. И аз нямаше да го знам, ако нямах достатъчно близък човек, който от известно време живее в Копенхаген.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 30 минути , master_of_germs каза:

Благодаря. Нарочно не отговорих, или поне щях да го описвам в друга тема. Тук ми се струваше,че ще е спам. Но тази тема се чете от повече хора, така че наистина ти благодаря 🙂

Така повече хора ще научат за едно наистина различно място, каквото е Копенхил (Copenhill, нека го има и на латиница, за да може да се открива с търсачката на форума).

Предполагам, че единици са магеланците, които са чували за него. Защото никой от тези, които са ходили, нито беше писал за това във форума, нито е качвал снимки. И аз нямаше да го знам, ако нямах достатъчно близък човек, който от известно време живее в Копенхаген.

Копенхил ми направи впечатление при първото посещение, вижда се ясно от рова на Кастелет и от малката русалка. Втория път от мерак цъфнах там рано рано в 8:30 в един неделен априлски ден (отваряше май в 10:30). Беше доста духовито, всичко беше затворено, пообиколих, поснимах и се изнесох. Така че ще се радвам да прочета твоя разказ за Копенхаген и Копенхил. Пък аз ще трябва да ходя трети път.🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ven62
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.