домосед Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари На 16.01.2025 г. в 11:12, домосед каза: На 16.01.2025 г. в 9:44, Zaro каза: Да не си отвлякъл кораба? Имах съучастник! Точно си пием кафето с него Знаех си, че с тоя черен котак за съучастник така ще стане! Нямал книжка! (За сведение на органите на реда: локацията е пустеещ залив откъм пиратската страна на остров Родос. Над близкото село Линдос има средновековен замък, надстроен в наши дни с няколко чисто нови антични храма) 22 1 17
Zaro Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 37 минути , домосед каза: надстроен в наши дни с няколко чисто нови аВТЕнтични храма 2
Популярно мнение Mary Публикувано: 17 януари Популярно мнение Публикувано: 17 януари Езерото Инле, Мианмар, в компанията на @Monika_Koko, @izida и @Ивайла 48 31
Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари Добро утро от Ла Диг! Не искам да ви натоварвам с много снимки, но две баби, свободно разхождащи се по алеите ми харесаха. Повече снимки, като ги пресея на компютъра. Знаете какъв фото гений съм. 55
Популярно мнение liliya Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари Безплатният тур от Turkish Airlines в Истанбул между полетите се оказа, че има и включена безплатна вечеря и е чудесна възможност за придвижване до стария град. Опциите са доста, като нашия стоп беше идеален за обиколката 16-21.30ч. И Привет след 13ч. полет ...... вече в Богота Дали защото бяхме много гладни, но бирата и телешкия бургер бяха умопомрачителни като за начало. 54 7
Популярно мнение Тони Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари Днес сутринта посрещнахме изгрева на лейк Елизабет, едно от малкото места, на които може да се видят птицечовки в естествена среда. Езерото е малко, около 2 км на дължина и не повече от 300 метра на ширина, на 2 и половина час път от Мелбърн и в него има 6 двойки птицечовки. Видяхме една, показа се над водата, но за кратко и не успяхме да я снимаме. Имаше един младеж до нас, който все пак поне видео направи. Те се показват само рано сутрин и изобщо не са лесни за заснемане. 59 2
Дани Магелани Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 8 минути , liliya каза: Безплатният тур от Turkish Airlines в Истанбул между полетите се оказа, че има и включена безплатна вечеря и е чудесна възможност за придвижване до стария град. Опциите са доста, като нашия стоп беше идеален за обиколката 16-21.30ч. И Привет след 13ч. полет ...... вече в Богота Дали защото бяхме много гладни, но бирата и телешкия бургер бяха умопомрачителни като за начало. На добър час! Изпий едно хубаво колумбийско кафе и за мен! Само за това завиждам! 2
liliya Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 2 минути , Дани Магелани каза: На добър час! Благодаря! преди 3 минути , Дани Магелани каза: Изпий едно хубаво колумбийско кафе и за мен! Разбира се :) 1 1
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари Tarsier conservation area, Loboc / Bohol / Philippines 🇵🇭 68 1 10
era123 Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари 13 minutes ago, Георги Матеев said: Tarsier conservation area, Loboc / Bohol / Philippines 🇵🇭 Къв е тоя Йода? 1 5
Популярно мнение crazyhorse Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари За първи път в Англия и Лондон. 61 4
Популярно мнение Eti* Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари Казвам довиждане, но не и сбогом на Колумбия. Ако нямах две непълнолетни деца, щях да остана. Дори проучих цените на недвижимите имоти в района на Саленто и в Ел Побладо, Меделин. Ако живея в градска среда, то искам да живея именно в квартал като Ел Побладо, а сега ме посрещат коментари как режат огромен бор в близост до блока ни, за да налеят поредното количество бетон. Извините ме за лиричното отклонение. За пръв път се къпах в Карибско море. Е, няма такъв кеф. Комуна 13 е символ на това как от дупка, може да направиш страхотна забележителност. Стига съм дърдорила. Последни снимки от Колумбия - Меделин, Ел Паньол, Гуатапе и Картахена. 63 17
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 18 януари Популярно мнение Публикувано: 18 януари Един ден за вработване на Гран Канария... Сенобио де балерон (Cenobio de Valerón) Арукас Терор 😮 Бегета (Vegueta) Ботаническата градина Мисля да е достатъчно културно-историческа програма. Утре посрещаме на летището @зВерчето и подновяваме темата "КанарИте на КанАрите" 😉 Днес само за надъхване - Пико де Бандама. 67 5
Популярно мнение liliya Публикувано: 19 януари Популярно мнение Публикувано: 19 януари Богота....на мен ми хареса. Почти 2 пълни дни, но ми дойдоха къси. Канделария е изключително пъстра, хората с които се срещнахме бяха много добронамерени, мили и отзивчиви. Монсерате също е едно много приятно място и там бих прекарала (ако имах време) цял ден. Има прекрасна гледка към града и хълма Геаделупе със статуята на Христос. 62 5
new one Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари На 17.01.2025 г. в 14:04, master_of_germs каза: Остия антика Идеално решение, ако, като нас днес, имате 7-8 часа за прекачване на FCO. Имайте предвид обаче, че в обекта няма място за оставяне на багаж. А е голямо почти колкото Помпей. Виждам, че вървиш по “моята” програма към Гран Канария, която е на Фил принципно, аз само се възползвах 🤣 можеш ли да напишеш повече по темата - и за Остия, и за Гран Канария в отдела за Канарите, че така изпускам много - ако имаш време и не е нагло де 2 1
Популярно мнение П.Кръстев Публикувано: 19 януари Популярно мнение Публикувано: 19 януари Малко на топло, в Малта. 59 1
master_of_germs Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари То на LPA и на пристигащи нямаше ни полиция оня ден вечерта, ни нищо. Много глухо летище, чак се изненадах. А програмата си е моя, любезно предоставена на Фил, с когото редовно ходим заедно по куизове и сбирки) 🙂. Той само я преработи в скъсен шантав маршрут като за съответната тема. 😉 Нямам представа, кога тръгвате, но аз тук се налага и да работя по нощите след преходите, нищо, че съм в отпуск. Пиша ръководство за студенти и вече доста изоставам от графиците. Ако блокирам, ще се прехвърлям и във форума да пиша и тук по темите за Канарските острови. 🙂 Добро утро на живо от апартамента ни в Сардина (не, не Сардиния, въпреки, че телефонът постоянто се опитва да го поправи 😉 ), където е базата ни за една седмица. 34
Asya Assenova Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари В Пукет, пристигнах преди няколко часа и вече имам нов приятел. 47 1
Популярно мнение Eva eva Публикувано: 19 януари Популярно мнение Публикувано: 19 януари В Пловдив за уикенда 🙂 Винаги добра идея 🙂 58 1
Популярно мнение Argentique Публикувано: 19 януари Популярно мнение Публикувано: 19 януари На коледната сбирка от чувалчето на Дядо Коледа (изпълняван от @Георги Матеев) ми се падна магнит от Майорка. 🤩 Понеже не съм била там, пък и човек трябва да се отнася сериозно към късмета, направих и аз еднодневен трип набързо. Палма До 26-ти януари в Палма има яки тържества по случай Свети Себастиян и неимоверна врява по улиците, така че който е другия уикенд, да не пропуска. Бомби взривяват даже. 😂 Сутринта ходих до Порт де Сойер и за жалост времето се скапа, прогнозите се меняха до последно. Отидох само до Far des Cap gros. Не валя силно, а в комбинация с вятъра беше неособено приятно. Но пък нямаше кой да ми мрънка и ми хареса. 🙂 Планината е великолепна сега и ако не вали, бих се разходила. Сега си чакам самолета, сложили са ме сама на три седалки, а вчера самолетът беше 100% пълен. ≈===== Не бях ходила в Испания от 13 месеца и явно за този период испанският през Дуолинго е понанапреднал в моята глава (не говоря с никой на испански и не гледам нищо на него). За цяло денонощие умишлено не съм обелила и дума на английски, въпреки че шофьори, сервитьори и рецепционисти ме заговаряха именно на такъв. Следваха учудените им погледи, когато някой с муцуна на @Argentique отсреща им се смееше на развален испански. 😂 Ха! 55 16 4
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 19 януари Популярно мнение Публикувано: 19 януари КанарИте на КанАрите по залез... И след залеза 😉 По-рано през деня... Куебас де лос пиларес (Cuevas de los pilares) Гуаядеке (Guayadeque) Баранко де лас бакас (Barranco de las vacas) Неделен обеден купон в Агуимес (Agüimes) Ел Гуриете (El Guriete) Санта Лусия де Тирахана (Santa Lucia de Tirajana) 54 2
Гост Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари Hotel Bull. Maspalomas Има чучури, което ме наведе на мисълта, че е собственост на българи. На рецепцията ми казаха, че е собственост на италианци.
master_of_germs Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари преди 44 минути , VeniVidiVici каза: Hotel Bull. Maspalomas Има чучури, което ме наведе на мисълта, че е собственост на българи. На рецепцията ми казаха, че е собственост на италианци. Изглежда сме вечеряли на две минути от хотела ти, макар че пък гледам, че в Маспаломас има три хотела на тая верига... Стана магеланска инвазия на КанАрите 😄 Залезните ни снимки са от Mirador astronómico de las Degollada de las Yeguas ,само на няколко километра от Маспаломас. Мислехме да гледаме залеза на дюните, но не сколасахме. И май по-добре ни се получи. След цял ден с ниска облачност... 1
Гост Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари По стечение на обстоятелствата изкарах 3 седмици там- от 30 декември до вчера. Мен не ме вълнуват чукари и т.н. А хотела е в някаккъв хълм и е най-най-най хубавият хотел . Малдивите пасти да ядат. Hotel Bull Vital Suites and Spa. Adults only.
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 21 януари Популярно мнение Публикувано: 21 януари Лянос де лос мимбре (Llanos de los mimbre) Преход до Алтабиста (Altavista, 1377 м н.в.)... Не го сравнявам нито с Тенерифе отсреща, нито с Мадейра. Но напълно достатъчен, за да мога на третия ден за се влюбя в Гран Канария ❤️ Акуса сека (Acusa seca)... ставам банален вече, обаче ПАК си имам ново най-любимо село в Испания... Само една уличка... с няколко къщата... построени вътре в скалите, като пещерки... А предзалезната гледка към Роке Бентайга и Роке Нубло е изумителна... Селцето отговаря на въпроса за Живота... Вселената... и Всичко Останало... 🙂 53 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега